P2100085

Gezichtsverzorging bij de Aldi, het merk Biocura is het huismerk op beauty gebied bij de Aldi. Roept dit weerstand bij je op, of krijg je hier juist interesse in? Ik werd in ieder geval nieuwsgierig en nadat mijn Clinique gezichtsverzorging producten op raakten wilde ik deze lijn wel een poging geven want voor €2,29 per stuk kun je geen ‘breuk vallen’ toch zoals we dat in Brabant zeggen.

Laten we eens een kijkje nemen naar de dag en nacht crèmes.

P2100087

 

 

Dagcreme revital: ” Regenereert en beschermt tegen huidveroudering, met calcium complex, spf6 en co-enzym q10″. Dit klinkt als een hele mond vol. Tegen huidveroudering, ik ben 22 kan dit dan kwaad? Of heb ik dit al nodig (hihi). Een creme tegen huidveroudering kan geen kwaad voor de jongere huid. De diep hydraterende werking is sowieso goed voor je huid. Spf 6 vind ik ook wel handig vooral omdat ook in de winter onze huid wat bescherming kan gebruiken tegen de zon (good bye rimpels van de zon in de toekomst). En co-enzym q10 klinkt heel spannend, q10 is vooral huidverstevigend.

Ik vind de dagcreme heerlijk ruiken en een fijne structuur hebben. Hij smeert fijn uit en nog fijner, hij trekt snel in dus de make-up mag al snel erover aangebracht worden en dit bespaart tijd in de haastige ochtend). Ik heb deze dag crème nu twee weken getest en mijn huid ziet er zacht en verzorgt uit. Doet eigenlijk gewoon wat ik verwacht van een dag crème.

P2100088

 

Anti-aging nachtcreme: “Vermindert rimpelvorming en ondersteund de huidregeneratie. Met retinolcomplex, avocadolipiden  en co-enzym q10”. He daar hebben we de co-enzym q10 weer die herkennen we van de dagcreme. Als ik de tekst van de verpakking lees denk ik; oh dit richt zich wel erg op de huidveroudering terwijl ik het gewoon een fijne crème vind.  Met huidregeneratie bedoelen ze de vernieuwing die in de nacht plaatsvind van de huid. Terwijl wij genieten van een (schoonheids)slaapje wordt onze huid vernieuwd en klaargestoomd voor een nieuwe dag en daar draagt deze crème aan bij, me likes! Ik vind de creme heerlijk ruiken en een lekkere dikke structuur hebben wat ik fijn vind voor het slapen gaan, dit geeft me echt het gevoel dat mijn huid heerlijk verzorgd wordt voor de nacht zodat ik wakker wordt met een babyzacht huidje. Ik gebruik deze creme inmiddels ook ongeveer twee weken en ik ben er erg tevreden over! Doet me zeker niet onder aan Clinique gezichtsverzorging.

P2100089Biocura verzachtende tonic met provitamine b5, kamille extract en aloe vera. Dat klinkt al heel interessant toch. Een tonic gebruik je na het reinigen van je huid met een reinigingsmelk om de laatste restjes make-up te verwijderen, je huid te verfrissen, en je  poriën open  te stellen voor de nacht crème die je daarna gaat aanbrengen. Ik vind deze tonic heerlijk fris ruiken. Een flesje kostte geloof ik €1,49 als ik het goed zeg. Er zit lekker veel inhoud in en de tonic doet wat hij belooft. Ik gebruik deze nu ook ongeveer twee weekjes en ik ben er erg tevreden over.

Biocura gezichtsverzorging zou ik aanraden als:

 • Je op zoek bent naar een gezichtsverzorging lijn die je huid hydrateert. 
 • Je niet teveel wilt betalen voor gezichtsverzorgingsproducten.
 • Als je niet gelooft in dure veelbelovende crèmes.
 • Je nieuwsgierig bent om nieuwe producten uit te proberen voor je huid.

Ik zou de Biocura gezichtsverzorging afraden als:

 • Je last hebt van huidproblemen waar een specifieke verzorging voor nodig is.
 • Je geen anti-rimpel producten wilt of durft te gebruiken.
 • Je gelooft in dure veel belovende crèmes.
 • Je zweert bij de producten die je momenteel gebruikt.
 • Je geen behoefte hebt aan gezichtsverzorgingsproducten.

Kennen jullie de producten van Biocura? Zijn jullie hier ook nieuwsgierig naar? Ik ben hier erg benieuwd naar.  Laat het me weten in de comments.

