Testmama gezocht: Rainforest Jumperoo Fisher-Price

testmamarfg

Ik ben weer op zoek naar een enthousiaste testmama! Ik krijg regelmatig aanvragen voor productreviews, pakketjes thuis enzovoorts maar ik vind het net zo leuk om hier iets mee te doen waar ik iemand van jullie blij mee kan maken. Lana heeft genoeg speelgoed momenteel en dan vind ik het overbodig om spullen altijd maar aan te nemen. Bovendien is een review veel interessanter als ze ook door andere mama’s geschreven worden. Een andere mama met een ander kindje kan een hele andere visie hebben en dat vind ik juist interessant. Het gaat dit keer om de Rainforest Jumperoo van Fisher Price. Een heel tof speelgoedje voor kinderen van 6 maanden tot ongeveer 1,5-2 jaar. Wil jij deze voor me testen (= houden twv. €129,95), en kun je aan bepaalde voorwaarden voldoen? Geef je dan nu op!

Gezocht: Testmama voor de Fisher Price Rainforest Jumperoo:
– Je hebt minimaal 1 kindje in de leeftijd van 6 maanden – 1 jaar die nog een  tijdje hiermee kan spelen.
– Je kunt binnen 2 weken een review aanleveren inclusief foto’s (je kindje komt niet herkenbaar in beeld, mag ook van de achterkant) waarin naar voren komt
hoe je het product gebruikt hebt, wat je kindje er van vond en hoe je het hervaren hebt.
– Korte review van ongeveer 300 woorden met je ervaringen, inclusief plus- en minpunten.

Voldoe je hieraan? Laat dan in de comments (met een geldig mailadres) weten dat je hieraan voldoet, hoe je de review wilt vormgeven en waarom je zo enthousiast bent. Ik kies dan een geschikte moeder waar ik het pakketje (zeg maar gerust, pakket, wat een groot ding!) naar toe zal sturen. Bedankt voor jullie deelnames!

 

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

43 gedachten over “Testmama gezocht: Rainforest Jumperoo Fisher-Price”

 1. oh jeetje wat leuk dit! Ik ben een beetje aan het rondkijken naar wat leuke (actieve) dingen voor Roos. Ze is enorm actief, heeft bergen energie en vooral die kleine beentjes lijken wat sturing nodig te hebben. Het liefst staat ze de hele dag op mijn schoot te dansen maar daar heeft deze mama uiteraard geen tijd voor, hoe leuk ik dit ook vind.

  Alleen maar liggen op een kleedje is voorbij en daarom lijkt dit me wel super leuk voor haar. Ze is nieuwsgierig en beweegt zich nu al erg graag voort. Ik denk dat dit motorisch heel goed van pas zou komen. Plus educatief ziet het er ook niet geheel verkeerd uit. Ik ben benieuwd.

  Als ik het zo lees voldoen Roos en ik aan de criteria. Dus we dingen graag mee.

  Liefs!
  Suus onlangs geplaatst…Interview: Tim AkkermanMy Profile

 2. Kelly Caresse

  Nee het is geen 1 april grap, ik hoop een enthousiaste mama te vinden 🙂

 3. Wat leuk zeg! Nou voldoe ik er niet helemaal aan, Nomi is namelijk bijna 5 maand. Toch denk ik dat ze dit wel erg leuk zou vinden, ze vindt zitten namelijk helemaal geweldig. Ze zit ook al goed in de kinderstoel, dus hier kan ze vast ook goed in zitten.
  Malou onlangs geplaatst…100 DAGBOEKJES; EEN TERUGBLIKMy Profile

 4. Lijkt me ontzettend leuk om te testen met m’n zoontje Ryan van zes maanden! Hij is wat aan de zwaardere kant (echte Hollandse baby.

