Throwback stories #1: Toen Yannick me verraste met een tripje Parijs!

untitled-design

Het lijkt me leuk om eens met jullie terug in de tijd te gaan. Meer te delen over mijn tijd voor het bloggen, zo’n 4 jaar geleden. De artikelen over hoe ik Yannick leerde kennen via een datingsite en onze eerste date en alles daaromheen, werden ook erg goed ontvangen. Daarom gaan we weer terug in de tijd. We waren 3 maanden samen, Yannick vroeg mijn vader toestemming om mij een weekend als verrassing mee te nemen. Of ik even mijn koffertje wilde pakken en mee wilde gaan. ‘Maar ik moet werken?’ Ook daar had hij alles voor geregeld bij mijn baantje 😉 Maar waar gaat de reis naar toe?

Keurig pakte ik mijn koffertje in, probeerde ik nog wat hints op te vangen voor wat voor bagage ik mee moest nemen en zo stapte ik bij hem in de auto. We woonden allebei nog thuis en zagen elkaar een paar keer per week, ik was druk bezig met mijn HBO studie dus veel tijd samen was er niet. We zouden minimaal 3 dagen wegblijven en het idee om 3 dagen volledig met mijn grote liefde door te brengen leek me alleen al geweldig. Al nam hij me mee naar een hutje om de hoek, ik was al om haha.

parijs-2010-eiiffeltoren-shoot-haha

Enfin, we reden richting de grens van België en naderde de Franse grens. Ik kreeg steeds meer het vermoeden dat het een tripje Frankrijk zou worden. Ik begon al stiekem te hopen op Parijs, mijn lievelingsstad in Frankrijk (samen met Lyon). Ik was er al eens met mijn vader geweest en wilde dolgraag eens terug. Bij de grens stopten we even en gingen we heel schattig op een parkeerplaats picknicken in het gras. Yannick zorgde voor allemaal lekker eten, waaronder mijn favoriete snack: Croissantje met brie, haha. Hij wist toen al waar hij me allemaal blij mee kan maken! Ik kreeg een mooie brief van hem met hele lieve woorden. Even een ‘All you need is love’ momentje en vervolgens vertelde hij dat we naar Parijs zouden gaan.

Wat een heerlijk weekend was dat. Alle bezienswaardigheden bezichtigen, shoppen, lekker eten maar vooral samen zijn. De grootste lol beleven, gek doen, genieten. Drie dagen lang, dus op zondag ging ik er vanuit dat we weer naar Nederland zouden gaan. Ik zou die maandag jarig zijn, dus dan zou ik dit thuis weer kunnen vieren.

parijs-2010-kelly-jarig-cadeau-disneyland

Meest onflatteuze foto ever, maar de foto spreekt wel boekdelen. Yannick verraste me met een vierde dag waarin we naar Disneyland zouden gaan. Ik was er toen nog nooit geweest en wilde dit al zo lang. Ik vind Disney geweldig! En zo gingen we op mijn verjaardag naar Disneyland Parijs toe.

disneyland-2010-labyrinth-samen

Ook een dag om nooit te vergeten. Zo lief en schattig dat hij dit voor mij geregeld had! Een paar weken erna ging ik met vriendinnen nog een weekje op vakantie naar Blanes. Zo’n echte feestvakantie die we al maanden geboekt hadden. Dat was ontzettend leuk en gezellig en erg leuk om nog eens meegemaakt te hebben, want daarna is het daar niet meer van gekomen.

De volgende keer ga ik het hebben over de vakantie waar ik Yannick het jaar erop mee verrast heb, net nadat hij voor zijn werk op uitzending op Curacao had gezeten. Want ik dacht een ‘bonnefooi’ vakantie te kunnen verzinnen, nou ik kan je een ding zeggen, Kelly en bonnefooi dat is BonneFail haha 😉

Ik ben benieuwd wat jullie van dit soort verhalen van ‘vroeger’ vinden! Heb je nog leuke verzoekjes waar je meer over wil lezen? Bijvoorbeeld over mijn studie, baantje bij een pretpark, huisdieren etc?

Ik ben benieuwd naar jullie reacties, heeft jouw vriend of man je eens verrast met een bijzondere reis of vakantie? Of jij hem (of haar) ? Laat je reactie achter bij de comments.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

33 reacties

 • Femke
  10 januari 2017

  Ahhh hoe lief dat hij je toen zo verrast heeft, romantisch ook. Dat zou mijn vriend dus never nooit niet doen. Ik heb hem al een paar keer gezegd dat het leuk zou zijn als hij mij eens zou verrassen, graag nog voordat wij gaan trouwen as. zomer, gewoon dat ik ook eens kan zeggen hoe lief/ romantisch mijn vriend heeft gedaan.. ik zie het alleen niet zo snel gebeuren haha! Ik ben benieuwd naar jouw vakantie verhaal
  Femke onlangs geplaatst…Review: Garnier SkinActive Hydra Bomb sheet maskMy Profile

