TIP voor ouders met kinderen boven de 8 jaar!

Heb jij toevallig kinderen boven de 8 (en onder de 13 jaar)? Dan is deze tip zeker een leuke om mee te pakken. Ik baal stiekem dat mijn kinderen nog net wat te jong zijn hiervoor ;). Zijn jij en je partner toe aan een heerlijk avondje samen terwijl je kids een onvergetelijke avond beleven? Dat klinkt goed toch, klik dan snel op lees meer om deze tip mee te pakken en je kind aan te melden voor deze mooie kans.

TIP voor ouders met kinderen boven de 8 jaar!
Jullie kennen vast wel het themapark Madurodam. Gelegen in Den Haag vind je in dit themapark een miniatuurstad dat inmiddels een heleboel levensgrote indoor- attracties heeft ontwikkeld rondom hoogtepunten in de rijke historie van ons land. Naast attracties vind je ook leuke doe-dingen, waterspellen en via digitale media komen ‘de grote verhalen van Nederland’ tot leven. Er is bij Madurodam dus genoeg te beleven voor jong en oud!

Maar wat dus zo’n leuke tip is speciaal voor kinderen van 8 tot 12 jaar, is dat Madurodam op 23 augustus het Kindernachtverblijf organiseert. Een avond vol unieke en toffe activiteiten. Denk aan glow in the dark voetballen, ontsnappen uit een escaperoom en nog veel meer. En dat allemaal samen met een vriendje of vriendinnetje én zonder ouders, want die mogen niet mee. Dit biedt dus voor ouders de ideale gelegenheid om ondertussen samen een datenight te houden en ergens een hapje te eten samen of een drankje te doen. De kinderen worden door een animatieteam verzorgd en als je als ouder liever niet ver uit de buurt wil gaan dan kun je ook plaatsnemen in de ouderlounge.

Er is plaats voor 30 kinderen en die avond hebben zij het park voor zich alleen.  Dat betekent dus geen andere bezoekers, geen lange rijen en lekker laat opblijven. De hele avond draait om de kinderen en gaan ze in teams de attracties ontdekken. Zo zullen ze onder andere het volgende gaan doen onder begeleiding van een volwassen animatieteam.

  1.  Een vliegtuig-challenge op een verlaten Schiphol.
  2.  Samen ‘het geheim van Nieuw-Amsterdam’ ontfutselen en de code van de schatkist kraken.
  3. Topscoorder worden tijdens een potje “glow in the dark”-voetbal.
  • Aanmeldmechanisme
    Voor 14 augustus kunnen ouders hun kind aanmelden via madurodam.nl/kindernachtverblijf voor deze unieke belevenis! In het Kindernachtverblijf is er plek voor in totaal 30 jonge ontdekkingsreizigers van 8 tot 12 jaar plus hun broer, zus, vriendje of vriendinnetje.
  • De avond begint om 20:00 uur en eindigt om 23:00 uur.

Ga jij je kind opgeven voor deze unieke belevenis? Of heb jij een vriendin met kindjes in deze leeftijdsgroep die deze actie niet mag missen? Geef de tip door 😉 Ik ben benieuwd naar jullie reacties.

#kellycaresseAd

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

4 gedachten over “TIP voor ouders met kinderen boven de 8 jaar!”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.