Visual Diary #5

Another week, another visual diary! Nummer 5 alweer. Deze week geprobeerd om zoveel mogelijk foto’s te maken maar soms schiet dat er bij in. Bovenstaande foto maakte ik in de trein richting Utrecht Centraal waar ik samen met afstudeermaatje Nathalie, werk bij Seats2meet. Het is een fijne werkplek, een stuk rustiger als op school en we merken dat we daar heel productief door zijn. Utrecht vind ik ook gewoon een leuke stad en het is maar een half uurtje treinen vanaf ‘s-Hertogenbosch.

Een heerlijke (royale) lunch bij Seats2Meet, heerlijk van genoten! Hard studeren maakt hongerig zullen we maar zeggen.

Die vrijdagochtend had ik heerlijk samen met vriendlief gesport en tussen de middag had hij een heerlijke tosti voor mij gemaakt. Mijn vriendje is gewoon de beste tosti bakker van heel Nederland haha

Deze armcandy droeg ik zaterdag. Die dag gaf ik een visagie workshop voor Beautydream.

 

Beetje donkere foto. Mijn fijne visagie koffer die ik altijd meeneem naar visagie opdrachten en workshops. Love it want er past super veel in en hij past gemakkelijk in mijn kleine autootje.

 

Afgelopen zaterdag had ik een verjaarsfeestje van collega’s van mijn horeca baantje. We hadden met alle collega’s een heel leuk cadeau gegeven, wat overigens niet mijn creatieve idee was. Hun cadeau tip was een envelopje. Dit hadden we wel heel letterlijk genomen. Een collega maakte een kartonnen brievenbus met: Ja je moet alle enveloppen openmaken (565 stuks) nee: Je mag de brievenbus niet kapot maken. In de brievenbus zaten al deze enveloppen gevuld met dropmunten, en ook lege enveloppen. Een aantal enveloppen waren gevuld met het geld wat we cadeau gaven. Ze zijn wel ruim een uurtje zoet geweest haha.

Mmm tijdens het doen van de Beautydream administratie snackte ik van deze heerlijke nootjes!

foto-53

Voor een artikel over travel memories haalde ik mijn vakantie albums er nog eens bij. Wat leuk om deze herinneringen weer op te doen! Hierboven zie je onze geweldige tijd in Venetie. Het was daar geweldig weer en we hebben echt genoten van die romantische stad. Als je dan het fotoalbum weer dichtslaat besef je dat we pas in februari zitten haha.

Vriendlief had als verrassing verse aardbeien gehaald, mmm! Voor dat ik zondag naar mijn werk ging genoot ik van dit heerlijke aardbei/griekse yoghurt ontbijtje!

foto-56

Afgelopen maandag had ik eerst een afspraak bij de arts over mijn medicatie. Daarna sjouwde ik beladen met macbook en studieboeken naar school toe voor een dagje aan de studie met mijn afstudeermaatje.

 

Afgelopen maandag had ik een heerlijke bruine bonen ratatouille achtig gerecht gekookt haha! Een tip van Nathalie! Lekker met gebakken kipfilet en zilvervliesrijst

Dinsdag ochtend stond ik vroeg op voor mijn morning power workout met mijn sportvriendinnetje. Dit doen we meestal van 7.00 tot 8.00, heerlijk vinden we dat! Dit is iets wat alleen maar ochtendmensen en fitness freaks doen hoor haha! Als ik sport draag ik geen make-up  en let ik niet op mijn haren, dus dat is ook zichtbaar op de foto. Een echt kijkje in mijn leven dus!

Dinsdagmiddag at ik als lunch deze heerlijke healthy variant op de wentelteefjes. Hier kunnen jullie over een aantal dagen een receptje van verwachten, mmm!

Nadat ik dinsdag het hele huis grondig gepoetst had, en andere huishoudelijke klusjes gedaan had was het tijd voor een momentje voor mezelf. Dan geniet ik van een aflevering uit de Sex and the city Shoebox, met een lekker kopje thee erbij!

Een sneak preview van ons heerlijke appartement! Hier wonen is echt genieten! Voldoende ruimte en een rustige inrichting.

Ik kan geen realistische visual diary laten zien zonder bovenstaande foto. Ik heb diabetes en daarvoor moet ik mijn bloedsuiker continue in de gaten houden en insuline spuiten om deze te reguleren aan de hand van mijn maaltijden. Ik moet mijn bloedsuiker minimaal 4-6 x per dag meten. Momenteel gaat het iets minder met mijn suikers door de antibiotica die ik moet slikken dus vandaar dat ik momenteel wat vaker moet meten. Hier heb ik niet altijd zin in. Sorry voor het bloeddruppeltje op de foto haha! That’s my life.

Ik was even in de stad voor ik naar mijn workshop ging woensdag en ontdekte bij de Mango een prachtige jurk die ik ook al spotte op Styleguide.nl en ik kon hem echt niet laten liggen. Oops no-buy! Later meer informatie over dit jurkje.

Ik lunchte woensdag ook heerlijk met een vriendinnetje die ik een hele tijd niet gezien had, bij Bagels&beans. We namen de bagels tapas waarbij je allerlei soorten dipjes voor op de bagel geserveerd krijgt. Het is heel schattig en knus eten zo 🙂 En het smaakte heerlijk!

Dit was mijn visual diary voor deze week. Ik hoop dat jullie hem weer leuk vonden om te zien. Laat het me weten in de comments. Hebben jullie nog iets bijzonders gedaan deze week?

Follow my blog with bloglovin’  

 

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

9 reacties

 • Life of Simone
  28 februari 2013

  Leuke foto’s, ik ben heeeel benieuwd naar je receptje voor wentelteefjes. Die heb ik al zo lang niet meer op, en vond het altijd zo lekker!!

 • curlycreative
  28 februari 2013

  Leuk item! Ik ben benieuwd naar t recept van je wentelteefjes:) was deze week ook bij b&b kan er zoo van genieten, heerlijk. Vandaag ga ik taarten maken <3 it!

 • Stephanie
  28 februari 2013

  Leuke foto’s allemaal! Erg leuk om te zien.

 • Suzanne
  28 februari 2013

  Wat een leuke foto’s, nu ik jou horloge zie bedenk ik mij dat ik ook nog een nieuwe moet.

 • rachel
  28 februari 2013

  de tosti’s zien er ook wel heel lekker uit elke keer 😀 gewoon in de pan of in de grill?
  en heerlijk dat smorgens sporten!! ben je gelijk fit voor de rest van de dag :Dxx

 • kelly
  28 februari 2013

  Ah thanks Rachel! Yannick maakt de tosti’s in de pan met bak en braad haha! Ja lekker he!

 • rachel
  28 februari 2013

  dan gaat ik dat ook eens zo proberen 😀 thnx lieffie

 • Nina
  28 februari 2013

  Wat een mooi horloge heb je!

 • rachel
  2 maart 2013

  heb vanmiddag die panstosti gemaakt en heeerrrrrlijk!!! 😀

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.