Tip: Loop jij deze cashback liever ook niet mis?

Ik heb vandaag een fijne en slimme tip voor je waar je me dankbaar voor zult zijn indien hij ook op jou van toepassing is! Zoals jullie weten (door o.a de KC Budget Challenge XL) ben ik dol op besparen, aanbiedingen scoren en manieren om slim om te gaan met je geld. Ik denk dat we allemaal een sprong in de lucht maken indien we een interessante cashback krijgen die we helemaal niet verwacht hadden. Ik in ieder geval wel en toen ik op deze tip stuitte dacht ik, die moet ik met jullie delen. Daarom deel ik in deze blog een simpele maar slimme cashback tip voor Airbnb gebruikers.

Ben jij een gebruiker van het handige platform airbnb? Of moet ik eigenlijk zeggen, ben jij normaliter een gebruiker van airbnb, want reizen zit er nu natuurlijk niet heel erg in. Wij zijn normaliter erg fan van airbnb. Regelmatig tijdens onze vakanties in Frankrijk vinden we het tijdens de lange reis fijn om een tussen overnachting te plannen bij een hotel, appartement of airbnb?, Hiervoor gebruik ik dan de airbnb app om goede deals te scoren die op de route liggen. Ook heb ik al een paar keer vakanties gevierd dankzij airbnb. Je boekt er namelijk hele leuke unieke accomodaties voor leuke prijzen. Zo zijn we al twee keer op wintersport geweest waarbij we verbleven in een te leuke winterse chalet die we geboekt hebben met familie via airbnb en we hopen dat dit in de toekomst opnieuw kan plaatsvinden. De prijzen zijn aantrekkelijk, het zijn vaak hele unieke accommodaties en de eigenaren zijn er vaak trots op en zijn dan ook erg vriendelijk.

Maar Kel, wat is die cashback waar je het in de intro over had dan? Wist je dat je bij airbnb servicekosten betaalt bij je boeking? Dat vinden we heel logisch, maar  Airbnb heeft onterecht teveel servicekosten gehanteerd. Het bedrijf Servicekostenterug.nl kan je helpen om airbnb servicekosten terugvorderen mogelijk te maken. Teveel betaalde servicekosten kun je dus terug claimen en zij helpen je daarbij, hoe tof! Wat doet servicekostenterug.nl?

De initiatiefnemer van www.servicekostenterug.nl, De Procedeerwinkel, is al meerdere jaren succesvol met het terugvorderen van vergelijkbare onterechte kosten die door makelaars werden geïnd. Daarom besloot de Procedeerwinkel een dienstverlening op te zetten waarmee de verschillende gebruikers samen, collectief als één groep, de kosten bij Airbnb kunnen terugvorderen. Momenteel loopt Servicekostenterug.nl voorop in de procedure waarin die kosten definitief en collectief worden terug geclaimd. Met een paar muisklikken kan de gebruiker een factuur of bevestiging van zijn boekingen opvragen via zijn Airbnb account. Daarop staan de (onterecht) gerekende servicekosten per boeking vermeld. Een kopie van deze gegevens is nodig om aanspraak te maken op een vergoeding. Ze kunnen via de website www.servicekostenterug.nl worden geüpload, samen met de gegevens van de gebruiker. Servicekostenterug.nl doet de rest. Omdat er per boeking al snel 14% aan servicekosten in rekening is gebracht boven op het totale huurbedrag, kan het totaal voor meervoudige gebruikers behoorlijk oplopen. De claims die wij binnenkrijgen variëren van 6 euro tot 3500 euro. Snel handelen is van belang. De terugvordering van de fees kan namelijk verjaren en je vordering kan daardoor vervallen! Het is nog niet duidelijk wat de verjaringstermijn precies is, maar hoe sneller de vergoeding wordt opgeëist hoe minder risico op verjaring. Als een Airbnb-gebruiker zijn zaak aanmeldt bij Servicekostenterug.nl wordt deze geheel vrijblijvend in behandeling genomen. Servicekostenterug.nl werkt op basis van ‘no cure no pay’ met andere woorden: wanneer ze geen resultaat boekt worden er geen kosten gerekend!

Wie weet ligt er voor jou ook een paar honderd euro te wachten als cashback door je verzoek in te dienen, dat zou toch wel een hele leuke cashback zijn!

Kende jij dit fenomeen al? Ik ben benieuwd naar jullie reacties.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.