Ik geef het gewoon gelijk eerlijk toe, deze broeken zijn geweldig en voor mij het ultieme excuus om voor mijn gevoel de hele dag in pyjama broek te mogen rondlopen, en eerlijk, dat vind ik goddelijk! Heerlijk om te dragen op bijvoorbeeld een lazy sunday. Deze comfy geprinte broeken zitten heerlijk, hebben een fijne stof en zijn hartstikke hip.  Gecombineerd met een basic top en wat korte laarsjes (of straks lekker met slippertjes en sandalen aan) maak ik deze outfit helemaal af. Ik moet wel eerlijk toegeven dat ik twijfelde of ik deze outfit zou plaatsen. De outfit is gewoon echt heel erg basic, misschien bijna slonzig. Is deze outfit niet te comfy? Maar toch besloot ik deze wel te plaatsen omdat dit ook is wie ik ben. Op sommige dagen kies ik voor die makkelijke staart en een comfy outfit. Dat is gewoon wie ik, Kelly caresse, ben. Ik zit niet iedere dag in de plamuur of in de stijgers haha. Benieuwd naar de look? Lees dan verder.

Ik begon deze dag met deze broek en een lekker cardigan vestje aan maar toen het weer een stuk mooier bleek kon die uit.

Ik krijg nu vast comments met de vraag waarom ik mijn voeten soms zo gek neer zet op foto’s. Als je bij een outfit fotosessie aanwezig bent dan zul je begrijpen waarom, ik kan namelijk niet stil staan.  Als ik dan ga selecteren dan let ik niet op mijn voeten, maar probeer ik de outfit zo duidelijk mogelijk naar voren te brengen.

Op deze broek van Zara draag ik een basic tanktop van Hema, een statement necklace van Iam, en enkellaarsjes van Van Haren. Binnenkort switch ik over naar sandaaltjes wat heerlijk loopt onder zo’n broek. Ode aan deze heerlijke comfy maar ook hippe broeken, ik ben er dol op!

Voor mij dus echt een twijfelgevalletje, outfit gewoon online plaatsen of lekker voor mezelf houden. Ik besloot ervoor om ook deze comfy outfit te plaatsen, gewoon omdat dit ook is wie ik ben. Wat vind jij van de outfit? Ben jij ook zo dol op dit soort heerlijke lounge broeken? Wat voor prints draag jij het liefst? Laat het me weten in de comments van dit artikel.

Liefs Kelly

Volg mij via Bloglovin’ , Twitter Instagram of Facebook of Youtube.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

38 gedachten over “Outfit : Mijn geprinte broek van Zara”

 1. Ik vind de combi heel leuk! Alleen zou ik er slippers of sandalen onder doen. Van boven heb je blote armen en dan ben je beneden helemaal “ingepakt”. En laten we eerlijk wezen, iedereen loopt het liefste in een zo comfortabel mogelijke outfit!
  Geertje onlangs geplaatst…The Boyfriend TagMy Profile

 2. Ik krijg ook altijd te horen dat die heerlijke, comfy broeken te slonzig zijn (niet op m’n blog trouwens hoor) maar ze zitten gewoon zo heerlijk dat ik het probleem niet zie om in de zomer lekker met zo’n broek naar bijvoorbeeld college te gaan, in plaats van je benen te moeten verstoppen in een veel te hete spijkerbroek. (Op sommige colleges wordt er wel een beetje verwacht dat je netjes gekleed komt wanneer je bijvoorbeeld patiënten ziet, laten die nou net in de warme tijd van het jaar geweest zijn en laat ik nou nét van die heerlijke comfy broeken hebben gedragen: uitkomst!)
  Jennifer onlangs geplaatst…Studentmomentjes 12.0My Profile

 3. Ik vind het je erg leuk staan, zeker in combi met die schoenen! Ik heb die broek ook gepast, maar mij stond ie echt heel stom.

 4. Ik vind dit soort broeken heel erg leuk en deze broek staat je goed Kelly! Zelf kan ik bloemenprints meestal echt niet weerstaan haha!
  Bij jouw outfit had ik trouwens zelf eerder gekozen voor minder dichte schoenen. Dus eerder een mooi sandaaltje of ballerina’s. Evt slippers.
  Elize onlangs geplaatst…Glutenvrij eten in GriekenlandMy Profile

 5. Wat een fijne outfit! Lijkt me ook erg comfy 🙂 Ik draag ook graag van dit soort broeken, en dan vind ik bloemenprintjes en (grafische) prints het leukst!

 6. beautyinsideandoutNL

  Wat een lekkere comfy outfit! Ik vind de broek heel leuk en hij staat je goed;)

 7. Ik houd juist ervan als bloggers ook dit soort outfits plaatsen in plaats van alleen maar onmogelijke looks. Ik zie veel liever wat men echt draagt. Dat is echt een leuke broek! Ik heb een positiebroek in dit model, echt een fijn ding al blijf ik het lastig vinden welke schoenen ik erbij moet dragen.
  Jess onlangs geplaatst…Waarom ik stiekem gruwelijk lui ben…My Profile

 8. Zeker plaatsen! Leuke outfit juist, ik hou wel van dit soort broeken. Heb er zelf ook een paar en draag ze regelmatig, zeker wanneer het zo gigantisch warm is. Ik hou van de vrolijke bloemenprintjes.
  Ik zou er zelf alleen geen laarsjes onder doen, dat matcht voor mijn gevoel niet met de zomerse outfit, met de blote armen:)
  Miranda onlangs geplaatst…Huh? Een plog? Jawel!:)My Profile

 9. Ik zou zelf niet zo gauw zo’n drukke broek aan doen denk ik, hij staat jou wel erg leuk. Maar comfy kleren ben ik helemaal voor, helemaal nu ik bijna 40 weken zwanger ben haha

 10. Erg leuke broek, ik hou er van. Ik heb ook een gebloemde printbroek, maar dan van H&M. Alleen heel gek: Ik zie in je artikel maar 2 foto’s staan en tussen de reacties 2 andere foto’s van je outfit staan… Ik hou van zulke broeken!
  Cindy onlangs geplaatst…100 Happy Days projectMy Profile

 11. Nee joh, totaal niet slonzig! Ik heb veel van deze broeken, colbertje en hakken en je ziet er chique uit. Of met slippertjes en een basic top als je voor comfy wil gaan. Staat je super goed!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.