VLOG 3: Jarig zijn, naar Phantasialand en Frankrijk!

Wat een hoop drukte en gezelligheid in de nieuwste Kellycaresse vlog! Zo was ik jarig en vierde ik mijn verjaardag op een wel hele bijzondere plek. We gingen naar Phantasialand en genoten van elkaar. Een dag later pakte ik de koffers van mij en de meiden alweer in, ik vertrok met de meisjes en mijn schoonmoeder richting onze familie in Frankrijk! Ook daar genieten we van de tijd, al was het ook niet altijd makkelijk, alleen als mama met de meisjes op pad. Een realistisch kijkje dus 😉 Kijk je met ons mee?


Klik hier als je de video niet kunt zien

Dankjewel voor het kijken! Ik ben benieuwd wat jullie van deze video vonden! Deel je ervaringen, tips en reacties hieronder of op social media.

Hopelijk kijk je volgende week ook weer gezellig mee. En vergeet niet een reactie achter te laten bij de comments of op social media. En via deze link kun je je abonneren op mijn kanaal, dan krijg je iedere keer als eerst de video te zien!

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

2 gedachten over “VLOG 3: Jarig zijn, naar Phantasialand en Frankrijk!”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.