KC Photodiary: Home sweet home, Kayla Itsines en back on track

kcphotiduadHoe cliché het ook mag klinken, als je terug bent van vakantie dan is het ook heerlijk om weer thuis te zijn. Als eenmaal alle koffers uitgepakt zijn, de wasjes gedaan zijn en je bent weer thuis gesetteld dan vind ik dat echt heel fijn. Ik mis Curaçao wel en droom ook wel weer van een volgend bezoekje, maar toch is het fijn om thuis te zijn. Weer in ons eigen ritme, eigen spullen, eigen bed enzovoorts. Na een vakantie waarin we vrijwel dagelijks uit eten gingen en veel geluierd hebben is het tijd om de healthy lifestyle weer op te pakken. Ik ben daarom begonnen met ‘De Bikini body guide’ van Kayla Itsines en heb het gezondere eten weer opgepakt. Verder had ik afgelopen week wat leuke afspraken en was ik aan het werk, kijk je mee naar de foto’s van afgelopen week?

Thuis pakte ik het gezonde ontbijten weer op, dit keer met Griekse yoghurt met banaan, kaneel en de homemade granola uit de goodiebag van Uitpaulineskeuken. Ook nam ik er heerlijk wat frambozen bij.

Pakte ik woensdag nog mijn koffers uit, was ik donderdag al weer aan het werk voor mijn bedrijf Beautydream, ik verzorgde een make-up en beauty party voor zo’n 7 lieve meiden. Dat was een hele gezellige middag!

Vrijdag wandelde ik met Lana naar de markt toe waar ik deze buit gekocht heb: Heel veel fruit en groente. Ik wil dagelijks smoothies gaan maken met groente en fruit erin verwerkt. Voor maar €11,00 had ik al deze groente en fruit bij elkaar geshopt!

Ook kocht ik dit tentje voor Lana. Ze speelt namelijk bij mijn ouders heel graag in hun speeltentje dus wilde ik er zelf ook eentje kopen voor haar. Het werd deze roze unicorn tent en jep, hij staat nog steeds in de woonkamer, het is een groot succes voor Lana.

Vrijdagavond had ik een heel leuk event van het lingeriemerk Triumph, ik nam hier mijn vriendin en getuige Thirza mee naar toe. Ik heb deze avond vastgelegd in foto’s voor een plog die morgen online zal komen.

Lana loopt het liefst rond met dit tasje, dan doet ze er spulletjes in, hangt ze het om haar nek en paradeert ze er als een echte dame mee rond, zo schattig! Van wie zal ze dat toch hebben 😉

En zaterdag verzorgde ik weer zo’n beauty-make-up en nagel feestje!

Perspakketjes ontvangen vind ik geweldig en nog steeds heel speciaal, afgelopen zaterdag ontving ik echter een pakketje dat mijn woonkamer vol legde met stro, de stofzuiger ruimde het gelukkig weer op maar dit was een iets minder leuke verrassing haha.

Ik ontving onder andere een pakketje van Licor 43! Ik ben echt zo dol op dit likeurtje, het is lekker zoet maar heeft ook wat kruidigs in zich. Ik maakte er zelf een Appeltaart cocktail mee: Je neemt 150 ml appelsap waarin je een theelepel kaneel doet, even opwarmen in de magnetron, in je glas doen, een shotje likeur 43 erbij, beetje slagroom erop, garneren met wat kaneel en een appeltje en je kunt proosten. Een vloeibaar appeltaartje dus!

Ik doe al ruim 4 jaar met hetzelfde diabetes-hulpmiddelen tasje, een tasje die ik 4 jaar geleden heel leuk vond maar die momenteel  toch wel wat kinderlijk (felroze, poppetje etc.) geworden is en bijna uit elkaar valt. Ik ben dus op zoek naar een etui waarin al mijn hulpmiddelen passen (naalden, insuline pen, glucose teststrips, omni pod pomp, priknaaldjes en een afvalbakje) en ik kon dit maar niet vinden. Tot Tassenmerk Fab! ermee uitkwam. Vol enthousiasme kocht ik zo’n tasje. Ik kreeg er twee binnen in plaats van een (?) en mijn diabetes producten pasten er allemaal niet in, zo jammer. Mijn zoektocht naar het perfecte etui gaat dus verder (tips zijn welkom!)

