Diary donderdag : Sushi dinnerdate, sportief en shoppen

Diarydonderdag

Afgelopen week was een hele leuke week en ik typ deze diary donderdag dan ook met een grote glimlach op mijn gezicht. Zoals jullie in mijn back on track personal update artikel al konden lezen gaat het stukken beter met me. Ik ben er nog niet helemaal maar we gaan met een flinke stijgende lijn vooruit. Jullie lieve reacties doen me dan ook erg goed en daar wil ik jullie nog even in het speciaal voor bedanken! Doordat ik me lichamelijk beter ga voelen kan ik ook veel meer doen op een dag en leuke activiteiten ondernemen. Dat heb ik afgelopen week dan ook zeker gedaan! Kijken jullie mee met de foto’s van afgelopen week?

Donderdag sprak ik af met Youtube-collega Lilian om gezellig te lunchen, meeten en filmpjes op te nemen. De filmpjes konden jullie eergisteren al op mijn blog en onze youtube kanalen zien. Morgen zal de vlog van deze gezellige dag online komen. Lilian is echt een hele lieve vrouw!

Vrijdag hield ik een giveaway op mijn Instagram waarbij je een Vita Coco Kids proefpakketje kon winnen. Inmiddels heb ik al een gelukkige winnares die dit pakketje thuis gestuurd krijgt. Ik wil vaker leuke Instagram winacties gaan doen dus volg me op Instagram om hier altijd van op de hoogte te zijn.

Vrijdag ging ik op de fiets met Lana richting de zuivelboerderij om bij de koeien te gaan kijken in de stal en in de wei. Lana is hier al vaker geweest en ik kan aan haar merken dat ze het hier heel leuk vindt. Ik had de Ringsling draagdoek meegenomen zodat ze lekker tegen me aan kon meekijken.

In het boerderij winkeltje kocht ik heerlijke verse yoghurt en jam die ze daar zelf gemaakt hebben.

En later kroop ik thuis heerlijk op de bank met wat tijdschriften. Ik ben echt dol op leuke notitieboekjes en daarom nam ik de Marie-Claire mee omdat dit leuke boekje erbij zat.

Vrijdagavond aten we heerlijk en simpel zelfgemaakte groentesoep met balletjes en vermicelli met wat stokbrood erbij.

Zaterdag overdag ben ik bezig geweest met filmen voor mijn youtube kanaal. Ik draag hier mijn nieuwe kimono van Modemusthaves. Ik ben echt dol op de kimono trend!

In de avond hadden Yannick en ik een gezellige dinnerdate met Sunseeree en haar vriend! We gingen lekker sushi eten bij Sumo in Breda, ziet dit er niet goddelijk uit?

Sunseeree en ik! Ik dronk lekker een glaasje wijn bij het eten, heerlijk vind ik dat op z’n tijd!

Later zaten we nog gezellig op het terras in Breda, ik dronk een glaasje Bailey’s, al eeuwen niet op maar wat is dat goddelijk lekker. Niet te vaak nemen dus haha dit is gewoon vloeibaar slagroom met alcohol, te lekker!

Zondag ochtend werkte ik voor de blog en mijn youtube kanaal. Er komt een hele leuke DIY aan!

Zondagmiddag werkte ik bij mijn horeca baan. Als pauze snack snoepte ik dit stuk watermeloen, heerlijk!

Maandag besloten Linda en ik om lekker naar Rotterdam Alexander te gaan om te shoppen. De kindjes gingen gezellig mee en we hadden een hele gezellige dag.

We lunchten bij La Place, ik at een heerlijke salade met rode ui, paprika, olijven, feta kaas, wat brood en een lekkere dressing. Met een kopje cappuccino erbij.

In de avond ging ik met vriendinnetje Irma (mijn sportbuddy!) naar de sportschool voor een uurtje Spinning. Ik deel binnenkort mijn fitness routine met jullie. Spinning is daar een onderdeel van, zo’n workout waar je echt tegenop kan kijken maar zodra je in de flow zit je helemaal verslaafd aan kan raken!

Dinsdag ging ik met Nienke (die mij hielp met de spelling op de site) lekker lunchen in Den Bosch. We kozen voor Pinklemon omdat ze daar heerlijke lekkernijen hebben. We kozen allebei voor een tosti met iets zoets erbij. Ik nam een stuk bananenbrood erbij en Nienke koos voor Scones met clotted cream en jam. Lana kreeg ook een eigen bordje met een zuurdesem boterhammetje.

Met thee erbij was het net een soort mini high tea mmm!

Ik ben helemaal dol op de Kimono trend en bestelde deze beauty bij Loavies. Ik ben echt dol op dit modelletje, de kleurencombinatie en de bloemetjes.

Dinsdagavond ging ik lekker sporten (weer gezellig met Irma). Dit keer gingen we voor een bodypump les. Nadien maakte ik deze selfie van mijn schoenen en foute sokken match haha.

Ik had een gezellig chat gesprek met lieve Suus en zonder dat ik het door had ging het per ongelijk ineens over frietjes. Toen ik doorhad wat ik verkeerd getypt had kwamen we allebei niet meer bij van het lachen.

Wat een feelgood week was dit zeg! Komende week wordt denk ik weer zo leuk want komend weekend ben ik jarig en vier ik mijn verjaardag voor een heleboel vriendinnetjes, zo gezellig! Hoe is jullie week geweest? Hebben jullie ook zo genoten van het lekkere weer? Ik ben heel benieuwd! Laat je reactie achter in de comments.

Liefs Kelly

Volg mij via Bloglovin’ , Twitter Instagram of Facebook of Youtube.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

36 gedachten over “Diary donderdag : Sushi dinnerdate, sportief en shoppen”

 1. Oh je kimono is echt prachtig, supermooi zeg!! 🙂
  Leuke foto’s verder!

 2. Inderdaad een feel good week! Wat een leuke dingen heb je gedaan en wat heb je heerlijk gegeten! Zo fijn om te zien dat het beter gaat 🙂 Alvast veel plezier dit weekend!

 3. Ik wist niet eens dat er een kimono-trend gaande was… vind die van jou wel erg leuk!

 4. Wat een leuke week zeg, ik heb ook echt een heerlijke week gehad met de Tilburgse Kermis en een avondje stappen en kroelen met mijn peetkindje. Deze week moet ik heel veel werken, maar ik sport ook veel om energie ervoor te krijgen en vandaag is echt een hele speciale dag voor mij en dat ga ik vieren met taart haha. Leuk dat je Suus nog spreekt, ik vind het jammer dat ze gestopt is met haar blog 🙁
  Cindy onlangs geplaatst…Persoonlijk: Vandaag precies 1 jaar geleden…My Profile

 5. Ahh frietjes i.p.v. groetjes, hahaha. Ik heb eens een avond op Froot.nl zitten sneupen en sloot later een mail af met ‘frootjes’, i.p.v. ‘groetjes’. Heel herkenbaar dus! hihi

 6. Wat een heerlijk weekje heb je achter de rug, en wat heb je lekker gegeten. Leuk dat je in Breda was. Sumo is zo mooi daar, hihi! En wat staat de kimono je mooi, erg leuk!
  Marloes onlangs geplaatst…Oui Oui, Paris!My Profile

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.