Diary donderdag : Thuisblijfmoeder zijn en genieten van het moederschap

diarynov20 1

Leven van een thuisblijfmoeder, althans daar lijkt het nu ik nog met verlof ben wel een beetje op. Hoe kan het ook anders, het is donderdag dat betekend dat het weer tijd is voor de diary donderdag. Wat een leuke week is het geweest, wel erg druk met veel leuke dingen, kraamvisites, ontwikkelingen voor mijn blog, en heel veel mama geniet momenten. 1: Zoals jullie vast niet is ontgaan ben ik dol op Tony chocolonely!. Deze fairtrade chocolade repen zijn goddelijk en geniet ik erg van. Een paar blokjes op een snackmomentje is voor mij voldoende om heerlijk te genieten. Deze noga-melkchocolade variant snoepte ik tijdens het bloggen. 2: Zoals vorige week in mijn diary te zien was, heb ik een spiegelreflex camera gekocht en hier heb ik deze week veel mee ‘gespeeld’. Ik reviewde een fijn pakketje van Sensational home en daar horen natuurlijk mooie foto’s bij van deze heerlijke goodies. Ik ben geen geboren fotograaf maar ik vind het heel erg leuk om het uit te proberen en zo te leren :). 3: Pakketjes tijd daar word ik heel vrolijk van! 4. Unboxed pakketjes, binnenkort lezen jullie hier meer over op KellyCaresse.

Leven van een thuisblijfmoeder

1. Een selfie nadat ik mijn haren met de remington pro-air heb gefohnd en ik was heel verbaast, normaal moet ik altijd met mijn chi tang mijn haar nog na-stijlen maar nu zat het al gelijk helemaal smooth! Love it! 2: Deze week heb ik erg veel beschuitjes met roze muisjes gegeten door het vele kraambezoek. Hartstikke gezellig natuurlijk, en de beschuitjes met muisjes blijven lekker! 3. Als ik aan het borstvoeden ben, kijk ik vaak een serie of film via mijn ipad, zo ook deze keer. Zien jullie het leuke rokje dat Lana aan heeft? 4. Dit is mijn guily pleasure (naast Tony chocononely).Een heerlijk kopje koffie met slagroom, i love it!

diarynov 20 4

1. Ik ben verliefd op mijn dochtertje, ze is zo lief hihi, en op deze foto zie je haar lieve kleine voetjes!. 2. Op Netflix volg ik de serie ‘Orange is the new black’. Een geweldig interessante serie waarbij ik soms helemaal in spanning meeleef. Ik ben nu bij seizoen 1 bij aflevering 10 van de 12 en ik kijk er al tegen op dat ik na aflevering 12, een tijdje moet wachten op seizoen 2, kortom echt een aanrader  om te kijken!. 3: Voor mijn diabetes draag ik een insuline pomp bij me, een draadloze, en die moet ik iedere 3 dagen vervangen, een ritueel waar ik soms helemaal geen zin in heb. Op deze foto zie je dit ritueel. 4. Deze spreuk past bij mij, ik vind het belangrijk om het mooiste en het beste uit het leven te halen als je kan en deze quote wil ik meegeven om iedereen te motiveren en inspireren dit ook te doen. You only live once, en dat is echt zo, dus start living your dreams today! 🙂

Leven van een thuisblijfmoeder

1. Zoals jullie wel weten ben ik dol op havermout als ontbijt, ik raak er maar niet op uitgekeken en vind het geweldig lekker. Dit keer at ik een havermout ontbijtje met veel kaneel, rozijnen, chia zaadjes en een banaan, njom njom!. 2. Op de geweldig leuke website van fantastic moms (aanrader!!) won ik deze geweldig lieve baby uggs, we zijn er heel erg blij mee!. Zo kan zowel mama als dochter genieten van warme uggs! 3. Om privacy redenen deel ik vrijwel geen foto’s van Lana, hier zal ik nog een keer wat uitleg over geven. Wel deel ik af en toe wat sneak peak foto’s waarin privacy wel gewaarborgd wordt. Zo ook via deze foto. Op deze foto zie je een schattig ijsprinsesje. Ze draagt haar nieuwe schattige BabyMexx jasje, met toevallig een wit broekje en de slofjes die gebreid zijn door mijn oma, hoe cute!

Ik wil jullie ook bij deze bedanken voor jullie geweldig lieve reacties. Ik vind het tof om te zien dat er steeds meer bezoekers gaan reageren in de comments en ik ben heel dankbaar voor de lieve berichten!. Ik vond het gisteren stiekem doodeng om een youtube filmpje online te zetten maar jullie reacties waren zo fijn, lief en helpend dat ik niet meer ga aarzelen en gewoon lekker aan de slag ga met filmpjes. Bedankt meiden (en heren?).

