Door blogvriendinnetje Suzanne werd ik getagd om ‘The thankful Project’ tag over te nemen op mijn blog en zelf in te voelen. Dat vind ik natuurlijk hartstikke leuk want ik vond het heel mooi en lief om te zien hoe Suzanne deze tag heeft ingevuld. Dankbaarheid, ‘gratitude’ vind ik een heel belangrijk onderdeel om waardering uit te spreken voor de mooie dingen en de lieve mensen in je omgeving. Niets is vanzelfsprekend en we mogen in onze handen klappen met wat we hebben om ons heen.

Waar ben jij dankbaar voor?

#1. A Person Net als Suzanne kies ik er ook voor om niet een iemand hiervoor te nomineren, ik ben namelijk dankbaar voor heel veel lieverds om mij heen. Als eerst voor mijn vriend, waar ik onwijs veel van houd, heel gelukkig mee ben en de rest van mijn leven mee wil delen, iemand die me altijd steunt en waar ik mezelf bij kan zijn. Dan mijn ouders, zonder hen had ik niet zo’n mooie basis kunnen vormen en was ik nooit de persoon geweest wie ik nu ben. Dankbaar voor dat ze altijd voor mij klaarstaan en zoveel voor mij betekenen. Dan mijn vriendinnen, meiden waar ik op kan vertrouwen, deze meiden weten zelf wel wie ik hiermee bedoel. Jullie weten mij altijd te laten stralen, op te vrolijken en jullie weten wat het beste is voor mij. Ik ben dankbaar voor jullie in mijn leven!

#2. A Role you’ve played Ik ben onbeschrijfbaar dankbaar voor de rol als mama voor Lana. Het is een prachtig, dankbaar, geweldig gevoel om voor haar te zorgen, haar op te mogen voeden en alles van het leven te mogen leren. Ik ben dankbaar dat ik haar in ons leven heb mogen krijgen en ik geniet volop van mijn rol als mama.

3#: A Place Home sweet home, de best place to be voor mij. Ik ben een echte huismus geworden sinds mijn zwangerschap en nu ik moeder ben. Ik kan er zo van genieten om in de avond op de bank te zitten met vriendlief, kaarsjes aan, leuk filmpje op, hapjes erbij en genieten. Thuis kan ik helemaal mezelf zijn, tot rust komen en voel ik me helemaal veilig.

bron: weheartit

#4: An Experience Mijn reis naar Curacao. Vriendlief was voor zijn werk voor 4,5 maand woonachtig op Curacao en na 11 weken elkaar niet gezien te hebben, wat een hele moeilijke tijd geweest is, ben ik hem voor ruim 23 dagen gaan opzoeken. Dit was mijn eerste reis buiten Europa om en de eerste keer zo lang van huis weggeweest te zijn. Het was zo geweldig daar en zo romantisch.

#5: A Talent You Have Ik denk dan toch wel mijn hulpverlenende/gespreksvaardigheden die ik al wel in me had voor mijn opleiding maar vooral tijdens mijn opleiding (SPH) eigen gemaakt heb. Ik ben dankbaar als vriendinnen bij mij aankloppen wanneer ze hun hart willen luchten, en ik vind het mooi om zowel persoonlijk als professioneel er voor anderen te kunnen zijn.

#6: A Failure Fouten maken hoort in mijn ogen bij het leven, we leren door fouten te maken en vervolgens weer vlot op te staan. Ik zou genoeg fouten kunnen opnoemen maar het gaat er om wat ik ermee gedaan heb en wat het me geleerd heeft, daarom houdt ik deze vraag open.

#7: A Job Ik denk dat ik wel het meest dankbaar en trots ben op mijn werk voor Beautydream. Dit is mijn eigen bedrijf dat ik in januari al 4 jaar run. Momenteel heb ik natuurlijk even zwangerschapsverlof maar ik zal dit werk zeker weer gaan oppakken. Ik ben er trots op dat ik de stap heb durven nemen om voor mezelf te beginnen en dat dit zo’n succes geworden is. Door dit doorzettingsvermogen heb ik de mogelijkheid gehad om al vroeger samen te gaan wonen en voldoende heb kunnen sparen om aan een kindje te beginnen.

