Stabiliseren met Weight Watchers + Na foto’s + kortingscode!

ww1

Stabiliseren met Weight Watchers, oftewel op gewicht blijven nadat je je gewenste gewicht behaald hebt. Ik denk dat veel mensen het zullen beamen, afvallen is op zich prima te doen, maar daarna op gewicht blijven, daar begint het. Ik ga vandaag een nieuwe Weight Watchers update delen met nieuwe afvalresultaten (gewicht en centimeters), voor- en na foto’s, vertellen hoe ik stabiliseer en deel ik een hele interessante kortingscode speciaal voor mijn lezeressen!

ww3

Deze bovenstaande resultaten deelde ik met jullie in de Weight Watchers update op 3 juli 2016, dit is dus nu 2,5 maand geleden. Na die tijd ben ik gaan stabiliseren met Weight Watchers, dat wil zeggen dat je niet meer probeert af te vallen, maar juist op gewicht blijft. Ik was in mijn tweede zwangerschap ruim 20 kilo aangekomen waarvan er 6 weken na de bevalling nog zo’n 7 kilo aan zat. Deze kilo’s wenste ik graag te verliezen, maar wel op een langzaam tempo. Op een verantwoorde wijze die oké is bij het geven van borstvoeding. In totaal ben ik 8 kilo verloren op 3 juli 2016. Hoe gaat het nu?

ww2

Op gewicht blijven na afvallen met Weight Watchers
Stabiliseren met Weight Watchers houdt in dat je jezelf een lifestyle aanleert waarbij je op gewicht blijft. Je berekent via de app of online (hier komen nog foto’s en aantallen bij zodra ik weer in de app kan) je nieuwe puntentotaal wat op jouw lichaam is afstemt met een puntentotaal waarop jouw lichaam voldoende binnenkrijgt om op gewicht te blijven. Zo mag ik nu 6 punten meer eten, dan toen ik wilde afvallen. Dit is best veel en ook best even wennen. Je mag wat vaker gaan snoepen en leert op die manier balans te vinden. Uiteindelijk kan je dan het punten tellen los gaan laten maar doe dit beter niet van de een op andere dag, dan kan je eerder weer de mist in gaan en onverwachts meer gaan eten dan nodig is om op gewicht te blijven.

Wat ik zelf ben gaan doen is dat ik het nieuwe aantal punten ben gaan eten maar ook 1 a 2 Weight Watchers vrije dagen ben gaan inlassen, een soort ‘cheatday’ waarbij ik wat meer mocht eten van mezelf. En dan niet losgaan qua eten, maar gewoon nemen waar ik zin in had en daar echt van genieten. Ik sport daarnaast 3x per week intensief dus zo kon ik dat compenseren. Ik bleef mijn wekelijkse weegdag bijhouden om zo te ontdekken of ik in de zelfde balans bleef.

Op vakantie tel ik geen punten maar eet ik waar ik zin in heb. Na de vakantie ga ik weer een weekje terug naar het puntentotaal dat ik hanteerde om af te vallen en daarna weer gewoon het stabilisatie aantal.. Voor mij geeft het punten tellen veel houvast en is het een handeling die ik gewend ben en geen extra moeite kost.

ww4

De nieuwe resultaten gemeten op 14 september 2016-09-14

Links:
Voor: 29 maart, 6 weken na de bevalling.
Gewicht: 62,5 kilo.
Centimeters buikomtrek : 92 cm. (gemeten rondom mijn navel op het breedste punt).


Na: 28 juni, 14 weken later.
Gewicht: 54,5 kilo
Centimeters buikomtrek : 80 cm.
Totaal gewichtsverlies: 8 kilo.
Totaal verlies in centimeters: 12 centimeter rondom de buik.

Rechts:
Nu: 14 september : (rechts op de foto)
Gewicht: 53,5 kilo
Centimeters buikomtrek : 74 cm.
Totaal gewichtsverlies: 9 kilo.
Totaal verlies in centimeters: 18 centimeter rondom de buik.

Ik ben dus nog een kilo afgevallen en heb daarbij 6 centimeter rondom mijn buik verloren. Dat geeft ook weer aan hoeveel het doen van sport doet met je lijf, door de opbouw van spiermassa heeft de weegschaal nog maar weinig verschil laten zien, maar de centimeters liegen er niet om. Ben als vrouw dus niet bang voor het doen van sport of krachttraining, de centimeters bewijzen dat je hier weldegelijk mee zal afslanken.

