TIP: Verantwoorde snacks voor kinderen voor onderweg!

Verantwoorde snacks voor kinderenVandaag heb ik een hele leuke tip voor jullie voor een lekkere maar vooral verantwoorde snack voor onderweg. Lekker in de lunchbox, ideaal bij een picknick of als snack voor onderweg. Dat moment dat je kindje zo’n zin heeft in wat snoepgoed, maar je toch wat verantwoords wil geven herkennen we allemaal wel, zeker als je wat langer onderweg bent wil je ook niet continue je kindje laten snoepen. Heb je toevallig ook een autovakantie of vliegvakantie op de planning staan? Deze tip wil je niet missen!

Verantwoorde snacks voor kinderen

Iets te snoepen in een leuk zakje

Er zijn genoeg momenten dat je je kindje, naast de drie hoofdmaaltijden, wat extra’s wil geven. Iets lekkers voor in de lunchtrommel op school, een snoepje tussen het spelen door, wat lekkere snacks voor mee naar het zwembad of een picknick, of met het oog op de grote vakantie wil je voor onderweg wat lekkere zoethoudertjes hebben. Het is een uitdaging om een verantwoorde snack te vinden waar de kinderen ook nog eens razend enthousiast van worden. Mijn kinderen zijn dol op fruit, maar ze vinden het ook leuk om iets te kunnen snoepen dat in een leuk zakje zit en voor hun als een extraatje voelt.

Verantwoorde snacks voor kinderen

Fruitfunk

Onlangs heb ik Fruitfunk ontdekt en deze tip wil ik graag meegeven want ik ben mega enthousiast hierover en vind het zo leuk dat ook Lana er zo blij van wordt. Fruitfunk is het merk dat staat voor verantwoord snacken voor kinderen. Op een leuke manier met vrolijke kinderhelden op de verpakkingen. De Minions, Unicorns en Paw Patrol, hier is Lana helemaal weg van. De producten van Fruitfunk zijn gemaakt van 100% fruit, maar ze hebben ook combinaties met gepofte rijst en groente. Het is vrij van toegevoegde suikers en bevatten voedingsvezels die ervoor zorgen dat de natuurlijke fruitsuikers langzamer worden opgenomen door het lichaam, waardoor je bloedsuikerspiegel stabiel blijf en je een verzadigd gevoel krijgt.

Verantwoorde snacks voor kinderen

Toen ik de verpakking aan Lana en Aimy lieten zien, werden ze gelijk enthousiast. ‘Snoepje mama!’ Kreeg ik te horen. Ik vroeg ze of ze het leuk vonden deze te proeven zodat zij konden keuren of het lekker is voor kindjes en die taak nam Lana heel serieus. Aimy ritselde de verpakking open en begon blij te snoepen, Lana deed hetzelfde, maar vertelde ook wat ze proefde. Ze vond het zoet, maar ook een beetje zuur en ze vond het smaken naar appel, maar ook ook een beetje zoals snoepjes. Ik vroeg of ze die mee wilde nemen naar een picknick en daar kreeg ik een enthousiaste JA op. Wat mijn meisjes betreft is het een ideale verantwoorde snack!

Verkrijgbaarheid

De Fruitfunk producten zijn verkrijgbaar bij filialen van o.a. Albert Heijn (zoetwarenschap, kassaschap), Jumbo (tussendoorschap, kassaschap), Plus (tussendoorschap en zoetwarenschap), Deen (zoetwarenschap en tussendoorschap), Boni (zoetwarenschap, tussendoorschap), Picnic en via hun webshop.

Vanaf 25 juni verkoopt Albert Heijn super handig de nieuwe Multibag Paw Patrol. Deze Multibag bevat 10 kleine zakjes van 10g in de smaak crispy apple en zijn appelstukjes met gepofte rijst. Ideaal om in huis te hebben, wat zakjes in de auto te hebben liggen, in de luiertas en handig om mee te nemen in de lunchtrommel. Leuke actie bij Albert Heijn. In de week van 16 t/m 22 juli krijg je bij Albert Heijn als bonus de tweede verpakking voor de halve prijs!

Kortingscode

Ik mag onder mijn Kellycaresse volgers een hele toffe kortingscode delen als je het ook wilt proberen en online wilt bestellen! Met kortingscode KELLYCARESSE krijg je 10% korting op het gehele assortiment in de webshop. Deze code is 1 maand geldig vanaf vandaag, 17 juli.

Ik ben heel benieuwd wat jullie ideale verantwoorde snacks vinden voor je kind(eren) en wat jullie van Fruitfunk vinden! Laat je reactie hieronder achter of bij de reacties op social media.

KellycaresseAd

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

9 gedachten over “TIP: Verantwoorde snacks voor kinderen voor onderweg!”

  1. Hiervan ga ik sowieso wat bestellen. Mijn zoontje is dol op snoepen, maar ik wil hem wel zo gezond mogelijk laten eten. Hij is dol op paw patrol, dit gaat waarschijnlijk een grote traktatie voor hem zijn!
    Liefs

  2. Leuke tip! Ik ga het zeker eens proberen! Mijn kindje krijgt vaak geen “verantwoorde” snack! Ze krijgt 1 of 2x per dag een snoepje en dat mag van ons ook smarties (1x in de 4 dagen) zijn of een hamburger snoepje,rozijntjes,tum tummetjes of van haribo zn uitdeelzakje .
    Ik ben niet zo van de verantwoorde snoepjes..Tuurlijk let ik goed op de suikers etc.maar het hoeft voor mij niet altijd maar gezond 🙂 En uiteraard eet ze genoeg fruit,water,thee en ranja 0% suiker van de Raak. Fijne vakantie!!

  3. hier kregen ze gewoon komkommer, snack tomaatjes ect. 😉 mijn vriendin met haar ukkies is niet kapot van dit soort “snoepen” ook omdat het altijd nog gezonder kan maar zo voor snel onder weg is het mss makkelijk voor sommige ouders 😀

  4. Ik zag je hier laatst al mee op instagram en het merk is in ieder geval blijven hangen. Voor nu vind ik Isabelle nog te jong, maar ik ga het zeker onthouden.

  5. De fruitreepjes zijn hier favoriet!! Zo af en toe zo’n reepje vindt mijn zoontje hartstikke lekker!

  6. Dit lijkt me wel wat voor mijn dochter. Ik vind het alleen jammer dat je niet laat zien hoe het er uit ziet. Nu heb ik geen idee en moet ik het wel kopen?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.