Visual diary mei #1

Een nieuwe donderdag, een nieuwe visual diary, dit was weer een hele leuke week met allerlei toffe activiteiten! Op de foto hierboven zie je de heerlijke pizza die ik donderdagavond samen met een vriendinnetje had gebakken, we aten deze heerlijk op in de tuin, ondertussen bijkletsend natuurlijk!

Diezelfde dag werd deze heerlijke mini Bosche bol uitgedeeld op school, ongezond maar o zo lekker!

Vrijdagmiddag was ik met mama gezellig naar de Ikea gegaan om allerlei spulletjes voor in huis te shoppen, we lunchten lekker een soepje met een broodje. En een heerlijke fruitsalade.

Vrijdagavond gaf ik een visagie workshop aan een aantal gezellige meiden!

Zaterdag was natuurlijk de geweldige Beautygloss party, ik begon die ochtend met een gezond ontbijtje van havermout met rood fruit. De rest van die dag was niet zo gezond, maar wel heel lekker!

Samen met Joyce op de Beautygloss party.

Cupcake tijd mmm!

Groepsfoto met de meiden!

Sushi bij Sumo amsterdam

Zondag ochtend haalde ik mijn fiets op bij de bushalte, en vertrok ik lekker naar de sportschool voor een uurtje Xco. Die middag had ik een verjaardag van een vriendin. Ook at ik bij mijn schoonouders, en vriendliefs zus uit Frankrijk was op bezoek, dat was heel gezellig!

Maandag had ik een hele dag school achter de rug. Vriendlief en ik hadden allebei geen zin om te koken dus haalde we een maaltijd van de Albert Heijn, Ik een wortelstampot met rookworst en vriendlief de Tuna delight maaltijd salade, deze maaltijden hebben we verdeeld, en dat smaakte goed!

Een oranje ontbijtje op koninginnedag. Ik moest verder de hele dag werken dus ik heb het niet gevierd. Hebben jullie een leuke koninginnedag gehad? En ook genoten van de kroning?

Woensdag ochtend had ik een heerlijk girly ontbijten! Roze, blond amsterdam en beschuitjes met aardbeien, mijn favoriet. Daarna ging ik een uurtje sporten, groepsles BBB, heerlijk! Later die dag heb ik weer gewerkt bij mijn horeca baantje.

Ik ontving een heel leuk pakketje van Hunkemoller. Dit mooie oranje setje had ik via hun Twitter winactie gewonnen, ben er heel blij mee!

Dit was mijn visual diary voor deze week. Afgelopen woensdag ben ik gestart met de Kelly Caresse healthy food challenge. Doe je ook al mee? Tot nu toe gaat het erg goed en valt het nog reuze mee. Ik geniet van de healthy snacks en veel fruit.  Laat je reacties op de visual diary, of de challenge weten in de comments. Ik ben heel benieuwd.

Follow my blog with Bloglovin’ 

 

 

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

10 reacties

 • Kelly
  2 mei 2013

  Hmmmm wat een lekkere dingen!

 • I scream beauty
  2 mei 2013

  Leuk om te zien!

 • Vivienne
  2 mei 2013

  Wat een leuke foto’s! De zelfgemaakt pizza ziet er erg lkkr uit en het eten van de Albert Heijn tot mijn verbazing ook. Xx

 • Bianca
  2 mei 2013

  leuke foto’s en wat post je altijd heerlijke foto’s met eten op instagram haha.

 • Sheena
  2 mei 2013

  Ik krijg honger van jouw visual diary 😉

 • Tedje
  2 mei 2013

  Het was gezellig op de BG Partehh!

 • Lotte
  2 mei 2013

  Al dat eten, ziet er lekker uit! xxx

 • Joyce
  2 mei 2013

  Leuke foto´s!

 • Dina
  2 mei 2013

  Jeetje.. Al die lekkere eet-foto’s. Ik krijg er spontaan honger van!

 • Suzanne
  3 mei 2013

  Wat een leuke foto’s!

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.