Yannick had heerlijk gekookt afgelopen weekend: Bami met verse spinazie, zelfgemaakte satésaus, kipfilet en gebakken uitjes, lekker!

Nieuwe obsessie: Pretty Little Liars, binnenkort wijd ik hier even een artikeltje aan, deze obsessie loopt uit de hand haha!

Zondag ben ik de hele middag bezig geweest met het bewerken van een aantal Curaçao vakantie vlogs, ik krijg er weer helemaal heimwee van haha

Zondagavond maakte ik Hollandse pot: Wortelstamppot met rookworst, altijd lekker.

En zondagavond deed ik mijn eerste Kayla Itsines workout nadat ik me had ingelezen in het e-book en wat materialen ervoor had gekocht. Binnenkort zal ik hier meer over schrijven en wat updates delen met waarom ik dit programma volg en hoe het bevalt.

Ik ontving dit shirt van de webshop Hip voor de Heb en vond de tekst toepasselijk voor mij als coffee addict.

Maandag begon ik met liedjes zingen met Lana uit een boekje dat we kregen van een vriendin. Allemaal bekende kinderliedjes inclusief cd, zo gezellig! Lana ‘zingt’ dan ook mee (in haar  taaltje) en is dol op dansen.

En we smulden van een smoothie met banaan, frambozen, appel, mandarijn en spinazie. Lekker!

Maandag avond namen we mijn schoonouders en schoonbroers mee uit eten bij een heel leuk restaurant dat allerlei wereldgerechten aanbiedt, waaronder sushi, zo lekker!

En er was een chocolade fontein, heel gevaarlijk!

Toetje! Sorry Kayla Itsinses, ik begon de week gelijk met een cheatdiner, maar wat heb ik ervan genoten!

Dinsdag deed ik mijn tweede Kayla Itsines workout (en had ik nog spierpijn van zondag) en ik dronk een rode groene smoothie met aardbeien, banaan, spinazie, framboos.

In de avond ging ik even wandelen met Lana, daarna hadden Yannick en ik een afspraak bij een dansschool voor de bruiloft *spannend!*

Woensdagochtend proefde ik een ontbijt receptje dat ik gemaakt had, binnenkort komt dit receptje online.

In de middag was ik uitgenodigd door Fisher-Price in Amsterdam voor hun paaslunch en presentatie van hun nieuwe collectie. Ik had mijn vader gezellig meegenomen en ook Lana mocht mee dus dat was erg leuk.

Lana vermaakte zich erg goed, ze speelde gezellig met de andere kindjes en natuurlijk met de aanwezige speelgoedjes van Fisher-Price.

Dit was de KC Photodiary van deze week, ik ben benieuwd wat jullie ervan vonden! Zijn jullie ook al zo blij met de lente?

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

40 reacties

 • Marion
  2 april 2015

  Leuke diary! Lana met dat tasje. Geweldig. Tsja, zo moeder zo dochter. 🙂 Jammer dat de etui niet groot genoeg was. Zagen er mooi uit.
  Marion onlangs geplaatst…De Rauwe BanaanMy Profile

 • Denise
  2 april 2015

  Wat een heerlijke diary! De foto van Lana met het tasje is echt té schattig, ik deed dat vroeger ook altijd haha! <3
  Denise onlangs geplaatst…WINACTIE! – De nieuwe Curl Revolution van RemmingtonMy Profile

 • Dita
  2 april 2015

  Wat een leuke foto’s! En wat lief, Lana met die tas 🙂
  Dita onlangs geplaatst…Lichtpuntjes #13My Profile

