VLOG #35 : Nieuwe auto ophalen en Babyshower organiseren!

Wat gezellig dat je weer meekijkt met een nieuwe Kellycaresse vlog! Dit is een hele speciale vlog, we mochten namelijk onze nieuwe auto ophalen, waar we lang op gewacht hadden en we zijn er zo mega blij mee! Ik ga in deze vlog ook naar de kapper waar mijn haar weer wat korter en vlotter wordt geknipt, ik ben er heel blij mee! Ook laat ik wat grappige beelden zien tijdens het koken en een truc hoe ik mijn meisjes toch aan de groente krijg ;), ik ben bezig met de organisatie van de babyshower van mijn beste vriendin en je ziet wat beelden waarbij we mijn vriendin verrassen en de babyshower vieren. Kijk je gezellig mee?


Klik hier als je de video niet kunt zien

Dankjewel voor het kijken! Ik ben benieuwd wat jullie van deze vlog vonden! Hopelijk kijk je volgende week ook weer gezellig met ons mee. En vergeet niet een reactie achter te laten bij de comments of op social media. En via deze link kun je je abonneren op mijn kanaal, dan krijg je iedere keer als eerst de vlog te zien!

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

2 gedachten over “VLOG #35 : Nieuwe auto ophalen en Babyshower organiseren!”

  1. Wat leuk dat de nieuwe auto er nu eindelijk is. Lief dat je de babyshower voor jouw vriendin hebt georganiseerd. Leuk idee, dat 30 seconds maar dan een ‘eigen’ editie.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.