Outfit of the Beautygloss party day!

Foto gemaakt door: Suzanne

Voor een evenement als de Beautygloss party wilde ik natuurlijk een speciale outfit hebben. De dresscode was: Happy girls are the prettiest dus ik wilde natuurlijk een jurkje aan omdat ik me daar vrouwelijk in voel, en het mocht ook wel een beetje chique. Omdat ik niet zo goed van te voren wist hoe het weer zou worden nam ik verstandig een bolero vestje mee. De bovenstaande foto is gemaakt met een professionele camera, en dat verschil is zichtbaar wanneer je die vergelijkt met mijn eigen foto’s. Ik droeg op die foto een Rimmel lipgloss ‘apocalips’ in ‘Big bang’ . Ik ben dol op deze lipgloss door de mooie glans en de goede pigmentatie.

Ik droeg een kanten witte jurkje van de H&M. Gecombineerd met een legging, en een bolero vestje van de Zara.

Ik droeg buiten nog mijn leren jackje en een sjaal omdat het nog best fris is.

P4270095

Even poseren haha. Ik droeg enkellaarsjes van Invito. En als sieraden mijn vertrouwde Micheal Kors horloge, en diamanten oorstekers.

Wat vonden jullie van deze outfit? Geschikt voor deze dresscode? Ik heb al even geen outfit of the day meer gepost en deze gelegenheid vond ik er zeer geschikt voor. Ik ben benieuwd naar jullie reactie bij de comments!.

Follow my blog with Bloglovin’  

 

 

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

14 reacties

 • Monique
  4 mei 2013

  Je ziet er leuk uit :)!

 • Suzanne
  4 mei 2013

  Je zag er prachtig uit !!

 • Budgetproof.nl
  4 mei 2013

  Lief jurkje!

 • Stephanie
  4 mei 2013

  Hele mooie outfit! Die eerste foto is ook heel erg mooi, lekker vrolijk.

 • Anne Solveig
  4 mei 2013

  Je zag er heel mooi uit!

 • Life of Simone
  4 mei 2013

  Leuk!

 • edithmeijer
  4 mei 2013

  Hele leuke outfit en die eerste foto is echt heel mooi!

 • annouska
  4 mei 2013

  Ik vind het een hele mooie outfit voor zo een gelegenheid!! ^^

 • robin
  4 mei 2013

  op de eerste foto lijk je net een celeb! je zag er erg mooi uit, love the hair! xxx

 • Joyce
  4 mei 2013

  Mooi jurkje!

 • Bianca
  4 mei 2013

  Leuke outfit!

 • Nadine
  4 mei 2013

  Looks pretttttttttty! 🙂

 • Olga
  4 mei 2013

  Vrolijk 🙂

 • Nadia
  8 mei 2013

  Wat een mooi jurkje, staat zo mooi bij je mooie figuurtje!

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.