Eetdagboek Budget Challenge: Gezond en Vegetarisch

Leuk dat je kijkt in week 2 van de KC Budget Challenge. Doe jij ook al mee? In deze video deel ik jullie een eetdagboek van 3 dagen eten on a budget en dan ook nog eens gezond en vegetarisch. Is het ons gelukt om met de budget boodschappen van vorige week lekkere gezonde maaltijden te maken? En wat eten wij zoal? Ook laat ik je mijn sport zien, leuke budget receptjes en meer. Kijk je gezellig mee?

Klik hier als je de video niet kunt zien.

Klik hier om je gratis te abonneren op mijn kanaal om geen enkele video te missen. 

Dankjewel voor het kijken! Ik ben benieuwd wat jullie van deze video vonden! Deel je ervaringen, tips en reacties hieronder of op social media.

Hopelijk kijk je volgende week ook weer gezellig mee. En vergeet niet een reactie achter te laten bij de comments of op social media. En via deze link kun je je abonneren op mijn kanaal, dan krijg je iedere keer als eerst de video te zien!

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

1 reactie

  • Tineke
    3 februari 2020

    Het ziet er wel erg lekker uit! Wij komen de laatste tijd grotere porties, bij pasta of noodles gooien wij er extra groente doorheen en vriezen de rest in voor een andere keer. Zijn de laatst tijd wel steeds goedkoper uit met boodschappen doen.

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.