Leven van een thuisblijfmoeder

Hoe vonden jullie deze diary donderdag, en hoe is jullie week geweest? Ik ben heel benieuwd naar jullie reacties!.

Ik had trouwens een interview met Lisa over haar ervaringen als thuisblijfmoeder.

Follow my blog with Bloglovin’

Wordt abonnee van mijn youtube kanaal

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

21 reacties

 • Suzanne
  21 november 2013

  Leuk om te lezen Kel! En ja vaker filmen want het is echt leuk! Hihi
  Suzanne onlangs geplaatst…Boekreview | Het Voedselzandloper kookboekMy Profile

 • Nadia
  21 november 2013

  Leuk leuk! Lekker havermout en beschuit met muisjes, en leuke Uggs heb je gewonnen! Wat zit je haar mooi op die foto, het wordt lang!

 • Dagmar
  21 november 2013

  Aaah je straalt zo op de foto’s, heerlijk deze mommy life foto’s van jou, beauty!
  Dagmar onlangs geplaatst…PERSONAL / Throwback ThursdayMy Profile

 • Joyce
  21 november 2013

  Leuke foto’s Kelly
  Joyce onlangs geplaatst…Boekreview: zwangerschapsyogaMy Profile

 • martinaa89
  21 november 2013

  Leuke foto’s! En wat fijn een nieuwe camera!

 • vanessa
  21 november 2013

  Leuk om te zien! De kleine voetjes van Lana zijn echt schattig 🙂
  vanessa onlangs geplaatst…Parfum: Katy Perry Killer QueenMy Profile

 • Whitney
  21 november 2013

  Leuk om te zien/lezen. Zoals ik al eerder aangaf, die gebreide sokjes zijn echt te cute 🙂
  Whitney onlangs geplaatst…Even voorstellen..My Profile

 • Jess
  21 november 2013

  Leuk! Had de foto’s al op Instagram gezien maar zo’n overzicht is altijd fijn om te bekijken.
  Jess onlangs geplaatst…Slaapdraak versus slaapdraakMy Profile

 • EliseJoanne
  21 november 2013

  Super leuke en mooie foto’s! En ik vind het heel begrijpelijk dat je geen foto’s deelt van lana, ik zou dat zelf ook niet doen. Maar van die sneak peek foto’s zijn super leuk:D!
  EliseJoanne onlangs geplaatst…Beauty in de WintermaandenMy Profile

 • iscreambeauty
  21 november 2013

  Leuke foto’s! Ik ga nu je filmpje kijken! 🙂
  iscreambeauty onlangs geplaatst…Winactie: een zelfontworpen telefoonhoesje van hoesjemaken.nlMy Profile

 • Kim
  21 november 2013

  Leuke foto’s en mooie quote!
  Kim onlangs geplaatst…Favorieten H&M november 2013My Profile

 • Vicky
  21 november 2013

  Hoi, ik ben al een tijdje een stille volgster en wou je toch eventjes zeggen dat je super leuk bezig bent. Welk toestel gebruikte je vroeger voor je foto’s? Ik ben zelf nog een beetje aan het zoeken op dat vlak.
  Vicky onlangs geplaatst…Tips bij een verkoudheidMy Profile

 • kelly
  21 november 2013

  Ah dankjewel wat lief! Leuk om te horen! Eerst gebruikte ik een compact camera van olympus 🙂

 • kelly
  21 november 2013

  Ah dankjewel elise!

 • kelly
  21 november 2013

  Dankjewel meid, zo lief!

 • kelly
  21 november 2013

  Thanks thanks! Zo’n lieve comment! Jaa eindelijk lijkt m’n haar wat meer lengte te krijgen, zo fijn!

 • Rosalie
  22 november 2013

  Ik vond je Youtube filmpje trouwens echt heel leuk!
  Rosalie onlangs geplaatst…The Carrie DiariesMy Profile

 • Lisanne
  22 november 2013

  Leuke fotodiary! Zo schattig, die kleine voetjes van Lana 🙂

 • Maaike
  23 november 2013

  Wat een leuke foto’s weer en die baby uggs zijn echt te schattig!!
  X

 • Bianca
  24 november 2013

  Leuke foto’s en ik ben benieuwd naar meer filmpjes van je!
  Bianca onlangs geplaatst…Inspiration | ChristmasMy Profile

 • Tamarah
  24 november 2013

  Ik houd van je diary heerlijk om te lezen!
  Tamarah onlangs geplaatst…Woonkamer Make-Over #2 + leuke Home-accessoires!My Profile

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.