Dag vlog 3: Ben wel geschrokken en hormonen…

Wat leuk dat je kijkt naar een nieuwe Kellycaresse Vlog. Ik neem je gezellig weer een dagje mee in mijn leven, een dag waarin ik best wel van slag ben van het nieuwe nieuws rondom de maatregelen en tevens de laatste schooldag voorlopig voor de kinderen. Ik ben hormonaal door de tijd van de maand en dat merk ik ook wel ;). Ik laat je zien wat voor lunch ik mee geef aan de kindjes, ik maak ze helemaal kerst klaar door ze gezellig op te maken, we zetten een trampoline op in de woonkamer en ik deel je mijn struggles waarmee ik liep. Kijk je gezellig met ons mee in de vlog?

Klik hier als je de video niet kunt zien.

Klik hier om je gratis te abonneren op mijn kanaal om geen enkele video te missen. 

Dankjewel voor het kijken! Ik ben benieuwd wat jullie van deze video vonden! Deel je ervaringen, tips en reacties hieronder of op social media.

Hopelijk kijk je volgende week ook weer gezellig mee. En vergeet niet een reactie achter te laten bij de comments of op social media. En via deze link kun je je abonneren op mijn kanaal, dan krijg je iedere keer als eerst de video te zien!

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

1 reactie

  • Milou
    28 december 2020

    Altijd leuk om je vlogs te zien! Ik heb een tijdje niet gekeken maar ik ga ze nu weer trouw bekijken. En nu heb ik weer lekker veel om terug te kijken 🤭😂
    Milou onlangs geplaatst…Ricotta aardbeientaartMy Profile

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.