Curaçao vakantie vlog #2 Naar het zwembad

Dia1

Vandaag deel ik met jullie de tweede Curaçao vlog! We gingen onze huurauto ophalen, lekker ontbijten aan het strand (bij Zanzi bar), zwemmen bij het zwembad en heerlijk uit eten bij L’Aldea (Yannick’s favo restaurant!). Kijken jullie mee naar de beelden?Klik hier als je de video niet kunt zien

Ik ben benieuwd wat jullie van de video vonden! Laat je reactie achter bij de comments!

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

24 gedachten over “Curaçao vakantie vlog #2 Naar het zwembad”

 1. Weer een leuke vlog zeg! Gisteren zat ik in de auto en was Omi op de radio en het eerste waar ik aan dacht was de vlig van gisteren..! Yeah!

 2. Zo, dit had ik even nodig. Ik werd zo chagrijnig wakker en nu ben ik weer vrolijk! Thanks! Hahahahaha, het lijkt net of ik naakt in de auto zit. Daar moest ik zo hard op lachen. Oh heerlijk dat stukje in het zwembad. Echt, wat moeten jullie genoten hebben zeg. En Lana in haar mooie lieve badpakje. Zo schattig!
  Marion onlangs geplaatst…Doelen: Ik durf weerMy Profile

 3. Ooh wat een heerlijke vlog! Zo lekker in het zwembad spelen, heerlijk! Wat is Lana schattig in haar zwempakje! Ook erg handig dat jullie een auto gehuurd hebben seg, zo konden jullie makkelijk overal naartoe! En dat ontbijt op het strand, wauw, prachtig zicht! Zijn de prijzen om uit eten te gaan enzo eigenlijk duur op Curacao of valt het mee?
  Kim | Kimsbloglife onlangs geplaatst…Tijd voor de grote lenteschoonmaak!My Profile

 4. Een heel gezellige, tweede vlog Kelly! Wat ziet Curaçao er geweldig uit. Leuk dat jullie zijn terug gaan naar dat goede restaurant uit, ziet er de moeite uit, zoveel lekkers om uit te kiezen.
  Anneleen onlangs geplaatst…YourDailyPhoto maart #1My Profile

 5. Ik krijg gelijk zin om ook gelijk een vakantie te boeken naar een tropische bestemming. 🙂
  Vond je het trouwens niet raar in het begin om jezelf te filmen? Toen je daarmee begon, ik vind namelijk altijd dat mijn stem heel raar klinkt op film. En weet ook niet of ik het wel zou durven.
  Colinda onlangs geplaatst…Give away april 2015 50,- shop tegoedMy Profile

 6. Kelly Caresse

  Dankje voor je berichtje Colinda.
  Ik film mezelf inmiddels al ruim een jaar dus voor mij is het heel gewoon geworden, in het begin vond ik het ook super eng hoor. Het is een kwestie van wennen en je eraan overgeven 🙂 Veel succes gewenst

 7. Heerlijk dat slipper geluid! Wat een lief badpakje!
  En hoe handig om een auto te huren, zo kun je veel meer ontdekken en sneller naar dingen toe buggy achterin.
  Weer een leuke vlog!
  Joy onlangs geplaatst…Nieuwe TasMy Profile

 8. Heerlijk dat slipper geluid! Wat een lief badpakje!
  En hoe handig om een auto te huren, zo kun je veel meer ontdekken en sneller naar dingen toe buggy achterin.
  Weer een leuke vlog!
  Joy onlangs geplaatst…Nieuwe TasMy Profile

 9. Leuke vlog! Het lijkt me echt heerlijk daar. Trouwens fijn dat jullie konden ontbijten op het strand. En wat is Lana lief in haar badpakje!
  Vanessa onlangs geplaatst…Spam je blog!My Profile

 10. Dat restaurant is leuk! Doet me denken aan rodizio in scheveningen. Eigenlijk hetzelfde!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.