6x Waarom het geweldig is om meisjesmama te zijn

Toen ik zwanger was van mijn eerste kindjes had ik steeds geen voorkeur van het geslacht, heel cliché maar als het maar gezond is was mijn grote wens. Ik dacht wel steeds zwanger te zijn van een jongen, behalve bij mijn derde zwangerschap, ik wist het zeker, ik ben een meisjesmama. Toen dit ook bleek te zijn vond ik dat geweldig, natuurlijk was ik net zo blij met een jongen (alle clichés) maar dat ik een derde meisje mocht krijgen vond ik ook zo speciaal. Ik ben een echt meisje-meisje die altijd al dol is op tutten, haren doen, make-up dus het leek me geweldig om dochters te hebben om datzelfde mee te doen. Vandaag vertel ik waarom ik het geweldig vind om meisjesmama te zijn en deel ik een hele leuke meisjesmama tip!

6x Waarom het geweldig is om meisjesmama te zijn

 • Tutten met mijn meisjes! Ik vind het zo leuk om te tutten, leuke make-up op te doen en als Lana dan ook een beetje op wil vind ik dat zo leuk. Samen nagels lakken, haartjes doen, een lipgloss hier en daar, ik hou ervan
 • Overal roze: Ik ben dol op de kleur roze en vind het een hele lieve en vrolijke kleur. Nu ik mama van meisjes ben vind ik het heel logisch dat er in iedere kamer wel roze te vinden. Ik hou ervan en Yannick? Die kan er niet omheen 😉
 • Samen shoppen: wat heb ik dat veel gedaan met mijn moeder, gezellig naar de stad om te shoppen. Sinds een tijdje is dit iets wat ik ook al kan doen met Lana, ze vindt het geweldig en vraagt er ook echt om. ‘Mama wanneer gaan we shoppen?’ Hihi, zo leuk. En als we dan in de stad zijn denkt ze super goed mee over kleding, schoenen, wat bij me past en vooral ook wat ze zelf allemaal leuk vindt. Heel gezellig zulke uitstapjes.
 • De eerste vrouwendingen: Stiekem kijk ik er al wel naar uit als ze wat groter zijn om dan te gaan shoppen voor de eerste bh, te kletsen over hun eerste verliefdheid, of over de menstruatie die eraan gaat komen. Wie weet willen ze ook mama worden, wat lijkt het me speciaal als mijn dochter zwanger zou zijn (over heel veel jaren hihi) en ze ook mama mag worden. Heel bijzonder om van dichtbij mee te maken denk ik.

 • Spelen met poppen: Daar zijn mijn meiden dol op en ik ben ook altijd zo’n poppenmoedertje geweest. Ik vind het heel leuk om te zien dat zij nu ook zoveel interesse hebben in spelen met poppen, zowel de Barbies als de babypoppen. Heerlijk om ze in hun fantasie en spel te zien genieten en mee te spelen.
 • Twinning!  Stiekem vind ik het geweldig om een soort mini me’s te zien in mijn meisjes, dan hebben ze een jurkje aan, staan ze voor de spiegel te poseren en zie ik dat ze me nadoen. Soms confronterend ook, maar vooral heel bijzonder. Ik ben iemand die dol is op tutten en zie ze dit dan ook nadoen. Ze willen mooie strikken in hun haar, haarbanden, vlechtjes of gewoon een mooie knot. Alles wat mama heeft, willen zij ook en daarom vind ik het geweldig om mede te delen dat ik dit jaar ambassadrice mag zijn voor het mooie merk Zenner. Het leuke is, ze hebben nu bij Etos winkels een limited edition collectie met Mommy&Me accessoires waardoor je kunt twinnen met je dochters. Haaraccessoires met vrolijke kleuren en prints voor mama en dochter.

Hier zie je een close-up detail foto met wat Mommy & Me items. Mooie haarclips voor mama en dochter, matching haarbanden, de roze of zwarte velvet haarband die je met ijzerdraad eenvoudig in het haar kunt bevestigen maar ook een mooie vrolijke shawl die je stylish in het haar of om je hals kunt dragen.

Ook is er een speciale matching anti-klit borstel voor mama en dochter en Aimy had de mama versie al gelijk te pakken op deze schattige foto 😉

Hier heb ik de velvet haarband (met ijzerdraad erin verwerkt) in en ben ik hem aan het aandoen bij Lana. Zo leuk om samen hetzelfde te kunnen dragen.

De bekende kringel elastieken zijn ook weer helemaal terug in de mode en erg leuk om samen met je dochter een hoge staart of knot mee te maken.

Wil je meer over de Zenner Mommy & Me collectie weten, klik dan hier.

Als meisjesmama word ik hier natuurlijk mega blij van! Hier draag ik een leuke bloemenhaarband (de Mommy maat) en Aimy doet met mij mee met het mini bandje. Lana draagt hier de aztec zwart-wit haarband.  PS. Deze collectie is tevens een hele leuke moederdag tip! Zo leuk om samen te kunnen tutten.

Ik vind het geweldig om meisjesmama te zijn. Ben jij ook meisjesmama? Wat vind jij er zo leuk aan? Heel erg benieuwd naar jullie reacties en ervaringen.