 • Lisette
  10 januari 2017

  Wat leuk zeg! Het voelt echt als een ander leven, of niet? Goed dat jullie het ervan genomen hebben, met kids komt er vaak een stuk minder van terecht. Ik ben vlak voordat ik ging samenwonen een halfjaar naar Australie geweest, alleen, was echt top. Idd anders was het er nooit meer van gekomen…
  Lisette onlangs geplaatst…Zwangerschapsdagboek #5: klussen in het nieuwe huis en de babykamer is er!My Profile

 • Danielle | Mama Lifestyle Blog
  10 januari 2017

  Wat romantisch!!! Mijn vriend is helaas niet van de verrassingen, maar hij is voor mij natuurlijk wel de liefste en de leukste ❤ Ik ben benieuwd naar je volgende verhaal Kelly!
  Danielle | Mama Lifestyle Blog onlangs geplaatst…Met mijn gezin emigreren naar FrankrijkMy Profile

 • Josan
  10 januari 2017

  Aaaaah zoiets is altijd lief. Lukt dat ook nog nu jullie kinderen hebben?
  Josan onlangs geplaatst…Van Poesje Mauw naar condooms?My Profile

 • Loes Johanna
  10 januari 2017

  Wat leuk dat hij dat had geregeld! Ik ben 6,5 jaar geleden ook samen met manlief naar Parijs geweest. We waren toen net een maandje officieel samen en kreeg het van hem voor mijn verjaardag. Dat weekend blijft zo bijzonder, nog helemaal verliefd samen in Parijs. ❤
  Loes Johanna onlangs geplaatst…Waar kijk ik naar uit na de bevalling?My Profile

 • Angela
  10 januari 2017

  Ahh wat lief!!
  Angela onlangs geplaatst…Woonkamer inrichten na de feestdagenMy Profile

 • simpel, met een snufje liefde
  10 januari 2017

  Ach wat lief. Dat was echt een verrassing!
  simpel, met een snufje liefde onlangs geplaatst…The Uber Frugal Month challenge! Een maand echt besparen.My Profile

 • Heleen
  10 januari 2017

  Aaaah dit is super lief! Wat leuk om te zien hoe jong jullie zijn op de foto’s. Het regelen van een tripje Parijs en dan ook nog eens naar Disneyland… mijn vriend is niet zo romantisch helaas?Kunnen die twee niet eens gaan praten samen? Haha
  Heleen onlangs geplaatst…Zwangerschapsdozen (blije doos & ouders van nu zwangerbox)- unpacking !My Profile

 • Kelly
  10 januari 2017

  Wat heerlijk romantisch!!
  Kelly onlangs geplaatst…365 plates #40 Beef ShanghaiMy Profile

 • Saskia
  10 januari 2017

  Ah wat lief en wat heerlijk romantisch zeg! Erg leuk ook de foto’s van jullie!
  Saskia onlangs geplaatst…Deze zwangere BN’ers krijgen een baby in 2017My Profile

 • Romy
  10 januari 2017

  Wat een ontzettend lieve verrassing! Het klinkt als een heerlijke reis. Parijs is voor mij ook echt het hoogtepunt van romantiek 🙂
  Romy onlangs geplaatst…New in: leuke stationery items bij ActionMy Profile

 • Nicole
  10 januari 2017

  Ahhh wat lief! Nee zulke verrassingen gebeuren hier niet maar dat is met mij ook niet te doen haha ik heb altijd alles in de gaten. Alhoewel zijn aanzoek wel echt een verrassing was!
  Nicole onlangs geplaatst…Vier dingen die ik graag alleen doeMy Profile

 • Lilian
  10 januari 2017

  Heel erg lief en leuk om te lezen. Vooral dat hij jou vader om toestemming heeft gevraagd, bijzonder! Zo moet het en dat zie je niet vaak☺️

 • Lilian
  10 januari 2017

  Heel erg lief en leuk om te lezen. Vooral dat hij jou vader om toestemming heeft gevraagd, bijzonder! Zo moet het en dat zie je niet vaak☺️

 • Leonie van Mil
  10 januari 2017

  Awww wat een lieve verrassing!
  Leonie van Mil onlangs geplaatst…Nieuwe blog-serie | Mijn zoektocht naar gelukMy Profile

 • Mary-Lou
  10 januari 2017

  Wat ontzettend leuk en lief van Yannick. Hier zijn het eerder etentjes of een klein cadeautje. Ook erg fijn. Ik word nu niet meer zoveel verrast nu we kinderen hebben. Daarom zorg ik nu zelf af en toe voor een leuk uitje met zn tweetjes.
  Mary-Lou onlangs geplaatst…Manipuleren en drammen; hallo 15 maanden sprong!My Profile

 • Nicole
  10 januari 2017

  Ahh wat lief wat een romanticus! Zoiets heeft mijn man nog nooit gedaan.
  Nicole onlangs geplaatst…Ons Everyday-Life #7 – Zo vierden wij Spencers tweede verjaardag!My Profile

 • Monique
  10 januari 2017

  Ahh wat enorm lief! Leuk om te lezen en de foto’s erbij te zien. Zeker vaker doen! Michiel heeft me eens verrast met een dagje Efteling, haha. Meestal zeur ik net zolang tot ik weet waar we naartoe gaan. Ben niet zo goed in verrassingen 😉
  Monique onlangs geplaatst…Mijn absolute baby musthaves (tot nu toe)My Profile

