Outfit : Mijn geprinte broek van Zara

 

 

Ik geef het gewoon gelijk eerlijk toe, deze broeken zijn geweldig en voor mij het ultieme excuus om voor mijn gevoel de hele dag in pyjama broek te mogen rondlopen, en eerlijk, dat vind ik goddelijk! Heerlijk om te dragen op bijvoorbeeld een lazy sunday. Deze comfy geprinte broeken zitten heerlijk, hebben een fijne stof en zijn hartstikke hip.  Gecombineerd met een basic top en wat korte laarsjes (of straks lekker met slippertjes en sandalen aan) maak ik deze outfit helemaal af. Ik moet wel eerlijk toegeven dat ik twijfelde of ik deze outfit zou plaatsen. De outfit is gewoon echt heel erg basic, misschien bijna slonzig. Is deze outfit niet te comfy? Maar toch besloot ik deze wel te plaatsen omdat dit ook is wie ik ben. Op sommige dagen kies ik voor die makkelijke staart en een comfy outfit. Dat is gewoon wie ik, Kelly caresse, ben. Ik zit niet iedere dag in de plamuur of in de stijgers haha. Benieuwd naar de look? Lees dan verder.

Ik begon deze dag met deze broek en een lekker cardigan vestje aan maar toen het weer een stuk mooier bleek kon die uit.

Ik krijg nu vast comments met de vraag waarom ik mijn voeten soms zo gek neer zet op foto’s. Als je bij een outfit fotosessie aanwezig bent dan zul je begrijpen waarom, ik kan namelijk niet stil staan.  Als ik dan ga selecteren dan let ik niet op mijn voeten, maar probeer ik de outfit zo duidelijk mogelijk naar voren te brengen.

Op deze broek van Zara draag ik een basic tanktop van Hema, een statement necklace van Iam, en enkellaarsjes van Van Haren. Binnenkort switch ik over naar sandaaltjes wat heerlijk loopt onder zo’n broek. Ode aan deze heerlijke comfy maar ook hippe broeken, ik ben er dol op!

Voor mij dus echt een twijfelgevalletje, outfit gewoon online plaatsen of lekker voor mezelf houden. Ik besloot ervoor om ook deze comfy outfit te plaatsen, gewoon omdat dit ook is wie ik ben. Wat vind jij van de outfit? Ben jij ook zo dol op dit soort heerlijke lounge broeken? Wat voor prints draag jij het liefst? Laat het me weten in de comments van dit artikel.

Liefs Kelly

Volg mij via Bloglovin’ , Twitter Instagram of Facebook of Youtube.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

38 reacties

 • Geertje
  29 juli 2014

  Ik vind de combi heel leuk! Alleen zou ik er slippers of sandalen onder doen. Van boven heb je blote armen en dan ben je beneden helemaal “ingepakt”. En laten we eerlijk wezen, iedereen loopt het liefste in een zo comfortabel mogelijke outfit!
  Geertje onlangs geplaatst…The Boyfriend TagMy Profile

 • Dionne
  29 juli 2014

  Ik vind deze geprinte broek erg leuk!
  Dionne onlangs geplaatst…Love it | Kimono’sMy Profile

 • Jennifer
  29 juli 2014

  Ik krijg ook altijd te horen dat die heerlijke, comfy broeken te slonzig zijn (niet op m’n blog trouwens hoor) maar ze zitten gewoon zo heerlijk dat ik het probleem niet zie om in de zomer lekker met zo’n broek naar bijvoorbeeld college te gaan, in plaats van je benen te moeten verstoppen in een veel te hete spijkerbroek. (Op sommige colleges wordt er wel een beetje verwacht dat je netjes gekleed komt wanneer je bijvoorbeeld patiënten ziet, laten die nou net in de warme tijd van het jaar geweest zijn en laat ik nou nét van die heerlijke comfy broeken hebben gedragen: uitkomst!)
  Jennifer onlangs geplaatst…Studentmomentjes 12.0My Profile

 • Manon
  29 juli 2014

  Leuke outfit hoor! En ik vind die broeken sowieso super leuk. Ik heb zelf hele lange benen dus voor mij zijn ze helaas altijd te kort, vind ik zo jammer 🙁
  Manon onlangs geplaatst…Zelfgemaakte chocola met superfoodsMy Profile

 • Nadia
  29 juli 2014

  Ik vind het je erg leuk staan, zeker in combi met die schoenen! Ik heb die broek ook gepast, maar mij stond ie echt heel stom.