 5. Lijkt me ontzettend leuk om te testen met m’n zoontje Ryan van zes maanden! Hij is wat aan de zwaardere kant (echte Hollandse baby. 😉 dus z’n baby bouncer moesten we helaas opruimen ivm max aantal kilo’s. Mijn zoontje is een echte wildebras, nu al, dus denk dat hij perfect is om dit te gaan testen. 😀

 6. Ja, ik voldoe aan de voorwaarden!
  Mijn zoontje Willem is 9 maanden en vanaf zijn geboorte al een super actief mannetje. Vooral met zijn benen trappen vind hij geweldig en ligt regelmatig tegen de kachel of servieskast aan te trappen. De jumperoo lijkt me dan ook perfect voor hem. Kan hij èn zijn energie kwijt en blijft mijn kast en de kachel gespaard haha.
  Ook is hij nu ontzettend aan het experimenteren met staan en optrekken aan dingen. Super leuk, maar niet altijd handig als ik even iets moet doen. Ik kan hem dan niet in de gaten houden en in de jumperoo kan dan hij veilig spelen.
  In de review zal ik mijn ervaring bespreken en vertellen wat Willem er van vind. Hij laat altijd heel duidelijk merken als hij iets leuk vind of niet. Onderaan de review zal ik kort mijn plus en minpunten benoemen.
  Ik hoop dat willem en ik de jumperoo mogen testen!

  Liefs!

 7. Dit is te gek! Mijn kleintje is dan wel iets jonger maar bounched en springt al heel erg graag en is motorisch ook in staat dingetjes gericht aan te raken en er mee te spelen.

  Foto’s en tekst aanleveren binnen de gestelde termijn is geen probleem, kan eventueel ook een Vlogje maken.

  Ik heb ook een oudere zoon die al vergelijkbare producten heeft “versleten” dus ik heb ook vergelijkingsmateriaal waar ik de plus en minder plus punten mee kan overwegen. Bijvoorbeeld hoeveel ruimte het inneemt en hoe makkelijk/ snel het product in elkaar te zetten is en hoeveel herrie en licht het produceert (en in hoeverre dit wellicht hinderlijk is).

  Mocht je willen zien wat voor een schrijfstijl ik hanteer, kijk dan even op mijn website.

  Liefs,
  Daphne

  PS. Indien wenselijk kan ik hem ook delen via mijn eigen website en social media

 8. Deze is leuk!! Die zou ik wel willen testen met mijn dochter van bijna 5 maanden. Ik denk dat ze hier al mee vooruit kan. Ze is heel nieuwsgierig en ondernemend.
  Verder voldoe ik ook aan de criteria, dus ik ding graag mee!

 9. mamavanlunatje

  Ik wil hem heeeeeeeeeel graag uitproberen met mijn dochtertje. Ze is echt toe aan zo iets. En zodra ze er niet meer in past geven we hem door aan haar nichtje die hem daarna kan uitproberen. Luna en ik gaan duimennnn en haar nichtje ook..

  Groetjea stephanie

 10. Dat laat maar weer eens zien wat voor leuk beroep jij hebt dat je al die leuke dingetjes mag testen en ook nog eens je lezeressen blij maakt! Mijn zoontje is 6,5 maand en moet soms echt even zijn energie kwijt. Aangezien hij nog niet kan kruipen, lijkt deze jumperoo me ideaal! Ik werk vanuit huis dus ik kan genoeg foto’s maken en observeren wat mijn zoontje er van vindt. En ik kan het uiteraard ook met een review binnen 2 weken naar je toesturen. Ik ga duimen!

 11. Rosanne2909

  Hai Kelly!

  Wat leuk dat je dit wilt doen! Mijn kleine meid is nu 8 maanden en is heerlijk aan het ontdekken enzo! Aangezien ik thuis zit met een gebroken enkel en rustig aan, aan het revalideren ben, lijkt dit mij ideaal om haar ook een beetje bezig te kunnen houden.
  En na het kleurboek voor volwassen, netflix ed is het tijd voor een nieuwe uitdaging! 😛

  Ik ben benieuwd..

  Groetjes Rosanne

 12. Thor (en papa en mama) zou deze heel graag willen testen. Thor is 7 maanden en een week en een echte spring in het veld, hij is het liefst de hele dag aan het bewegen. Het lijkt me echt een geweldige manier om zijn bewegingslust en zijn enthousiasme voor de omgeving en nieuwe dingen ontdekken samen te doen komen. We zouden hem heel graag testen en natuurlijk reviewen voor je blog/vlog! Zo zou het leuk zijn voor Thor EN voor mama!

