VLOG #28 : Genieten in ons nieuwe huis en baby oefent met kruipen!

Wat leuk dat je weer kijkt naar de nieuwste Kellycaresse vlog! We genoten van het eerste weekje in ons nieuwe huis waarin we super lekker weer hadden. Ik had ook mijn eerste 24-uurs dienst van Yannick waardoor ik alleen sliep met de meiden, dat vond ik best wel spannend. We genoten in de tuin van het zwembadje, gingen wandelen naar het dierenparkje. Verder gaan we in deze vlog nog woonshoppen, heb ik een hele toffe afspraak bij Zenner en zie je meer gezellige gezinsmomentjes. Kijk je weer met ons mee?


Klik hier als je de video niet kunt zien

Dankjewel voor het kijken! Ik ben benieuwd wat jullie van deze vlog vonden! Hopelijk kijk je volgende week ook weer gezellig met ons mee. En vergeet niet een reactie achter te laten bij de comments of op social media. En via deze link kun je je abonneren op mijn kanaal, dan krijg je iedere keer als eerst de vlog te zien!

Deze vlog bevat een samenwerking met NIVEA sun.

#KellycaresseAd 

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

2 gedachten over “VLOG #28 : Genieten in ons nieuwe huis en baby oefent met kruipen!”

  1. Kan me voorstellen dat dat spannend is, zo samen met de kindjes voor de eerste keer alleen in jullie nieuwe huis! Maar je hebt dat goed gedaan, Kelly! Weer een gezellige vlog! X

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.