Mijn youtube debuut!

Super spannend, mijn ‘eerste’ youtube filmpje. Ik weet dat ik al een eerder een unboxing video heb geupload maar daarna stopte ik weer met het maken van filmpjes. Ik vond en vind het heel spannend, en door onzekerheid stopte ik er dan mee. Toch kriebelt het al heel lang omdat ik filmpjes bij anderen ook zo leuk vind en ik altijd wel wat te kletsen heb haha. Dit filmpje maakte ik met mijn nieuwe spiegelreflex camera. Ik hoor heel graag wat jullie er van vinden. Alle feedback is welkom want ik wil er juist van leren en mezelf verbeteren. Ook hoor ik dus graag van jullie wat voor filmpjes jullie graag willen zien, deze requests mag je achterlaten in de comments.
Veel plezier met kijken!

Ik zou het super leuk vinden als je je zou abonneren op mijn Youtubekanaal, dat kan via deze link. 

Liefs Kelly

Follow my blog with bloglovin’

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

45 reacties

 • Suzanne
  20 november 2013

  Haha zoals ik al tegen je zei, mamapraat en sowieso shoplogs en mooie looks! Ik ben dol op filmpjes.
  Suzanne onlangs geplaatst…Boekreview | Het Voedselzandloper kookboekMy Profile

 • Geertje
  20 november 2013

  Goed en leuk gedaan hoor 😉
  Ik zelf vind het altijd wel leuk om vlogs te kijken net zoals Suzanne (mypaperblank) vandeweek had geplaatst.
  En verder, dat Brabants valt reuze mee.
  En anders zou ik je toch wel verstaan als Brabantse…
  Geertje onlangs geplaatst…Heerlijk Avondje Is Gekomen…My Profile

 • xhannahs
  20 november 2013

  hihi, je bent zelfs hier in groningen zelfs te verstaan hoor! Ik vind filmpjes altijd leuk, maar vooral de tips waar je het over had lijken me leuk. Beauty en shoplogs zijn altijd leuk, maar die zijn er al zoveel.. En ik vind het ZO mooi hoe je gaat stralen als je ”moederschap” zegt.

 • Janneke
  20 november 2013

  Leuk! Ik heb wel een kleine tip (maar dat kan ook aan mn iphone liggen): op een bepaalde moment (tegen het einde aan) hoorde ik je wat zachter. Alsof je ook wat zachter ging praten en een beetje binnensmonds. Vind verder de achtergrond en kwaliteit prima! En wat ik wil zien.. Shoplogs, beauty en kooktips misschien 😀

 • Anne Solveig
  20 november 2013

  Leeeuk! Ik wil alles zien! Lief je lachje bij ‘moederschap’, hihi!
  Anne Solveig onlangs geplaatst…ROOM TOURMy Profile

 • Feline
  20 november 2013

  Leuk! misschien een dag (deel) uit je leven filmen? of getting ready in the morning. Shoplogs zijn áltijd leuk. En misschien een eetdagboekje omdat dat vele kan helpen om het met diabetes zo lekker en verantwoord mogelijk te maken.

 • Ashley
  20 november 2013

  Super leuk!! Ikben geabonneerd 😀
  Ashley onlangs geplaatst…Verlaten ZiekenhuisMy Profile

 • kelly
  20 november 2013

  Thanks voor je tip! Door zenuwen kom ik ook wat doffig over en minder spontaan, tips zijn altijd welkom! 🙂

 • kelly
  20 november 2013

  Ahh dankjewel wat een lieve comment en wat leuk dat je dat opmerkt dat ik op dat moment zo straal! 🙂

 • kelly
  20 november 2013

  Thanks Anne, wat lief!

 • kelly
  20 november 2013

  Dankjewel super tof!

 • kelly
  20 november 2013

  Thanks dat zijn ideetjes waar ik zeker wat mee kan! Top!

 • kelly
  20 november 2013

  Dankjewel! Vlogs zijn zeker leuk vooral die van suzanne inderdaad! 🙂 fijn dat ik verstaanbaar ben als brabantse

 • martinaa89
  20 november 2013

  Shoplogs, een eetdagboek, get ready with me en vlogs zijn mijn persoonlijke favorieten 🙂
  martinaa89 onlangs geplaatst…20 November 2013 – WishlistMy Profile

 • kelly
  20 november 2013

  Thanks meid! Daar kan ik zeker wat mee, ik vind dat ook favoriete filmpjes!

