Dag vlog 2: Mijn morning routine & Gezellig huiselijk

Wat leuk dat je kijkt naar een nieuwe Kellycaresse Vlog. Vandaag alweer de tweede dag vlog van deze maand. In deze maand neem ik je uitgebreid mee in het delen van mijn miracle morning routine. Hoe doe ik dat toch, zo vroeg opstaan, tijd nemen voor mezelf, mediteren, yoga, en positief in het leven staan? Ik deel je precies hoe ik mij voorbereid in de ochtend op een nieuwe dag waardoor ik veel gelukkiger in het leven sta. Ook neem ik de meiden gezellig mee naar de buitenspeeltuin, ga ik taart bakken met de meisjes (wat heel grappig uitpakt) en heerlijk koken voor maar €2 euro voor 5 personen! Kijk je gezellig met ons mee?

Klik hier als je de video niet kunt zien.

Klik hier om je gratis te abonneren op mijn kanaal om geen enkele video te missen. 

Dankjewel voor het kijken! Ik ben benieuwd wat jullie van deze video vonden! Deel je ervaringen, tips en reacties hieronder of op social media.

Hopelijk kijk je volgende week ook weer gezellig mee. En vergeet niet een reactie achter te laten bij de comments of op social media. En via deze link kun je je abonneren op mijn kanaal, dan krijg je iedere keer als eerst de video te zien!

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.