Beste vriendin is zwanger! Kletsvideo met Q+A

Vandaag heb ik een extra video voor jullie! Ik nam deze super gezellige video op samen met mijn beste vriendin Thirza die momenteel 24 weken zwanger is van haar eerste kindje. We hebben tijdens het filmen de grootste lol gehad (en een mooi traantje weggepinkt) en tijdens het bewerken van de video zat ik ook te glimlachen van oor tot oor. In deze video beantwoorden wij vragen over onze vriendschap, haar zwangerschap (hoe ze het mij vertelde dat ze zwanger is!), de bevalling en ik verras haar met een prachtig cadeau. Kijk je gezellig mee naar deze vriendinnen kletsvideo?


Klik hier als je de video niet kunt zien

In samenwerking met OSR mag ik Thirza verrassen met een geregistreerde ster in het Online Ster register, speciaal voor haar zoontje dat in augustus geboren wordt. Een echte ster, benoemd naar hem, zo speciaal en een heel mooi cadeau idee voor je vriendin (leuk voor de geboorte van een kindje), als moederdagcadeau of een ander bijzonder cadeau. Als je zelf ook een ster wil benoemen naar iemand kan dat via deze link .Wil je dit speciaal voor moederdag doen? Gebruik dan deze speciale link. Door de gratis Star finder app te downloaden kun je ten alle tijden je ster bekijken.

Dankjewel voor het kijken! Ik ben benieuwd wat jullie van deze video vonden! Is/was jouw (beste) vriendin ook zwanger of waren jullie samen zwanger? Vond jij dit ook zo’n speciale periode? Ik geniet enorm van haar zwangerschap en vind het heel bijzonder dit zo dichtbij mee te maken. Ik ben benieuwd naar jullie reacties bij de comments of op social media. En vergeet je niet te abonneren op mijn kanaal, dan krijg je iedere keer als eerst de vlog te zien!

KellycaresseAd

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

3 reacties

 • rachel
  6 mei 2018

  wat een leuke en gezellige video en gefeliciteerd!!!

 • Kim
  7 mei 2018

  Lieve video! Leuke meid hoor!

 • Anneleen
  8 mei 2018

  Oh wat zijn jullie lief voor elkaar, heel leuk om te zien! 🙂

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.