 • sab
  20 november 2013

  Moederdingen, kookdingen 😀

 • sab
  20 november 2013

  Ja en eetdagboek (foodvlogg)

 • Joyce
  20 november 2013

  Zoals ik gisteren al zei: ik vind je filmpje super! Zo heb ik het gevoel, dat ik toch iets dichterbij je ben hihi! <3
  Joyce onlangs geplaatst…Berlin: Been there, seen this!My Profile

 • TypischTam
  20 november 2013

  Wat leuk dat je een YouTube kanaal hebt! Je doet het erg leuk! Ik vind het leuk om gewoon je dagelijks leven te zien. Wat doe je zoal op een dag. Daarnaast over je moederschap, kleding en recepten!
  TypischTam onlangs geplaatst…NEW IN: Stoere boots!My Profile

 • Dionne
  20 november 2013

  Wat een leuke video! Je bent goed en duidelijk te verstaan. 🙂
  Shoplogs, een dag, eten, moederschap?
  Dionne onlangs geplaatst…Event | Primark opening EindhovenMy Profile

 • Hester
  20 november 2013

  Ik vind vlogs altijd erg leuk maar verder gewoon tips in filmvorm zijn altijd. Ik ben niet zo van shoplogs maar dat is gewoon mijn persoonlijke smaak en ik weet dat veel anderen het wel leuk vinden. Ik vind je filmpje erg leuk gedaan, misschien nog een beetje donker maar het Hollandse weer helpt niet echt mee natuurlijk.
  Hester onlangs geplaatst…Ik ben niet sportiefMy Profile

 • Rosalie
  20 november 2013

  Hartstikke leuk dat je het doet! Misschien is het leuk om een keer een Q&A te doen. En je bent gewoon goed te verstaan hoor 😉
  Rosalie onlangs geplaatst…Music Of The WeekMy Profile

 • vanessa
  20 november 2013

  Filmpjes zijn altijd leuk om te zien! Ik vind shoplogs en vlogs uit het dagelijks leven heel leuk. Maak je maar geen zorgen: je praat duidelijk en ook de achtergrond is dik oké. Ik kijk alvast uit naar je volgende filmpje 😉
  vanessa onlangs geplaatst…Tag: Hoe nep ben jij?My Profile

 • Kimberly
  20 november 2013

  Kelly wat een onwijs leuk filmpje en dat je meer filmpjes wilt gaan maken! Kookvideo’s lijkt me wel leuk en gewoon over het moederschap! 😀
  Kimberly onlangs geplaatst…Nailart met Marije – Sneeuwvlokken!My Profile

 • kelly
  20 november 2013

  Dankjewel voor je super lieve reactie! En ook bedankt voor je tip, ik heb dat zelf niet door namlijk haha 🙂

 • Lara
  20 november 2013

  Wat super leuk om jou een keer in ‘levende lijve’ te zien 🙂 Als je iets leest weet je natuurlijk niet hoe iemand klinkt en hoe diegene praat, dus ik vind het echt leuk! En je accent vind ik juist leuk, haha! Ik zou graag shoplogs willen zien, kookvideo’s zijn ook altijd heel leuk en filmpjes over het moederschap ook! X

 • Annemarie
  20 november 2013

  Ha Kelly, inderdaad leuk om je een keer live te zien. Wees vooral zeker van jezelf, mensen komen al naar je blog toe dus filmpjes zijn welkom. Beetje donker, maar verder goede omgeving. Shoplog, recept, day in the life, je studie, mamatips, vloggen in het algemeen, allemaal welkom! Lekker lol hebben in het maken van films en alleen feedback in je opnemen als je daar wat mee kunt. dus niet als er gezegd wordt dat je haar raar zit (wat niet zo is), succes!

 • elise
  20 november 2013

  Leuk! Ik vind je een heel prettig persoon om naar te kijken en luisteren, dus ik denk dat je het goed doet op filmpjes. Wel zou ik een beetje met de belichting gaan spelen, want nu ben je wat ‘donker’ in beeld. 🙂

 • kimbodebimbo
  20 november 2013

  Ha Kelly! Als mede-brabo vind ik je hartstikke goed te verstaan hoor. Maar ik denk dat ‘get ready with me’ wel erg leuk is, zeker om mee te beginnen. Een paar leuke voorbeelden zijn de filmpjes van MacBarbie07, Stilababe09 en Missglamorazzi (volgens mij zijn dat de juiste namen). Om inspiratie op te doen!

 • BeautyblogLaura.
  20 november 2013

  Super leuk je eerste filmpje!! x
  BeautyblogLaura. onlangs geplaatst…BeautyblogLaura is terug! + Nieuwigheden op BeautyblogLaura.My Profile

 • xPucex
  20 november 2013

  Je hebt echt een heel prettige stem om naar te luisteren! Je klinkt veel volwassener dan ik had gedacht! Wat ik zelf altijd erg leuk vind om te kijken zijn vlogs & reviews in videovorm. Van tijd tot tijd een shoplog is leuk, maar dan wel van een product waar wat over te vertellen valt, leuk, innoverend of uniek is. Wat mensen bij de Kruidvat aan shampoo in de aanbieding hebben gehaald vind ik nooit zo interessant. Nog een ideetje voor een artikel of icm met een video; ik ben heel benieuwd naar jou eigen afvalverhaal. Begreep dat je 20 kilo bent afgevallen en wetende dat we even groot zijn ongeveer en ik altijd rond de 58/59 kilo een soort van ‘plateau’ bereik, ben ik benieuwd hoe jij het hebt aangepakt.