 • Anouk
  2 april 2015

  Wat een gezellige foto’s!! Ik herken het gevoel van thuis komen na een vakantie, dat is zo lekker! Bijna net zo lekker als de vakantie zelf haha
  Ohh pretty little liars! Ik ga vanavond de laatste aflevering kijken van seizoen 5. Hoever ben jij nu?
  Anouk onlangs geplaatst…Neon roze in ToulouseMy Profile

 • Manon
  2 april 2015

  Ik weet niet waar jij woont maar hier in het oosten van het land is het echt geen lente nog hahaha :P!
  Ik vind het ook altijd zo fijn om weer thuis te zijn na de vakantie. Ik kan dan zo genieten van een gewone bruine boterham ipv al dat gevreet op vakantie!
  Manon onlangs geplaatst…De meest chaotische SHOPLOGMy Profile

 • Manon
  2 april 2015

  Wat een leuke diary! Leuk dat Lana ook een naamplaatje op kreeg haha 🙂
  Manon onlangs geplaatst…Groene pannenkoekjesMy Profile

 • Sandra (beautybysandra)
  2 april 2015

  Erg leuk om te zien! Die tas die Lana om heeft vind ik echt prachtig 🙂
  Sandra (beautybysandra) onlangs geplaatst…Mijn hardloopavontuurMy Profile

 • Kim | Kimsbloglife
  2 april 2015

  Leuk om te zien weer! Wat een mooie foto van jou op het Triumph event (mooie outfit) en wat heb je een mooi kleurtje! En zo leuk dat jullie naar een dansschool gaan voor de openingsdans, dat wil ik ook hihi! 🙂
  Kim | Kimsbloglife onlangs geplaatst…Tijd voor de grote lenteschoonmaak!My Profile

 • Eva
  2 april 2015

  Wat een ontZettend leuke week!!! En goed van je dat je zo gezond bezig bent! Behalve die ene uitschieter natuurlijk. Maar dat is ook gezond toch? Even zondigen. Gezond voor de geest 😉 liefs! Eva
  Eva onlangs geplaatst…Drinken jou kinderen water?My Profile

 • Kelly Caresse
  2 april 2015

  Hahah het gaat om het idee, de zon moet nu wel doorkomen (vind ik :p)

 • Kelly Caresse
  2 april 2015

  Haha ja he!! Ik ben eind seizoen 1 en zwaar verslaafd *guilty* en jij?

 • Liset - Beautydagboek
  2 april 2015

  Spannend dat jullie op dansles gaan! Hebben jullie al enige danservaring of is dit de eerste keer? Het Fisherprice event ziet er leuk uit, wat een gezelligheid! En wat zonde dat het tasje van Fab niet groot genoeg was. Toch gek als het speciaal voor je diabetesspullen gemaakt is!
  Liset – Beautydagboek onlangs geplaatst…Eyes Lips Face (elf) Matte Lip ColorMy Profile

 • Saskia
  2 april 2015

  Gezellige week weer. jammer dat de etuis te klein zijn!
  Saskia onlangs geplaatst…Ziek & BloggenMy Profile

 • Lifesabout
  2 april 2015

  Niets zo fijn als thuis! Ik vind het altijd zo leuk om mijn ouders mee uit eten te nemen en ze te bedanken voor alle lieve hulp <3
  Lifesabout onlangs geplaatst…8 dingen die ik niet over de keizersnede wist (en waar men niet over praat)My Profile

 • Jess
  2 april 2015

  Wat een uitgebreide diary weer. Ik vind het juist verschrikkelijk om thuis te komen na de vakantie, haha. Wat een fijne foodpics allemaal. Krijg er honger van 😉
  Jess onlangs geplaatst…5 toptitels die je helpen bij het schrijven van een briljant verhaalMy Profile

