budget challenge

BUDGET CHALLENGE: Leven van €8,50 per dag als gezin : Boodschappen doen

Welkom bij de eerste KC Budgetchallenge 2020 video van dit jaar! In deze video deel ik ons weekbudget. Laat ik zien hoe ik creatief omga met onze voorraad en een gezond (en vegetarisch) weekmenu maak voor ons gezin voor een budget van €60 per week. Ik laat zien hoe mijn boodschappenlijstje eruit zie en ik neem jullie mee de Aldi in waar ik slaag voor alle boodschappen inclusief luiers! Dan laat ik jullie een boodschappen shoplog zien en of het mij gelukt is met het budget. Kijk je gezellig met me mee?


Klik hier als je de video niet kunt zien.

Klik hier om je gratis te abonneren op mijn kanaal om geen enkele video te missen. 

Dankjewel voor het kijken! Ik ben benieuwd wat jullie van deze video vonden! Deel je ervaringen, tips en reacties hieronder of op social media.

Meld je GRATIS aan om mee te doen aan de KC Budgetchallenge 2020 via deze link en krijg het gratis uitgebreide budget e-book en word lid van de gezellige budget community!

Hopelijk kijk je volgende week ook weer gezellig mee. En vergeet niet een reactie achter te laten bij de comments of op social media. En via deze link kun je je abonneren op mijn kanaal, dan krijg je iedere keer als eerst de video te zien!

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

3 gedachten over “BUDGET CHALLENGE: Leven van €8,50 per dag als gezin : Boodschappen doen”

  1. Leuk om te zien hoor! Heel benieuwd of het jullie ook nog gaat lukken als de voorraad op is 🙂
    Wat ik me afvroeg; eten jullie kinderen helemaal geen koekjes, snoepjes of chips oid? Alleen maar fruit tussendoor? Want dan red je het niet met dat fruit, lijkt mij?
    Wij hebben 5 kinderen en slaan echt enorm veel fruit in voor een week. Als je berekent dat ieder 2stks fruit per dag nodig heeft, hebben wij dus al 98 stuks fruit per week nodig hahaha! Vandaar 😀 Hoe doen jullie dat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.