#8: Words Liefde, dankbaarheid, vertrouwen en positiviteit. Woorden die veel voor mij betekenen . Allereerst liefde, de belangrijkste basis van het leven om gelukkig te zijn, houden van en van gehouden worden, en waardering voor elkaar. Dankbaarheid als basis om te waarderen wat en wie je hebt en wat je bereikt in het leven. Vertrouwen, voor vertrouwen in elkaar en in jezelf. Het vertrouwen in een mooie toekomst en in de krachten die je hebt en die je zult ontwikkelen. Positiviteit is in mijn ogen ook een basisbeginsel voor een gelukkig leven!.

#9: A Photo Op de foto hieronder was ik 30 weken zwanger en werd ik verrast door mijn lieve vriendinnen met een babyshower. Vriendlief die in het complot zat en mij eerst heerlijk mee uit eten nam, en vervolgens geblindoekt mijn huiskamer binnenlopen en bij het afdoen van de blinddoek al mijn lieve vriendinnen en ouders voor me zien staan waardoor ik zo verwend ben! Dankbaar voor de lieverds om mij heen, dat ze mij dit allemaal gunnen en dit zo voor mij regelen. Op de foto hieronder werd mijn blinddoek net afgedaan en zie je mijn verbazing en gelukkige blik! Onbetaalbaar mooie foto!

#10: A Memory Ik heb zoveel mooie herinneringen en als ik er nu een zou kiezen zou ik andere mooie herinneringen te kort schieten. Een prachtige herinnering die een voorbeeld is van veel mooie herinneringen, is mijn eerste date met mijn vriend. Er ging een wereld voor me open, ik voelde me zo gelukkig en ik kan niet beschrijven hoe dankbaar ik ben voor hem in mijn leven. Die eerste date was een speciale avond, een begin van een mooie toekomst.

#10. An Opporturnity Dit vind ik een lastige, er zijn zoveel dingen waar ik dankbaar ben, zoveel bijzondere kansen die ik gekregen heb om te worden wie ik nu ben. Een voorbeeld hiervan is de mogelijkheid die ik gekregen heb om de Hbo studie die ik heb afgerond te mogen volgen, die studie heeft me echt gemaakt tot wie ik nu ben, ik ben blij dat ik die kans gekregen heb van mijn ouders.

Ik vond het een hele leuke tag om in te vullen, echt een momentje om voor mezelf na te gaan waar ik dankbaar voor ben. De meespelende kraam-hormonen haha zorgen voor een sentimenteel verhaal. Het is goed om stil te staan bij dit soort onderwerpen. Ik wil graag ook andere bloggers taggen namelijk: Desiree (deez), en Ilona (weheartfit), Tedje (Teddlicious), Anne (Annesolveig) en Dagmar (bydagmarvalerie).   Ook lijkt het me super leuk als jij deze tag overneemt op je blog! Laat het me dan weten via twitter of in de comments dan neem ik ook een kijkje op jouw blog!

Wat hoort er absoluut op jouw gratitude list? Welke kans ben jij zo dankbaar voor? Of wat is jouw talent waar je dankbaar voor bent? Ik ben benieuwd naar jullie dankbaarheden, laat me ze weten via de comments van dit artikel.

Liefs Kelly

Follow my blog with Bloglovin’ 

 

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

16 gedachten over “Tag: The thankful Project”

  1. Erg mooi ingevuld deze tag! Je bent zo goed met woorden, ik vind het heel knap hoe je je zo mooi kunt uitdrukken in woorden. Je gevoel van dankbaarheid en geluk komt zo goed over, het doet mij ook even weer realiseren hoe dankbaar ik ben en dat je daar af en toe echt even bij stil moet staan

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.