 13. vergeet ik er nog bij te zetten hoe ik de review zou vormgeven…. Natuurlijk de plus/minpunten, lekker veel foto’s van alle mogelijkheden en eventueel (indien gewenst) een stukje vlog van Thor waarin hij zelf laat weten wat hij ervan vindt. Daarnaast heb ik een aantal vragen die ik uit zou willen werken, Ik ben zelf bijvoorbeeld heel benieuwd naar of de prijs (want laten we eerlijk zijn, over de 100 euro is best een groot bedrag) opweegt tegen de mogelijkheden en het plezier dat Thor eruit zal halen. Verder ben ik benieuwd naar de verschillende speelmogelijkheden, de mogelijkheid om hem mee te nemen op visite bijvoorbeeld en of de vooroordelen die vaak heersen over dat het slecht zou zijn voor de heupjes van het kindje werkelijk waar zijn of dat hier speciaal op gelet is bij het maken van het ontwerp.

 14. Dat lijkt me super leuk voor Tyler, heeft ie vermaak als zijn grote broer naar school is en niet met hem kan spelen
  Els onlangs geplaatst…ScoupyMy Profile

 15. Ik wil graag testmama zijn en samen met mijn dochter Amy van 6 maanden de Rainforest Jumperoo uitproberen. Zij is gek op haar Rainforest mobiel, maar inmiddels ook wel toe aan een nieuwe uitdaging. Als ze in onze armen mag springen is ze dolblij dus de Jumperoo is erg welkom. Ik zou bij de review zowel foto’s als een kort filmpje plaatsen zodat mensen een goed beeld (letterlijk en figuurlijk) krijgen van het product.

 16. Rebekka en Kayleigh.

  Halloooooo!!!! Kayleigh en ik doen ook mee. Kayleigh is 26 maart 6 maandjes oud geworden. Kayleigh is een enorm actieve baby en is erg leergierig. Kayleigh wil al gaan zitten maar weet niet goed waar ze moet beginnen. Ze pakt dingen en speelt er al echt mee flink roepen, gillen en kirren van blijdschap. Dit zou een echte uitdaging zijn voor haar. Kayleigh vind het ook niet leuk om lang vastgehouden te worden dus ligt ze heel vaak in de box te spelen of zit ze graag in haar bumbo seat voor een kwartiertje. Ze word enthousiast van muziekjes, lampjes, bewegende speeltjes en speelgoed wat rammelt of andere geluidjes maakt als je het aan haar geeft of als ze het perongeluk pakt in de box als ze weer wild door de lucht heen zwiert met haar armpjes van blijdschap.

 17. Wat leuk! Mijn kleine kokette Katinka wordt deze Pasen 5 maanden en ik ben toevallig op zoek naar iets wat haar meer uitdaging geeft dan haar ‘babygym’. Daar is ze tegenwoordig een beetje boos op en rukt alle poppetjes boven haar hoofdje eraf om dan triomfantelijk te lachen. En dan probeert ze als een kleine bulldozer over ze heen te rollen.

  Ze is dan nog wel geen 6 maanden maar zitten is haar hobby. Samen met op de bank staan en naar alles uit het raam kijken. Ze grootste lol heeft ze nu het zo stormt en er een hoop heen en weer vliegt!

  Juist met dit soort dingen vind ik het jammer dat we het niet even kunnen uitproberen. Is toch best een uitgave en krijg ik het normaal in elkaar? Haar mobiel boven de box (waar ze overigens ook steeds boos tegen is want ze kan niet bij die rondvliegende Nijntjes) zit bijvoorbeeld ook in elkaar met een ijzerdraadje 🙂

  Kortom Katinka wil m graag proberen, en ik schijf met alle plezier reviews! Al haar ervaringen zijn te leuk om niet op te schrijven!

  Groet,

  Jasmijn en Katinka

 18. Wouw! Dit zou mijn kleine meid van 6 maanden echt super vinden!
  Het is echt een bezig bijtje en op haar speelgoed wat ze nu heeft is ze uitgekeken, ze wil meer uitdaging, dat heeft ze hiermee zeker!!