 • rachel
  10 januari 2017

  wat leuk dat je dit deelt 😀 en super lief man!!
  rachel onlangs geplaatst…Een aanrader! Magioni pizzabodemMy Profile

 • Malou
  10 januari 2017

  Ahh wat leuk zeg!
  Malou onlangs geplaatst…Even voorstellen; gastblogger ChristaMy Profile

 • Hilde
  10 januari 2017

  Mijn man weet dat ik niet van verassingen houd, dus dan gebeurt dat ook nooit haha.
  Maar dat geeft niet. Afgelopen weekend een hotelletje geboekt in Amsterdam, dus dat soort dingen gebeuren wel, gewoon de kleine dingen..

 • irma
  10 januari 2017

  Wat leuk om zo terug te lezen Kelly! Ik zou het ook wel leuk vinden om wat meer te lezen over je baantje in de Efteling, daar zou je denk ik ook wel van alles meegemaakt hebben 😉
  irma onlangs geplaatst…Mijn week in foto’s #01My Profile

 • Essma
  10 januari 2017

  Wat lief! Ik ben eens verrast met een tripje naar Rome. Onvergetelijk! Ik zou het leuk vinden als je vaker verhalen van vroeger zou posten!
  Essma onlangs geplaatst…Eerste hapjes | Wat adviseert onze Duitse kinderarts?My Profile

 • Lifesabout
  10 januari 2017

  Wat lief en leuk om te lezen! Ook voor ‘later’ om samen met Lana én Aimy te bekijken. Jullie waren (en zijn) schattig!
  Lifesabout onlangs geplaatst…Healthy kokosmakronen (en Killerbody-proof)My Profile

 • MetMirjam
  10 januari 2017

  Aah wat lief!! Toevallig heeft mijn man mij twee weken geleden nog verrast met een weekendje weg om mijn blogverjaardag te vieren! We waren er even heerlijk uit met z’n drietjes 🙂
  MetMirjam onlangs geplaatst…Shoplog | Altijd shoppen met korting!My Profile

 • Daniëlle
  10 januari 2017

  Ah wat lief! Leuk om te lezen!
  Daniëlle onlangs geplaatst…Heerlijke rode smoothieMy Profile

 • Jodi - liefthuis
  10 januari 2017

  Ooow nu ben ik wel heel benieuwd naar je bonnefail
  Jodi – liefthuis onlangs geplaatst…Mijn rare trekjes en gekke eigenschappen…herken jij ze???My Profile

 • Petra
  10 januari 2017

  Mijn vriend heeft me 1,5 jaar geleden verrast. Mijn ouders zaten op Texel en waren vertrokken toek we samen 8 dagen op malta zaten. Toen we terugkwamen en een dag later thuis zaten bleek dat hij een bed en breakfast vlakbij de camping van mijn ouders had geboekt zodat we daar ook nog een paar dagen konden genieten!

 • Kimmetjekims
  10 januari 2017

  Ik vind het altijd zo leuk om dit soort dingen van jullie te lezen. Jullie zijn zo leuk samen! Dit is zo lief dat Yannick dit toen heeft gedaan voor je. Wat leuk dat de foto’s er ook nog zijn 🙂
  Kimmetjekims onlangs geplaatst…Mijn nieuwe rose black marble watch van My JewelleryMy Profile

 • Ellen
  10 januari 2017

  Wat superlief van hem zeg!! En dan ook nog twee keer verrast. Kan me voorstellen dat het al helemaal geweldig is als je net 3 maanden samen bent. Dan ben je sowieso al zo verliefd dat niks nog stuk kan! Mijn vriend en ik zijn toen we 4 maanden bij elkaar waren samen 3 nachten naar Scheveningen geweest, dat was ook zo geweldig! Alleen hebben we elkaar zelf nog nooit zo verrast, zo zijn we toch niet echt haha.

  Superleuk om van die ‘oude’ verhalen te lezen en te zien met foto’s van toen!!

 • Maike
  10 januari 2017

  Wat een heerlijk romantisch verhaal, super leuk om te lezen!
  Maike onlangs geplaatst…Boudoir fotoshoot voor jullie bruiloftMy Profile

 • Mariska
  10 januari 2017

  Wat mij betreft mag je dit vaker doen. Super leuk om te lezen en je op deze manier beter te leren kennen! En wat een leuke verassing was dit, hihi!

 • felicia
  16 januari 2017

  ahhh heel lief leuk dat hij dat zo geregeld heeft voor je
  mijn man is ook echt heel romantisch maar wat ik vooral waardeer in hem is dat hij elke avond zorgt dat het eten klaarstaat heerlijke maaltijd verzorgd hij altijd
  en dat hij voor de boodschappen zorgt het ochtend ritueel met de kinderen doet
  en super goed voor ze zorgt wanneer ik werk en dan daarnaast ook nog zelf werkt
  dus vooral dat waardeer ik enorm in hem.

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.