Top 5 meest populaire artikelen op Kellycaresse

Top 5 meest gelezen artikelen op KellyCaresse.nl! Ik verbaas me soms als ik bij mijn statistieken kijk via welke zoekwoorden men op mijn blogje komen. Zo wordt er gezocht op de zoekwoorden: Biocura aldi gezichtsverzorging, healthy lifestyle, afvallen tips, hardlopen motivatie, maar ook minder logische zoals : goede kapper waalwijk, outfit panty, wilde bob kapsel, euroshopper peer, enzovoort. Soms best hilarisch om even tussen te kijken. Ook keek ik bij mijn statistieken naar de meest bekeken artikelen sinds de blog bestaat. Daaruit haalde ik de volgende top 5 inclusief links naar de desbetreffende artikelen:

1: budget review biocura gezichtsverzorging.   (klik!)

2: Bloggers i like (klik!)

3: Ontbijt inspiratie tips (klik!)

4: Ontbijt recept: Hoe maak je oatmeal/havermout? (klik)

5: Healthy lifestyle motivatie tips! (klik)

Wat leuk om te zien wat het meest gelezen wordt, ik merk hieraan op dat de healthy lifestyle en food categorie het meeste in de smaak valt. Wat lees jij het liefste op KellyCaresse? Zou dit ook jouw top 5 zijn? Laat het me weten in de comments. en Ps. Happy queensday!

Follow my blog with Bloglovin’ 

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

5 reacties

 • Joyce
  3 mei 2013

  Leuk om te zien!

 • Suzanne
  3 mei 2013

  Het zijn ook hele leuke en fijne artikelen!

 • Bianca
  3 mei 2013

  Leuk om te zien!

 • Budgetproof.nl
  3 mei 2013

  Leuk is dat hè om je te verdiepen in de statistieken van je blog :D. Vind ik ook altijd!

 • Life of Simone
  3 mei 2013

  Haha leuk he, eens in de zoveel tijd kijk ik ook eventjes al mijn statistieken na, grappig altijd ook uit welke landen er gekeken wordt!

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.