 • Elize
  29 juli 2014

  Ik vind dit soort broeken heel erg leuk en deze broek staat je goed Kelly! Zelf kan ik bloemenprints meestal echt niet weerstaan haha!
  Bij jouw outfit had ik trouwens zelf eerder gekozen voor minder dichte schoenen. Dus eerder een mooi sandaaltje of ballerina’s. Evt slippers.
  Elize onlangs geplaatst…Glutenvrij eten in GriekenlandMy Profile

 • Miranda
  29 juli 2014

  Gewoon lekker plaatsen meid. Ik houd van dit soort outfit foto’s. Lekker comfy en gewoontjes en toch door sieraden en make up weer classy.
  Miranda onlangs geplaatst…Erop uit: Naar de dierentuin/ Landgoed HoenderdaellMy Profile

 • Jorien
  29 juli 2014

  Wat een fijne outfit! Lijkt me ook erg comfy 🙂 Ik draag ook graag van dit soort broeken, en dan vind ik bloemenprintjes en (grafische) prints het leukst!

 • beautyinsideandoutNL
  29 juli 2014

  Wat een lekkere comfy outfit! Ik vind de broek heel leuk en hij staat je goed;)

 • Manon
  29 juli 2014

  Ik draag de slonsbroeken ook vaak hoor haha. Heerlijk! En als ‘t iets té casual wordt dan doe ik er vaak iets van een jasje bij aan, staat iets “gekleder”! Ik vind ‘m leuk 😀
  Manon onlangs geplaatst…LIJSTJE: 10 dingen waar je achter komt als je zwanger bentMy Profile

 • Jess
  29 juli 2014

  Ik houd juist ervan als bloggers ook dit soort outfits plaatsen in plaats van alleen maar onmogelijke looks. Ik zie veel liever wat men echt draagt. Dat is echt een leuke broek! Ik heb een positiebroek in dit model, echt een fijn ding al blijf ik het lastig vinden welke schoenen ik erbij moet dragen.
  Jess onlangs geplaatst…Waarom ik stiekem gruwelijk lui ben…My Profile

 • Dita
  29 juli 2014

  Heerlijk zo’n comfy outfit! Staat je ook goed 🙂
  Dita onlangs geplaatst…Nieuwe aankopen van de HemaMy Profile

 • Lauriëtte
  29 juli 2014

  Super mooi broek! Vind de combinatie zelf verder iets te donker, denk dat het misschien leuker staat met sandaaltjes en een witte top? 🙂
  Lauriëtte onlangs geplaatst…Segwayen door Rotterdam!My Profile

 • Anneleen
  29 juli 2014

  Mooie broek! Staat je goed!

 • Miranda
  29 juli 2014

  Zeker plaatsen! Leuke outfit juist, ik hou wel van dit soort broeken. Heb er zelf ook een paar en draag ze regelmatig, zeker wanneer het zo gigantisch warm is. Ik hou van de vrolijke bloemenprintjes.
  Ik zou er zelf alleen geen laarsjes onder doen, dat matcht voor mijn gevoel niet met de zomerse outfit, met de blote armen:)
  Miranda onlangs geplaatst…Huh? Een plog? Jawel!:)My Profile

 • Anneke
  29 juli 2014

  Ik vind het juist leuk dat je dit plaatst 🙂 Staat je goed en comfy outfits mogen ook gezien worden!
  Anneke onlangs geplaatst…Nieuws! Babyvoeding op basis van geitenmelkMy Profile

 • Kimberley
  29 juli 2014

  Ik ben ook gek op zulke broeken! Heb meteen besloten er vandaag weer eentje uit de kast te trekken, haha 😀
  Kimberley onlangs geplaatst…Het effect van geuren op onze emotiesMy Profile

 • Sas
  29 juli 2014

  Wat een toffe broek! Ik hou ook wel van printjes 🙂
  Sas onlangs geplaatst…6 Lovely Things From The Last Couple Of WeeksMy Profile

 • beautydiarynl
  29 juli 2014

  Ik vind deze broeken altijd zo leuk haha! 🙂 We houden allemaal wel van comfy hoor!
  Ik zou er wel slippertjes / sandaaltjes onder doen. XO
  beautydiarynl onlangs geplaatst…All Stars inspiratieMy Profile

 • Janneke | Beautyroad
  29 juli 2014

  Wat een vrolijke broek! Staat je heel erg leuk!
  Janneke | Beautyroad onlangs geplaatst…Review: Catrice Made To Stay smoothing lip polishMy Profile