 • Robin
  20 november 2013

  Leuk, Kelly! Ik ben benieuwd.
  Je hebt een fijne stem om naar te luisteren.
  Robin onlangs geplaatst…3 deo reviews: Dove VS Nivea VS BaleaMy Profile

 • Krischa
  20 november 2013

  Ik vind je accent zo leuk, het klinkt Nederlands (geen idee hoe alle andere Nederlandse accenten klinken dus veralgemeen ik het maar) en toch ook een beetje Vlaams soms .

 • Mariette
  20 november 2013

  Leuk! Filmpjes maken het nóg persoonlijker. Ik vind sowieso dat je persoonlijkheid duidelijk naar voren komt op je blog. Je stem is heel anders dan ik had verwacht (gek hoe je verwachtingen hebt op basis van foto’s, schrijfsels en schrijfstijl), maar wel heel duidelijk te verstaan. Brabants is leuk! Mag je best een beetje horen 🙂 En had me helemaal niet gerealiseerd dat je ook aan jou zou kunnen horen dat je daar woont. M’n brein vult dingen heel anders in dan de werkelijkheid blijkbaar. Conclusie: lekker doorgaan met filmpjes 🙂

 • Geanne Schutter
  20 november 2013

  Leuk Kelly! Ik ben heel benieuwd naar wat je allemaal gaat opnemen, en dat Brabantse kun je amper horen hoor 🙂
  Ik kijk zelf graag naar shoplogs, vlogs en het lijkt me ook leuk om meer van je te horen over mama zijn 🙂 Ik heb geabonneerd op je kanaal 🙂
  Geanne Schutter onlangs geplaatst…Net binnen: The Makeup Spot BestellingMy Profile

 • kelly jaspers
  20 november 2013

  leuk hoor!
  wij komen ook uit brabant
  http://www.we-heart-fashion.com
  kelly jaspers onlangs geplaatst…Sporty ChicMy Profile

 • Kimberley
  20 november 2013

  Je doet het super leuk, niks om bang voor te zijn hoor! Ik kom zelf uit Noord-Holland maar vind je Brabantse accent alleen maar leuk haha 😀
  Kimberley onlangs geplaatst…Filmpje – 3 minute make up challengeMy Profile

 • Saskia
  20 november 2013

  Dit filmpje vind ik al heel erg leuk om te zien! Video’s mbt Kooktips, shoplogs en over het moederschap lijkt mij super leuk om te zien!
  Saskia onlangs geplaatst…Lunchtip: Flensjes met een speciaal ingrediëntMy Profile

 • Nem
  20 november 2013

  Heel leuk gedaan! Je kan horen dat je hier uit de buurt komt, mijn vriend praat namelijk precies hetzelfde 😉 maar je hebt een fijne stem om naar te luisteren. Grappig om je in het echt te zien! Je wil Lana niet te scherp op beeld toch? (Dacht ik hier te lezen..) maar misschien een filmpje hoe je dag is? Dat je haar gezichtje gewoon niet in beeld doet?
  Nem onlangs geplaatst…Review: Max 2 in 1 Smokey duo stickMy Profile

 • Stephanie
  20 november 2013

  Super leuk dat je gaat filmen! Je doet het voor de eerste keer echt heel goed dus daar hoef je echt niet onzeker over te zijn.
  Ik vind shoplogs en vlogs altijd heel leuk om te zien:)
  Hoop snel weer een filmpje te zien!
  Liefs.
  Stephanie onlangs geplaatst…My studentlife in LeidenMy Profile

 • Whitney
  21 november 2013

  Leuk joh! Ga zeker op je abonneren 😉 Achtergrond is goed en je bent goed te verstaan hoor.. heb vaak moeite met Brabants accent maar bij jou totaal niet 🙂 uhmm nog een tip wat ik wil zien.. Ik zou het niet weten voor nu.. Zodra iets in me op komt laat ik het weten 😉
  Whitney onlangs geplaatst…Even voorstellen..My Profile

 • Fantastic Moms
  21 november 2013

  Superleuk, zo krijg je toch een beter beeld bij de persoon achter de blog. Wij zijn fan!
  Fantastic Moms onlangs geplaatst…ZwelgenMy Profile

 • Lisa
  21 november 2013

  wauw ik vind je echt heel mooi! En qua filmpjes, idd shoplogs zijn altijd leuk en kookfilmpjes!

 • kelly
  21 november 2013

  Ah dankjewel wat lief!

 • Lisanne
  22 november 2013

  Ik heb mij gelijk geabboneerd op je kanaal.
  Je bent goed te verstaan in ieder geval! Shoplogs,vlogs en kookvideo’s vind ik altijd leuk om te kijken 🙂

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.