Stylight : Share the love for fashion!

Sinds een tijdje begin ik steeds meer interesse te krijgen in fashion, mode dus en leuke kleding! Ik heb een tijdje gehad waarin ik wat minder aandacht gaf aan mijn kleding, ik vond een simpele jeans met een longsleeve wel prima en dat terwijl ik echt een shopaholic ben! Ik merkte dat ik een steuntje in de rug nodig had om juist wel meer aandacht aan mijn kleding en uiterlijk te besteden omdat dat eigenlijk iets is wat ik heel graag doe. Ik mag het mezelf gunnen om leuke kleding aan te doen want dat geeft me zelfvertrouwen en een extra steuntje in de rug. Herken je dat, zo’n periode waarin je jezelf een beetje verslonsd? Voor mij zijn dat signalen van dat ik niet helemaal mezelf ben, dat ik mezelf een beetje verstop. Die periode heb ik aan de kant geschoven en ik ben weer helemaal enthousiast geworden voor fashion en beauty, en zo ontdekte ik dat de oude, echte Kelly weer terug was! Zo zie je maar dat zoiets wat oppervlakkig kan klinken (mode en beauty) toch heel veel zegt over de psychologie achter iemand, in ieder geval in mijn geval wel!.

Daarom ben ik ook weer regelmatig aan het rondsurfen op fashion blogs, leuke webshops en andere mode gerelateerde sites. Zo ben ik een groot fan van Styleguide, een modeblog die me veel inspiratie geeft. Ik ontdekte deze week een nieuwe fashion ontdekking, en dat is Stylight! Een modeplatform waarop iedereen zelf fashion mood boards kan maken als inspiratie voor zijn kledingstijl. Het leuke eraan is dat de items gelinkt zijn aan de bijbehorende webshops. je kunt zo dus al toffe outfits in elkaar boarden en deze vervolgens bestellen. Minder leuk voor je portemonnee dat wel, maar het geeft heel veel inspiratie om hier en daar te puzzelen. Ik ben ook lid geworden van deze fashion community en ik ga je hieronder mijn favoriete items delen!

Zelf ben ik heel enthousiast geworden over Stylight. Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden! Op www.Stylight.nl kun je jezelf ook aanmelden op prachtige fashion boards te maken, van anderen te bekijken en te delen! Wat vinden jullie van bovenstaande items?  Laat het me weten in de comments.

 

Follow my blog with bloglovin! 

 

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

6 gedachten over “Stylight : Share the love for fashion!”

  1. Lijkt me erg leuk, had er al vaker over gelezen! Ben heel benieuwd, leuke items heb je uitgekozen trouwens!

    xo Rosie

  2. Ik ben ook al lang op zoek naar zo’n bontgiletje, zul je zien dat ik pas een geschikte vind zodra het lente wordt haha!

  3. ah wat een goede tip! Ik heb me gelijk aangemeld en hele leuke moodboards gemaakt, heb elke keer de neiging om de spulletjes al te kopen haha

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.