KC Plog: Een hele warme en gezellige werkdag

Ik heb vandaag ook weer gezellig een plogje voor jullie van afgelopen maandag. Maandag is mijn werkdag, het was een behoorlijk warme dag. Vanaf dat de school uit is ben ik vrij en deden we leuke dingen samen. We beginnen al aardig te wennen in ons nieuwe huis (tussen de verhuischaos door haha) en dat is heel fijn. Kijk je gezellig mee naar de foto’s?

Morning! Na de eerste voeding ga ik me aankleden en laat ik Feline altijd even in ons bed liggen, ze had al gelijk een iPhone snoertje en mijn tasje te pakken, de fase van de grijpgrage handjes is aangebroken hihi.

Hele kleine oogjes haha, al had ik best goed geslapen. Goede laag make-up op en ik ben klaar voor de dag.

Dan ga ik de drie meisjes klaarmaken voor de dag. Meestal eerst Feline, dan Lana en vervolgens Aimy die altijd wat later wakker wordt. Hoe schattig ligt Feline er hier bij in haar outfitje.
Vervolgens komt Yannick thuis van zijn 24-uurs dienst (meestal tussen 7.00-7.30) en dan ga ik Lana naar school brengen terwijl hij bij Feline en Aimy is.

Dan ga ik aan het werk, ik begin met editten. Dat vind ik altijd het leukste klusje.

Dit is zo niet Pinteresty food haha maar ik snack tussendoor met thee en twee crackertjes met kaas/bacon.

En tussendoor geef ik mijn kleinste meisje een voeding.

Dit meisje is op ontdekkingstocht. Ze begint met kruipen! Nu nog vooral achteruit en ze hobbelt zich voort door om te rollen en te schuiven, maar ik denk dat ze binnenkort ook voorwaarts gaat kruipen. Zo leuk om haar zo te zien ontwikkelen.

Aimy wordt ondertussen door mijn ouders opgehaald voor een fietstocht met picknick bij de Duinen en deze schattige foto’s krijg ik o.a opgestuurd, zo lief!

Lunchtijd! Een grote kop thee en twee volkoren boterhammen. Eentje met een gebakken eitje dat Yannick heel lief voor me gemaakt had, en later eentje met selderiesalade.

Feline krijgt een boterhammetje smeerkaas. Overigens niet als groot stuk hoor haha, ik breek er steeds kleine hapklare stukjes van die ik haar geef om op te sabbelen.

Na mijn korte lunchpauze, ga ik snel even een home workout van een half uurtje doen voor ik weer even door werk. Ik ben fan van het Youtube kanaal PopSugar die ideale 30-minuten workouts aanbiedt (gratis).

En daarna rond ik mijn laatste taken voor die dag af.

 

Ik haal Lana op van school en vervolgens komt ook Aimy gezellig thuis, we gaan kleuren aan tafel. Het is zo enorm warm dat we even koel binnenblijven.

We hebben deze week lekker makkelijk een Hello Fresh box en ik ga koken, het wordt orzo met knoflookgarnalen en courgette, ik ben benieuwd!

Dit is het geworden en het is een groot succes, erg lekker en alle bordjes gingen leeg! Voor Feline maakte ik een hapje van appel en courgette die er ook goed in ging bij haar.

Na het afruimen gaan we nog even gezellig samen spelen voor het alweer bedtijd is.

Leuke speelgoed tip: Deze babywalker van Vtech. Deze kochten we een kleine 2 jaar geleden voor Aimy en daar heeft zij op leren lopen, nu speelt ze er alsnog veel mee, maar nu is het ook voor Feline al enorm interessant. Ze gaat ervoor liggen, ze drukt op de knopjes en vindt de muziekjes en lichtjes heel interessant. Je ziet echt aan haar dat ze het heel fascinerend en leuk vindt. Over een paar maanden zal ze hierachter gaan leren lopen, zo leuk! (ps. hij is er zowel in het roze, als een multicolor variant)

Na speeltijd is het baddertijd en doen we de meisjes in bad. Zalig om voortaan een bad in de badkamer te hebben en ze hebben er zoveel plezier in. Echt heel fijn.

Zodra de meiden op bed liggen ga ik deze plog maken aan de keukentafel met een lekker bakje appel-kaneelvla erbij met slagroom, we maken er gewoon een feestje van haha, zo lekker!

Dit was ‘m weer voor deze plog, dankjewel voor het meekijken! Morgen heb ik geen video online ivm. de drukte momenteel rondom ons huis, daarom wens ik jullie alvast gelijk een fijn weekend toe.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

5 gedachten over “KC Plog: Een hele warme en gezellige werkdag”

  1. Het was zeker warm afgelopen maandag! Wat een fijne dag heb je gehad. Die foto van Aimy op de hooibaal is heel schattig!

  2. heeettttt hahhaa ja was en is nog steeds warm. wat een leuke plog weer meis!! en wat gaat feline hard ineens he 😀 fijne dag lieverd

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.