Hoera, Aimy 3 jaar! Update en ontwikkeling

Wauw, vandaag is het 3 jaar geleden dat ons tweede meisje geboren is. Hoe snel is de tijd gegaan! Ik herinner het nog zo goed, ik zou 9 februari worden ingeleid, het was 6 februari toen de bevalling begon, 7 februari begon een pittige bevalling die na 12 uur weeën helaas over ging in alsnog een keizersnede. Wat ben ik trots op mijn lieve Aimy, vandaag deel ik een update hoe het met haar gaat!

Aimy 3 jaar: Een echte peuter
Ons lieve meisje Aimy is een stuk rebelser als haar grote zus Lana. Waar Lana nog vrij voorzichtig ons uitprobeerde, weet Aimy ons tot aan de naad uit de dagen. Ze weet ons altijd weer aan het lachen te maken, te verbazen en ze is echt een ondernemend meisje. Met haar mooie donkere haartjes en haar guitige bolle wangetjes en mooie ogen weet ze ons altijd te doen smelten. En nu word je alweer 3 jaar, heel gek om te beseffen vind ik dat. Alsof de tijd bij jou nog sneller gaat als toen bij Lana.

Hoe gaat het met Aimy?
Aimy is zoals ik al zei, echt een ondernemend dametje. Ze begon al vroeg met lopen en klautert overal op en af. Ze eet en drinkt goed, ze slaapt goed en alle bekende fases zijn tot nu toe wel gepasseerd. Ze kan al  goed praten en vertelt op haar manier leuke verhaaltjes. De leeftijd waarin ze zit vind ik erg leuk. Aan de ene kant is ze al een hele grote meid, die net zo vlot meedoet als haar grote zus, maar aan de andere kant is ze echt nog mijn kleine meisje. Een schattig poppetje waar je de grootste lol mee kan hebben. Het is echt genieten met haar en dit laatste jaartje waarin ze nog niet naar school hoeft ga ik dan ook extra van haar genieten.

Qua ontwikkeling gaat alles volgens verwachting en verschilt ze niet veel met Lana. Met zindelijkheid is ze al wel een beetje bezig maar wij laten het los en leggen daarin de keuzes bij haar neer. Wil ze op de wc oefenen dan mag dat, maar vraagt ze er niet om dan forceren we dit niet. Aimy heeft het enorm leuk op haar ‘schooltje’, bij het kinderdagverblijf. Ze heeft daar al vriendinnetjes gemaakt en de leidsters zijn helemaal weg van haar. Met veel plezier gaat ze daar op dinsdagochtend en donderdagochtend naar toe en dat is voor mij als moeder een enorme geruststelling. Wanneer ik haar ga ophalen wil ze eigenlijk niet eens mee naar huis, maar dan heeft ze vervolgens echt wel even dat dutje nodig. Al merken we ook dat het middagslaapje af en toe niet meer nodig is. Elke week probeer ik een middag quality time met Aimy in te plannen. Even samen boodschapjes doen, naar de Efteling, een wandeling in het bos of ‘shoppen’ in de stad. Gewoon lekker even samen en daar genieten er erg van.

Vandaag word je alweer 3 jaar en deze donderdag vieren we het klein door je in de middag mee te nemen naar wat leuks (geen idee nog, misschien een leuke speeltuin) en donderdag vieren we je verjaardag met een klein clubje vrienden en familie in ‘Mascha en de beer’ thema, want je bent helemaal weg van die serie!

Lieve Aimy, wat zijn papa en mama trots op jou en wat zijn we dankbaar met jou in ons gezien, we genieten enorm van je!

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

14 reacties

 • Ik
  7 februari 2019

  Gefeliciteerd!!!!
  Leuk is dat he verschillende kindjes te hebben qua karakter. Hebben wij ook☺️

  Fijne verjaardag!

  PS er stonden wel veel (typ) foutjes in dit artikel☺️👍

 • Romy
  7 februari 2019

  Gefeliciteerd met Aimy! Ze klinkt alleen al als een heerlijk meisje met een heel eigen karaktertje. Zo leuk dat jullie meiden echt verschillend zijn! Maak er een mooie dag van vandaag 🙂

 • Dionne
  7 februari 2019

  Aaah gefeliciteerd met Aimy! Het klinkt allemaal erg goed. Het lijkt mij ook leuk om het verschil tussen je kinderen te zien

 • Kirsten
  7 februari 2019

  Gefeliciteerd met jullie middelste meisje! Ik herken het heel erg dat ze al zo groot zijn maar toch je kleine moppie blijven. Ik heb dat ook met mijn middelste zoontje. Ik zie hem nog steeds als mijn baby😊

 • Carolien
  7 februari 2019

  Gefeliciteerd!! Wat heeft ze een mooie bos mer haar zeg, prachtig. Geniet van het laatste jaar thuis voordat ze naar de basisschool gaat.

 • Anna
  7 februari 2019

  Gefeliciteerd Aimy! Masha en de Beer in het Russisch is ook heel leuk vond onze dochter altijd.

 • rachel
  7 februari 2019

  Gefeliciteerd met jullie kleine meid!!! Xxx

 • Irene
  7 februari 2019

  Wat leuk!! Knap meisje hoor (op die bovenste foto).
  Ook super leuk voor haar later om terug te lezen

 • Veronique
  7 februari 2019

  Proficiat!

 • Inge
  7 februari 2019

  Gefeliciteerd!!! Ik zie een kleine Yannick op de foto ha ha..

 • Anita te Gussinklo
  7 februari 2019

  Hieperdepiep Hoera, Gefeliciteerd met Aimy.

 • Mary
  7 februari 2019

  Wat wordt ze groot zeg. Ongelooflijk he… mijn oudste is bijna drie en ik kan het gewoon niet geloven. Trouwens Kelly, hoe heb je bij je Lana en Aimy de borstvoeding afgebouwd? Ik wil bij mijn jongste van bijna 17 maanden gaan afbouwen maar ik weet niet hoe… het is voor mij de eerste keer omdat borstvoeding bij mijn oudste niet gelukt is. Ik hoop dat je hierop wil reageren, wellicht is het een idee voor een artikel?

 • Iris
  9 februari 2019

  Wat gaat de tijd toch snel! Ik herken het bij mijn kinderen ook, geniet echt van elke dag want het gaat zo snel met die kleintjes! Leuk om te lezen dat ze het zo naar haar zin heeft op het kinderdagverblijf! Hoe was het kinderfeestje? Fijn weekend voor jullie gezin. Liefs Iris

 • Shanty
  9 februari 2019

  Nog gefeliciteerd met Aimy 🎉 Alweer 3!! Leuk, mooi, stoer meisje 😃 Bij onze 2de dochter heb ik ook het gevoel dat het veeeel sneller gaat en zij gaat ook zo “makkelijk” mee. Dat maakt het extra genieten 😍 En jullie zelfs met 3 heerlijke melden!! 😃

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.