Not my arms challenge samen met Lilian van Back2beautyNL

notmyarms

Vorige week had ik een hele gezellige afspraak samen met Lilian van het youtube kanaal Back2beautyNL. Lilian is een hele lieve meid en het was heel gezellig om met haar onze passie voor Youtube te delen. We kennen elkaar van het mediabureau waar we bij aangesloten zitten voor Youtube. We hebben samen twee filmpjes opgenomen wat voor onszelf alleen al veel lol opgeleverd heeft. Voor mijn youtube kanaal hebben we de bekende ‘Not my arms challenge’ gedaan en voor haar youtube kanaal een geblinddoekte bruidsmake-up waarbij Lilian mij geblinddoekt heeft opgemaakt als bruidje. Of het mooi geworden is dat mag je zelf beoordelen, het heeft wel heel veel plezier opgeleverd. Kijken jullie mee?

Klik hier als je de video niet kunt zien
Klik hier om je te abonneren op mijn youtube kanaal 

Lilian is een getalenteerd visagist en schoonheidsspecialist en haar make-up en beauty video’s zijn dan ook zeker een aanrader om te bekijken. Klik hier om een kijkje te nemen op het kanaal van Lilian en je te abonneren.
Benieuwd naar de video met mij die we voor haar kanaal opnamen?
Challenge: Blind bruidsmake-up aanbrengen met KellyCaresse (klik!)

Wat vonden jullie van onze video’s? We zijn heel benieuwd naar jullie reacties. Laat het ons weten in de comments van dit artikel.

Liefs Kelly

Volg mij via Bloglovin’ , Twitter, Instagram of Facebook

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

14 reacties

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.