VLOG #29 Dit valt niet mee.. Eerlijk kijkje in mijn leven

Wat leuk dat je kijkt naar een nieuwe Kellycaresse vlog. In deze vlog neem ik je wat dieper mee in mijn gezondheid en hoe dat soms echt niet mee zit. Ik blijf worstelen met mijn diabetes type 1 en bloedsuikers, heb slechtere nachten en weet er geen raad mee. Het valt soms gewoon niet mee, maar goed. Ik laat je ook veel fijne momenten. Zoals mijn gekke 5 minuten terwijl de meisjes in bad zitten, lekkere budget gezonde maaltijden, een budget Proof uitstapje, typische #momlife momentjes en meer. Kijk je weer met me mee?


Klik hier als je de video niet kunt zien.

Klik hier om je gratis te abonneren op mijn kanaal om geen enkele video te missen. 

Dankjewel voor het kijken! Ik ben benieuwd wat jullie van deze video vonden! Deel je ervaringen, tips en reacties hieronder of op social media.

Hopelijk kijk je volgende week ook weer gezellig mee. En vergeet niet een reactie achter te laten bij de comments of op social media. En via deze link kun je je abonneren op mijn kanaal, dan krijg je iedere keer als eerst de video te zien!

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

1 gedachte over “VLOG #29 Dit valt niet mee.. Eerlijk kijkje in mijn leven”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.