 • Joy
  2 april 2015

  Heerlijk om weer thuis te zijn. Grappig om te zien dat het leven weer zo snel gewoon is. Leuk dat Lana met je mee mocht naar de paaslunch. Natuurlijk een mooie afleiding al dat mooie speelgoed.
  Joy onlangs geplaatst…Luna’s favorietenMy Profile

 • Koalabeautymama
  2 april 2015

  Ben benieuwd naar die Kayla resultaten. Heb er best wat over gehoord. Wie weet is het ook wat voor mij als ik klaar ben met de Fit Challenge. Jaa, echt een meisje hè Lana. Lekker met handtasjes in de weer. Geloof me, het wordt erger haha.
  Koalabeautymama onlangs geplaatst…Papa Mike vertelt: werkdag plogMy Profile

 • beautifulday4makeup
  2 april 2015

  Wat leuk dat je papa mee mocht naar het Fisher Price event
  beautifulday4makeup onlangs geplaatst…Disney Favorites – Pocahontas II – Where Do I Go From Here?My Profile

 • Kim | KimterStege.nl
  2 april 2015

  Ik ben benieuwd naar de resultaten <3 Zit er zelf aan te denken om het ook te doen 🙂
  Kim | KimterStege.nl onlangs geplaatst…Winactie + Unboxing | Remington Curl RevolutionMy Profile

 • Guusje
  2 april 2015

  Heerlijk om weer doorheen te scrollen! Ben benieuwd hoe Kayla’s workouts je gaan bevallen, hoor er zoveel over! En wat zie je er leuk uit op die foto bij het Triumph event!
  Guusje onlangs geplaatst…Photodiary #12 – Juicen, storm & 20 feitjesMy Profile

 • Desirée
  2 april 2015

  Jaaa, leuk om te zien altijd je diary! Wat is Lana al een heel dametje zeg <3 Hier ook een PLL fan trouwens, kan niet wachten tot een nieuw seizoen weer. Zo spannend!
  Desirée onlangs geplaatst…Makeup Revolution salvation palette iconic pro 2My Profile

 • Chantal
  2 april 2015

  Leuke diary! Gezond moet je af kunnen wisselen met genieten, dus een keer van een chocoladefontein snoepen hoeft zo erg nog niet te zijn 🙂
  Chantal onlangs geplaatst…Mijn ‘hoogtepunt’ van maartMy Profile

 • Bente
  2 april 2015

  Ik kan me de heimwee naar Curacao voorstellen, vooral met dat grijze weer dat we nu hebben! Ben benieuwd naar je plog morgen! 🙂
  Bente onlangs geplaatst…Bloggersmeeting!My Profile

 • Maaike
  2 april 2015

  Was je in Valkenswaard naar dat restaurant geweest met de wereldgerechten? 🙂

 • gwendy wesseler
  2 april 2015

  Hoi Kelly, vakantie is een omweg naar huis zeg ik altijd maar 😉 Top hoe je het gedaan heb tijdens je vakantie! Een soort liefde proef ik uit je blogs/vlogs en plogs ( moest eerst aan mijn dochter vragen wat dat allemaal betekende 😉 ( ook zij ( 14 ) leest met me mee:-) Als lezer merk je dat je het met plezier doet. Ik heb een kleine schoonheidssalon naast ons huis en van mijn vader kreeg ik toen ik startte een bordje met daarop de tekst,, met liefde voor je vak, heb je het succes al in je zak! Ik heb het idee dat dat ook voor jou wel op gaat 🙂 Zo, nu mijn vraag. De make-up party,s die je geeft zou ik ook zo leuk vinden om te doen. Ik woon een heel eind bij je vandaan dus ik zal niet in jouw vaarwater zitten 🙂 mag ik je hier eens een mail over sturen om wat vragen daarover te stellen hoe jij dat aanpakt. Zou ik erg fijn vinden. Rest mij nog jouw een geweldig leuke dag toe te wensen en vooral door te gaan met dit hele leuke ,, kellycaresse,, project 🙂