#KellycaresseAd

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

11 gedachten over “6x Waarom het geweldig is om meisjesmama te zijn”

 1. Wat een lieve foto’s van jou en Lana en Aimy! De liefde voor je meiden straalt gewoon van dit artikel af. Ik heb nog geen kinderen, maar heb stiekem altijd al gedacht dat ik echt een meisjesmama zal zijn. Ik ben ook gek op roze, zou maar al te graag hele dagen tutten en ben zelf ook het prototype meisje-meisje. Zal je net zien dat ik later vast een mannengezin krijg, haha. Maar dat is vast ook hartstikke leuk 🙂

 2. Laat ik het geluk hebben dat ik zowel een dochter als een zoon heb :). Ik vind het namelijk allebei zo leuk! Ik ben dol op de meisjesdingen die ik met mijn dochter kan doen, maar vind het ook heerlijk om met mijn zoon met dino’s en auto’s te spelen. Het maakt me helemaal niets uit, als ik maar lekker samen met ze iets kan doen en de verbondenheid voel.

 3. Ik kijk er nu al naar uit om later met mijn meisje te tutten en te twinnen! Die haarbandjes en twinning spulletjes zijn super leuk! Isabelle is nog wel te jong, maar ik vind het nu al leuk om te denken aan alle meisjes dingen die we kunnen doen. En d’r papa doet gewoon gezellig mee hihi! Ik denk dat ik ook wel een meisjesmama ben.

 4. yep hier nog een meiden mama en jaaaa toen ze klein waren al die haar frutsels hihi heerlijk, en het tutten wat we nu nog steeds doen!! ze zijn nu 13 en bijna 15, pubers dus maar lekker make uppen met mama of nagels doen of een maskertje nemen…love it!! en ja de ontwikkeling ook he….menstruatie issues en lichamelijk veranderd en natuurlijk want mamaaaaaa mot een bh hebben want mijn tieten gaan groeien hahahaha heerlijk

 5. Ah die elastieken met fluweel lijkt me zo gaaf!! Leuk dat ze weer ‘terug’ zijn!!

 6. Ah, wat een leuke spulletjes! Ik krijg zelf een jongetje en een meisje, super blij mee. Inderdaad wat je zegt, natuurlijk is gezondheid het allerbelangrijkste en geslacht veel minder, maar ik was toch wel super blij (of eigenlijk: in tranen) toen ik hoorde dat ik ook een meisje kreeg. Er heerst een beetje een taboe op om dat te zeggen, maar zo voelde ik het. Ik ben ook echt een meisje-meisje en zag mezelf gewoon niet zo als jongensmama. En als ik twee jongens had gekregen was ik daar heel erg blij mee geweest, don’t get me wrong. Maar dit voelt wel als een bonus 🙂

 7. Ik heb 1 dochtertje en dat vind ik geweldig! Lekker veel roze inderdaad. Ik kijk uit naar wat nog komen gaat. Leuk van Etos, die twinning collectie. Mooie foto’s hebben jullie gemaakt!

 8. Yes, hier nog een meisjesmama! Alleen onze meid haar haren zijn nog te dun om er iets mee te kunnen en haarbandjes trekt ze helaas van haar hoofd af. Nog eventjes geduld dus, tot ze zulke mooie haren heeft net als Lana en Aimy!

 9. mooie foto s!!!! heel leuk. hier ook lekker tutten. ze is bijna 1 maar nu al heerlijk. zo schattig aan te kleden

 10. ik moet eerlijk bekennen dat ik heel erg graag een zoon wilde krijgen ik zag mij en mijn man met een jongetje mijn man heeft al 1 zoon uit zijn eerste huwelijk maar helaas mag hij geen contact van zijn ex vrouw omdat ze nog pijn en woede voelt dat hij wilde scheiden. maar goed ik dwaal af van het onderwerp haha ik wilde dus heel erg graag een zoon en moest even wennen aan het idee dat ik een dochter zou krijgen een zoon leek mij ook makkelijker met opvoeden geen opgelet met jongens en verkering geen constant moeten zegen let je wel hier op let je wel daar op want je bent een meisje pff dat leek mij zo vervelend
  maar al gauw vond ik het een schattig idee een meisje van ons samen ik had het geaccepteerd.
  toen ons eerste dochtertje bijna 1 werd bleek ik zwanger van de tweede weer hoopte ik vurig zwanger te zijn van een jongetje maar het bleek tijdens de 20 weken echo weer een meisje ik voelde even een steek en liet een traan lichte teleurstelling toen ze geboren was bleek het een heel lief en rustige baby en super zoete dreumes en peuter echt zo kind uit een film ik voelde mij schuldig over mijn lichte teleurstelling tijdens het begin van mijn zwangerschap.
  ze was het tegenover gestelde van de eerste super rustige kalm meisje. ons eerste dochtertje Yara was erg energiek druk net een jongetje eigenlijk overal in klimmen over actief haha de tweede echt een meisjes meisje
  inmiddels hebben wij 3 prinsesjes en 1 jongetje de vierde werd hier een jongetje 🙂 en hoe blij en gelukkig ik ook ben met onze meisjes en het zijn echt schatten van meisjes toch ben ik nu zo trots en zo super blij met ons prinsje toch nog mijn wens uitgekomen.
  de oudste dochter is 10 de middelste wordt over 1 maand 9
  en de derde dochter jasmijn is 3 en ons jongetje is 2

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.