  Helaas is dit soort speelgoed buiten ons budget, maar hiermee zouden we het toch geweldig vinden om te kunnen testen!

  Ik zou de review in een zeer leuk jasje steken door middel van een soort leuke presentatie! Met alle gevraagde punten.

  Groet,

  Priscilla en kleine Do

 19. Oh wat ontzettend leuk! Dit zouden Milan en Noah (8 maanden) geweldig vinden! Wij kunnen het niet helemaal betalen maar zou graag dit voor je uittesten. Zo hebben ze er toch even mee kunnen spelen.

  En ik vind het heel erg leuk om een review te mogen schrijven! En foto’s maken is nooit erg 🙂
  Seline onlangs geplaatst…De discussies tussen moedersMy Profile

 20. Hey!

  Emily (mijn dochtertje van 6 maand en half) en ik willen dit ook wel graag testen. Ze is op de leeftijd waarop ze het gelukkigst is met speelgoed in haar handen en reviews schrijven doe ik ook regelmatig op mijn blog!

  Groetjes

  A.

 21. Jammer dat Jazz al te oud is. Nja te oud? 17 maanden. Dus heel lang kan ze er niet meer mee spelen, haar broertje wel. Maar die is er nog niet.

  Ik hoop dat je iemand vind.
  Angeline onlangs geplaatst…ABC Design ZoomMy Profile

 22. Hoi, wat een leuke actie! Ik zou heel graag deze Jumperoo willen testen samen met mijn zoontje Vince. Hij is nu 9 maanden oud en houdt enorm van op en neer springen en lekker wild doen! Hier zou hij zeker veel plezier aan beleven en wij als ouders ook, want een blije baby… 😉 Zelf zou ik hem niet zo gauw kopen omdat het toch wel een flinke investering is, dus ik vind het heel aardig dat je hem weggeeft aan een andere moeder.
  Ik ben gek op schrijven, dus die 300 woorden zijn geen probleem. Ook heb ik op korte termijn wel tijd om dit te doen. Ik heb een goede camera om er mooie foto’s van te maken, en veel zin om een “gastoptreden” te mogen doen op je blog. Groetjes!

 23. Ons lieve poppetje(8mnd) heeft ook de babygym van Rainforest, en vind deze geweldig. Ik denk dat ze dit speeltoestel ook geweldig zou vinden. Kleurtjes en muziek trekken haar aandacht. Ik schrijf een review over de ervaring van ons meisje, en voeg daar graag een filmpje aan toe want ze kan zo enthousiast trappelen.

 24. Ohh dit lijkt me erg leuk om te doen!
  Waarom?
  Mijn prinsje van 6 maand, is hier echt aan toe, ik kan dus echt vertellen hoe hij per dag ontdekt wat hij kan in de jumperoo, en zich ontwikkelt. ik wou zelf ook graag 1 aanschaffen maar ik dacht laat ik dit eerst proberen, hij is namenlijk net 6 maand.
  Enorm actief en erg sterk en loopt voor in zijn ontwikkeling.
  En ook ik als jonge mama lijkt me leuk om hier wat over te schrijven.
  De babygym is hij al op uit gekeken, gooit zijn voeten in de lucht en heft dan het hele apparaat omhoog en gaat zijn handjes eronder doen en dan gewicht heffen… -_-
  Totaal niet safe meer. Zodoende is hij hier aan toe.

  Ik ”bied” ons graag aan als test Baby&mama..

 25. Vergeten te vermelden.
  Ik ben ook nog eens hobby fotograaf, dus die fotos zitten zeker wel goed 😀

 26. Ik zou graag willen meedoen hieraan. Lijkt me leuk! Mijn zoontje is net 6 maanden geworden en als juf ben ik toch wel aardig op de hoogte wat goed bij de ontwikkeling past voor als hij straks naar de psz of basisschool “moet”. Naar de jumperoo ben ik dan wel weer erg benieuwd! Dus enthousiasme allom!