 • Vanessa
  2 april 2015

  Leuk overzichtje Kelly! Maar net terug van vakantie en al zo’n drukke week, knap hoor! Die chocolade fontein ziet er heerlijk uit. Leuk dat je naar een event van Triumph ging. Ben nu al benieuwd naar de plog!
  Vanessa onlangs geplaatst…Opgemaakte producten maart 2015My Profile

 • Marjon
  2 april 2015

  Wat een leuke diary! Die sushi en chocoladefontein zien er heerlijk uit.
  Marjon onlangs geplaatst…Monthly diary: MarchMy Profile

 • Nesrin
  2 april 2015

  Vloeibaar appeltaart! Bottoms up!

  Leuk overzicht weer druk en vol I love it.
  Nesrin onlangs geplaatst…Life is a song ( Tarkan – Freddy Mercury)My Profile

 • Jenn
  2 april 2015

  Leuk overzichtje! Die vloeibare appeltaartjes zijn zeker lekker, ik heb er een tijdje geleden een recept van gedeeld 🙂
  Jenn onlangs geplaatst…April mini-bucketlist: Hello spring!My Profile

 • angelique
  2 april 2015

  Het ziet er weer gezellig uit in nu nog huize Donders. Nog even en het is zo ver, de grote dag. Zo spannend.
  angelique onlangs geplaatst…Interview op Fantasticmoms.nlMy Profile

 • Britt * TevredenStudentenleven
  2 april 2015

  Leuke diary! Ik krijg enorm trek van al die foto’s met lekkere maaltijden!!
  Britt * TevredenStudentenleven onlangs geplaatst…New stuff: Superstars for SuperdorkMy Profile

 • Madelon
  2 april 2015

  Ik hou van tripjes naar de markt voor vers fruit en groenten. Vaak kan je het daar net even goedkoper vinden dan in de winkels.
  Madelon onlangs geplaatst…Auric ArganoilMy Profile

 • Joyce
  2 april 2015

  Oei wat ziet dat eten er lekker uit! En wat lijkt Lana mij toch een vrolijk en lief meisje!

 • Eline
  2 april 2015

  Ach zo schattig met dat tasje <3
  Eline onlangs geplaatst…ShoarmaballetjesMy Profile

 • Manouk
  2 april 2015

  Wat leuk om al die foto’s weer te zien! Leuk zeg zo’n tent.

 • Veronique
  2 april 2015

  Oeeeh Pretty little liars, een hele goede serie… ik mag wachten tot het nieuwe seizoen (6) gaat beginnen. Heel erg verslavend, maar wel een hele verrassende serie…

  Je smoothie’s zien er heerlijk uit.. Moet er toch ook echt maar weer eens aan geloven. ‘s ochtends geen tijd om te maken en om iedereen wakker te maken.. misschien gewoon maar ‘s avonds doen en in de koelkast zetten … Vult en is super gezond …

 • Angeline
  2 april 2015

  Wat zonde dat de etui niet groot genoeg is.
  Waar haal je alle smoothie recepten vandaan?
  Angeline onlangs geplaatst…Papa’s keuze: luiertasMy Profile

 • Sandra(hpw)
  2 april 2015

  Ik heb een tip, wat betreft tasjes voor je insuline e.d.
  Mijn nichtje heeft ook diabetes en plaatste een tijdje terug een foto op haar IG van haar bestelling bij Prikkedief! 😉

 • Marloes
  3 april 2015

  Wat een leuke diary weer! Leuk dat je ook de BBG van Kayla doet! Ik ben benieuwd hoe die je bevalt!
  Marloes onlangs geplaatst…Mijn Internet A-B-CMy Profile

 • Anneleen
  5 april 2015

  Die paaslunch van Fisher-Price ziet er gezellig uit! Leuk, Suns en Ayumi op de achtergrond 😉
  Anneleen onlangs geplaatst…YourDailyPhoto maart #2My Profile

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.