 

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

19 gedachten over “Biocura Aldi gezichtsverzorging”

 1. Ik ken de producten en ik geloof dat mijn mama deze een tijdje gebruikt heeft en die wel fijn vond. Zelf spreken ze mij niet echt aan omdat mijn huid erg gevoelig is en ik dus meer specifieke producten gebruik. Maar een leuke budgettip alleszins!

 2. Ik heb heel lang de producten van de Aldi gebruikt, reinigingsmelk/lotion, dagcreme etc maar ben nu overgestapt naar kruidvat eigen merk, omdat mijn huid wat moeilijker doet maar ik vind Biocura een prima merk! Waarom zou je iets duur halen als het goedkoop ook mogelijk is?
  Ik wist alleen niet dat er een nachtcreme van was, die heb ik bij ons nog nooit gezien dus dat moet ik even halen :), gebruik nu niks voor de nacht

 3. ik ken de producten alleen mijn huid wil er niks van hebben 😉 kan echt alleen maar tegen de spullen van mijn huidtherapeut jammer genoeg want dit is een stuk goedkoper!!

 4. Mijn vraag is waarom wordt het zo weinig geleverd??
  Ik ga elke week kijken naar de antirimpelcreme mer collageen
  maar helaas het is er weken niet.
  met vriendelijke groeten
  Yvon Uphoff

 5. Pingback: Thuiswerken mama mijn agenda | Kelly Caresse

 6. Pingback: Kelly Caresse | Budget topper: Cien gezichtsverzorging van de Lidl

 7. Ik gebruik de creme nu al een aantal maanden en ik ben er erg tevreden over. Een heerlijke geur en het is goedkoop. De overige reinigings producten nog niet geprobeert maar dat ga ik zeker wel doen! Groetjes, Savannah

 8. Ik heb het potje met blauwe deksel gebruikt, beviel me goed. Maar de dag René met roze deksel geeft mij tranende ogen. Ik ben nog nooit voor welke soort crème dan ook ooit overgevoelig geweest, maar dit product heeft blijkbaar ingrediënten die een vervelende reactie veroorzaken. Voor mij dus geen biocides meer. Maria

 9. De dagcrème anti aging van Biocura is prettig in het gebruik.
  De dagcrème revital van Biocura is veel te zwaar geparfumeerd, ruikt ‘scherp’. Die kun je ook maar beter niet in je ogen krijgen.
  Anke

 10. Ik krijg van de biocurA DE VERZACHTENCE TONIC jeukende ogen en dikke wallen ben er zeer alergisch voor

 11. Ik heb al diversen bekende merken gebruikt. Ze bevallen mij eigenlijk allemaal wel. Na verscheidene cosmeticaparty`s waar je je scheel betaald voor een ook onbekend merk, heb ik gisteren de anti-aging nachtcreme (donkergroen)gehaald bij de Aldi. Ik was op zoek naar een produkt met Retinol er in, dus dat kwam goed uit! Na het opbrengen kwam er een lichte tinteling, wat dus betekent dat het zn werk doet! En dat voor 2.29 !!Ik ga de andere produkten ook proberen.

 12. Dagcreme voor rijpere huid met rode letters Biocura prikt hele dag in mijn ogen…..weg ermee,gebruik nu blauwe pot Nivea weer.:-):-)

 13. Ik heb Dermatitis periolaris (rode vlekken en bulten) van deze creme gekregen. Ik zou het erg afraden wanneer je een gevoelige huid hebt.

 14. Ik ben zeer tevreden over deze producten. Zelf had ik een acné huid dat werd verholpen Isotretinoine behandeling. Nadien gebruikte ik dure dagcremes, maar deze zijn even goed. De milde reinigingsmelk is ook super voor mijn gevoelige huis. Verder gebruik ik ook de watjes en make up producten.

 15. Ik ben zeer tevreden over deze producten. Zelf had ik een acné huid dat werd verholpen Isotretinoine behandeling. Nadien gebruikte ik dure dagcremes, maar deze zijn even goed. De milde reinigingsmelk is ook super voor mijn gevoelige huid. Verder gebruik ik ook de watjes en make up producten.

 16. E. Van der Leer

  Ik gebruik al vele jaren de cremes van de Aldi (Biocura) maar de cremes die ik altijd gebruikte zijn niet meer verkrijgbaar. De huidige dag- en nachtcreme (Aqua-Complete)is nu een soort gel creme geworden. Vind het helemaal niets, het trekt nl.heel slecht in de huid. Vooral afgelopen tijd met het warme weer heb ik het niet gebruikt, omdat ik het gevoel had dat het gezicht (extra) ging zweten. Jammer, want ik was altijd uiterst tevreden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.