Verhuisvlog #4 : De keuken is er en de vloer is gelegd!

Vandaag heb ik voor jullie de vierde aflevering van KC Project Droomhuis, onze verhuisserie waarin ons nieuwbouwhuis ons droomhuis wordt. Het wordt met de week leuker nu, van een huis dat nog helemaal kaal en grijs is, is het inmiddels al verandert naar een huis wat al meer op het eindresultaat gaat lijken. Deze week is de PVC vloer (en plinten) geplaatst door Mflor en Keuken kampioen is onze droomkeuken komen plaatsen. Ook hebben we de kids voor het eerst in bad gedaan in het nieuwe huis. We hebben opgeruimd in het oude huis en meer. Kijk je mee naar de nieuwe verhuisvlog?Klik hier als je de video niet kunt zien

Dankjewel voor het kijken! Ik ben benieuwd wat jullie van deze verhuisvlog vonden! En vergeet je niet te abonneren op mijn kanaal, dan krijg je iedere keer als eerst de vlog te zien!

We vinden het geweldig om hiermee bezig te zijn en om ons huis helemaal eigen te maken. Wij zijn zelf totaal niet handig maar door de strakke klus planning en de bedrijven die we hiervoor inhuren, loopt alles tot nu toe helemaal op rolletjes. Mega fijn!

Vanaf nu gaan we de puntjes op de i zetten. Zo zal deze week de garage verder afgemaakt worden (deze wordt geïsoleerd), zal de raamdecoratie worden ingemeten, wordt ons bed bezorgd, gaan papa en Yannick de nieuwe Pax kledingkast in elkaar zetten en beginnen we binnenkort met Project Droomtuin 😉 Uiteraard ga ik jullie hier weer helemaal in meenemen.

Alle producten die je in deze video ziet hebben wij zelf gekocht.
Keuken Kampioen heeft korting gegeven op de keuken in ruil voor het delen van onze ervaringen met jullie.
De PVC vloer is van Mflor en van hen hebben wij korting gekregen in ruil voor het delen van onze ervaringen.
We zijn enorm blij met de mooie kwalitatieve producten die deze bedrijven geleverd hebben en raden ze dan ook zeker aan. Ik zal later een blog delen over de keuzes voor de verschillende producten en onze ervaringen hiermee. 

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

9 gedachten over “Verhuisvlog #4 : De keuken is er en de vloer is gelegd!”

  1. Zo leuk om te zien. Zelf krijg ik over 2 weken de sleutel van mijn nieuwbouw appartement, dus ik zit in hetzelfde schuitje. Die keuken is wel echt heel erg mooi. Tof hoor!

  2. Wow wat een mooi huis en die keuken, erg mooi!
    Ik heb ook de zwangerschapstesten bewaard van Benthe en Jindra, het wordt tijd dat ik ze ga weggooien, je ziet er helaas niks meer op (waren van ClearBlue) .

  3. Prachtig…ben wel heel benieuwd waarom je niet voor een magnetron of een combi hebt gekozen.
    Ik twijfel zelf namelijk erg wat ik moet doen…?

  4. Kelly Caresse

    Het is een combi magnetron met oven en stoomoven 😀 allemaal in een 😉

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.