 • Anne Solveig
  29 juli 2014

  Ik vind de broek heel leuk! Ik zou er alleen zelf slippertjes, sandaaltjes of sneakers bij aantrekken!
  Anne Solveig onlangs geplaatst…Mijn 5 favoriete jasjes voor de zomerMy Profile

 • Vanessa
  29 juli 2014

  Ik vind die broek heel leuk en comfy!
  Vanessa onlangs geplaatst…Nonique Extreme Energy | Gezichtscrème, oogcrème & body lotionMy Profile

 • Eva | Realitijd
  29 juli 2014

  Ik houd van comfy broeken, en al zeker in de zomer wanneer iets strak dragen echt de hel is.. heel mooi kleurtje ook 🙂
  Eva | Realitijd onlangs geplaatst…DIY: IKEA hackMy Profile

 • Maai
  29 juli 2014

  Neeee juist heel e leuk. Maar miss ben ik wel een slonzy type dan. Leuk dat je toch gedeeld hebt.
  Maai onlangs geplaatst…BuurBlog: Vakantie met een valse startMy Profile

 • Martina
  29 juli 2014

  De print van het broekje vind ik erg mooi!
  Martina onlangs geplaatst…28 Juli 2014 – VakantieMy Profile

 • Els
  29 juli 2014

  Ik zou zelf niet zo gauw zo’n drukke broek aan doen denk ik, hij staat jou wel erg leuk. Maar comfy kleren ben ik helemaal voor, helemaal nu ik bijna 40 weken zwanger ben haha

 • Andrea
  29 juli 2014

  dit soort dingen draag ik ook, maar dan met teenslippers, hoppa! 😀
  Andrea onlangs geplaatst…Filmpje: DIY – Wasmiddel makenMy Profile

 • Cindy
  29 juli 2014

  Erg leuke broek, ik hou er van. Ik heb ook een gebloemde printbroek, maar dan van H&M. Alleen heel gek: Ik zie in je artikel maar 2 foto’s staan en tussen de reacties 2 andere foto’s van je outfit staan… Ik hou van zulke broeken!
  Cindy onlangs geplaatst…100 Happy Days projectMy Profile

 • Angela
  29 juli 2014

  Staat heel leuk! Basic, lekker comfy maar toch ook hip. Als ik straks niet meer zwanger ben wil ik ook echt weer van dat soort broeken gaan dragen. Nu is het echt kleding crisis haha.
  Angela onlangs geplaatst…Op de Franse tour: muziek om op te fietsenMy Profile

 • Jenn
  29 juli 2014

  Ik heb zelf helemaal niks met printjesbroeken, maar het staat je wel goed!
  Jenn onlangs geplaatst…The thankful project #3My Profile

 • Lisa's Beautybabbels
  29 juli 2014

  Ik hou ook écht van dat soort broeken, heerlijk toch!

 • Odile
  29 juli 2014

  Ik vind hem erg leuk staan, zeker als het mooi weer is. Heb nu (na lang twijfelen of hrt me wel zou staan) zelf ook zo’n leuke bloemetjes/ pyjamabroek, heerlijk zitten ze!
  Odile onlangs geplaatst…De voordelen van het zijn van een alleenstaande moederMy Profile

 • Irma
  29 juli 2014

  Leuke broek Kel! Met een fel gekleurd topje ook leuk denk ik ;)!

 • Nicole
  29 juli 2014

  Ik vind zw heerlijk dit soort broeken, ben er jaloers op vind hem zo mooi! Draag ze ook graag…
  Nicole onlangs geplaatst…Healthy lifestyle: doelen stellenMy Profile

 • Tamara
  31 juli 2014

  slonzig??? helemaal niet Hartstikke leuk juist!

 • Nicole - Lipstickzone
  31 juli 2014

  Niks pyjama broek meid, geweldige broek! Dit is zomers zo leuk! Tegenwoordig zie je ook veel mensen erin lopen. Heel hip dus 🙂 X
  Nicole – Lipstickzone onlangs geplaatst…Shoplog + outfits Augustus 2014 ~ SALEMy Profile

 • Eilish
  1 augustus 2014

  Heel erg leuk, alleen zou ik het combineren met slippers of sandalen! Verder vind ik het gewon kunnen, zeker in de zomer!
  Eilish onlangs geplaatst…Fashion ♥ Outfit of the day | PicknickenMy Profile

 • Veer
  12 augustus 2014

  Nee joh, totaal niet slonzig! Ik heb veel van deze broeken, colbertje en hakken en je ziet er chique uit. Of met slippertjes en een basic top als je voor comfy wil gaan. Staat je super goed!

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.