BUDGET CHALLENGE: Leven van €8,50 per dag als gezin : Boodschappen doen

Welkom bij de eerste KC Budgetchallenge 2020 video van dit jaar! In deze video deel ik ons weekbudget. Laat ik zien hoe ik creatief omga met onze voorraad en een gezond (en vegetarisch) weekmenu maak voor ons gezin voor een budget van €60 per week. Ik laat zien hoe mijn boodschappenlijstje eruit zie en ik neem jullie mee de Aldi in waar ik slaag voor alle boodschappen inclusief luiers! Dan laat ik jullie een boodschappen shoplog zien en of het mij gelukt is met het budget. Kijk je gezellig met me mee?


Klik hier als je de video niet kunt zien.

Klik hier om je gratis te abonneren op mijn kanaal om geen enkele video te missen. 

Dankjewel voor het kijken! Ik ben benieuwd wat jullie van deze video vonden! Deel je ervaringen, tips en reacties hieronder of op social media.

Meld je GRATIS aan om mee te doen aan de KC Budgetchallenge 2020 via deze link en krijg het gratis uitgebreide budget e-book en word lid van de gezellige budget community!

Hopelijk kijk je volgende week ook weer gezellig mee. En vergeet niet een reactie achter te laten bij de comments of op social media. En via deze link kun je je abonneren op mijn kanaal, dan krijg je iedere keer als eerst de video te zien!

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

3 reacties

 • TheMoneyMindset
  24 januari 2020

  €8,50 voor een gezin van 5 is erg weinig. Gelukkig heb je wel nog voorraad e.d die je kunt gebruiken. Dat scheelt!
  TheMoneyMindset onlangs geplaatst…Door deze eigenschap is mijn euro meer waard 

My Profile

 • Nienke
  25 januari 2020

  Leuk om te zien hoor! Heel benieuwd of het jullie ook nog gaat lukken als de voorraad op is 🙂
  Wat ik me afvroeg; eten jullie kinderen helemaal geen koekjes, snoepjes of chips oid? Alleen maar fruit tussendoor? Want dan red je het niet met dat fruit, lijkt mij?
  Wij hebben 5 kinderen en slaan echt enorm veel fruit in voor een week. Als je berekent dat ieder 2stks fruit per dag nodig heeft, hebben wij dus al 98 stuks fruit per week nodig hahaha! Vandaar 😀 Hoe doen jullie dat?

 • rachel
  28 januari 2020

  heel knap maar 8,50…. dat is voor ons een lunch per persoon al dus ik zou dat nooit gaan redden

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.