 27. Stephanie&luna

  wanneer hoort degene dan dat ze mogen reviewen? of was het een 1 april grap ☺

 28. Ik weet niet of ik nog kan mee doen, maar ik waag een gokje. Mijn jongste dochter is net 7 maanden geworden, het lijkt me dan ook geweldig om testmama te zijn! Bovendien schrijf en fotografeer ik graag en al een behoorlijke tijd en ik zou het dan ook heel leerzaam en leuk vinden om eens een review te mogen schrijven en foto’s te mogen maken voor een artikel op jouw blog. Een groot bereik en daardoor de kans om eens te laten zien wat ik kan én te kijken of ik het ook wel een beetje in me heb 😉
  Maar bovenal: het lijkt me super om mijn dochtertje dit te mogen laten testen!!!

  Groetjes, Celésta

 29. jessicavisser27@msn.com

  Mijn dochtertje Zoë is nu 7 maanden en is al uitgekeken om op haar rug en buik te liggen. Maar ze kan nog niet zelf zitten, daarom lijkt me dit ideaal om te testen. Zo kan ze toch spelen zonder dat ik haar de hele tijd vast moet houden. Ik ben wel benieuwd hoe het met het hoofdje/nekje gaat in de jumperoo, daarom zou ik hem graag willen testen.

 30. Jaa heel graag! Ben gastouder en heb 10 kindjes leedtijd 0 tot 2.5. Het word dus super goed getest. Heb een eigen website http://www.debosbengeltjes.nl om het te controleren. De kindjes zouden het net als mij en de ouders geweldig vinden en het word zeer vaak en goed gebruikt! Ook kan ik goed zien welke kindjes het leuk vinden en welke niet.

  Groetjes Jeanine

 31. Hoi! Het lijkt me ontzettend leuk om mee te doen!! Ons zoontje is nu bijna 8 maanden en begint nu te tijgeren. Ik zie aan hem dat hij liever rechtop zit en staat. Dit lukt natuurlijk nog niet, dus daarom zou de jumperoo een echte uitkomst zijn!! Het is ons eerste kindje dus we hebben hier helemaal nog geen ervaring mee, het lijkt me dus leuk om objectief te kunnen kijken naar wat we er van vinden en vooral ons zoontje er van vindt! Ik lees je blog en reviews altijd met veel plezier en het lijkt me leuk om hier een kleine bijdrage aan te kunnen leveren!

 32. Wat leuk zeg! Die willen we heel graag testen, Finley (10mnd) is heel sterk in zijn armpjes maar moet echt nog sterker worden in zijn beentjes. En dit lijkt me een hele leuke speelse manier om dit te trainen.

  In de review zal dan ook duidelijk naar voren komen of dit degelijk heeft geholpen en hij sterker is geworden in zijn beentjes. Door de kindjes die wij regelmatig over de vloer hebben kan hij dan ook nog uitgebreid getest worden.

  Liefs Danielle

 33. Hoi Kelly,

  Ik houd erg van schrijven en van foto’s maken. Ik zit er eigenlijk al een tijd over te denken om hier meer mee te doen, maar naast mijn baan als leerkracht en mijn mamarol van twee kids blijft er erg weinig tijd over. Wellicht dat ik ooit een blog start. Deze review schrijven zou een mooi begin zijn.
  Ik heb een dochter van bijna 3 en een zoontje van bijna 9 maanden. Mijn zoontje zou dit geweldig vinden. Het liefst staat hij te spelen, maar daar heeft hij nog wel hulp bij nodig. Dit ‘apparaat’ zou hem daarbij goed kunnen helpen.
  Kortom ik wil graag testen 🙂

  Groetjes, Hanneke

 34. Hoi Kelly,

  Wauw, wat een lieve en leuke acties.
  Zo helemaal iets voor mij zoontje zijn hij is nu 8 maanden super vrolijk en al energie voor 10. Zie hem hier al lekker ‘jumpen’ Door de kamer. Zou er zeker een mooie revieuw van kunnen met uitgebreide foto’s. Hij zou het het echt heel leuk vinden, hij is altijd vrolijk en lacht altijd zullen zeker mooie plaatjes opleveren.

  Hopelijk mogen we hem testen.

  Groetjes Sandy

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.