Kortingscode Weight Watchers voor mijn lezeressen:
Ik mag jullie gratis inschrijfkosten aanbieden bij een 1 of 3 maanden abonnement. Dit bespaart je €29,95 wat het nog aantrekkelijker maakt om die stap voor jezelf te zetten om te beginnen met je nieuwe gezonde lifestyle. Wil jij wat kilo’s verliezen en gezonder leven op een verantwoorde manier? Meld je aan via deze link 
, klik dan nog niet op programma selecteren, maar op ‘promotie code invullen’ en vul deze kortingscode in: 4-16-612-18680 als je dan verder klikt kun je kiezen welk abonnement je wilt nemen.

Heb jij ervaring met afvallen met Weight Watchers en het daarna op gewicht blijven? Of ben je ook veel afgevallen en daarna gaan stabiliseren? Ik ben benieuwd naar jullie reacties bij de comments.

#KellycaresseAD

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

55 reacties

 • Mama Lifestyle Blog
  2 oktober 2016

  Je ziet er super goed uit Kelly! En wat ben je veel cm’s aan buikomtrek verloren! Goed gedaan! Ik heb geen ervaring met Weight Watchers. Ik moet juist moeite doen om niet af te vallen, want dan wordt mijn BMI te laag/ongezond.
  Mama Lifestyle Blog onlangs geplaatst…Mijn controledrift & perfectionismeMy Profile

 • Vera
  2 oktober 2016

  wat een prachtige resultaten Kelly, mag je echt trots op zijn. Ik ben in totaal nu 5 kg kwijt met Bodieboost, ook een fijne methode. Ik moet nog wel wat kilo’s maar dit voelt al goed

 • Nathalie
  2 oktober 2016

  Knap hoor!
  Nathalie onlangs geplaatst…Gastblog Barbara had CMV tijdens de zwangerschapMy Profile

 • Miranda
  2 oktober 2016

  Ik ben een jaar geleden veel afgevallen en vind stabiliseren best pittig, soms kom ik weer aan, dan pak ik het strenger aan en dan valt ik weer af. Die balans vinden vind ik wel lastig

 • Lieke
  2 oktober 2016

  Wat een mooie resultaten Kel!

 • Nicole @ Everyday-Life.nl
  2 oktober 2016

  Wow je kunt het verschil echt goed zien!
  Nicole @ Everyday-Life.nl onlangs geplaatst…Nog een kindje – Alles over de babykamer en dergelijke!My Profile

 • Marjolein
  2 oktober 2016

  Wat grappig om te zien dat je in die laatste update ‘slechts’ 1 kg verloren bent maar wel 6 centimeter buikomtrek, dat bewijst precies wat krachttraining zoals bodypump met je body doet. Spieren verbranden vet, goede motivatie om lekker te trainen.

 • Dees
  2 oktober 2016

  Wow goed bezig hoor. Ik ben nog niet met stabiliseren bezig al lijken mijn eetdagboeken daar dan weer wel op haha.
  Dees onlangs geplaatst…Midweekje Center parcs EifelMy Profile

 • Saskia
  2 oktober 2016

  Mooi om te zien dat je zo netjes bent afgevallen. Ik ben pas begonnen met xco en alhoewel ik nog maar net ben begonnen merk ik al verschil.
  Saskia onlangs geplaatst…Sparen TipsMy Profile

 • Femke
  2 oktober 2016

  Ik vind het knap hoor, ik bedoel.. afvallen is best lastig en jij hebt een knop weten om te zetten en bent er vol voor gegaan. Je ziet er hartstikke goed uit. Je bent een inspiratie :-).
  Femke onlangs geplaatst…What I did – Week 39 2016: weekendje Zeeland, drukte en heel veel werkenMy Profile

 • Barbara
  2 oktober 2016

  Geen ervaring met Weight Watchers, wel met afvallen, maar stabiliseren…mwah. Mooi resultaat Kelly?!
  Barbara onlangs geplaatst…Huidvriendelijke verzorgingsproducten van weledaMy Profile

 • MetMirjam
  2 oktober 2016

  Jeetje wat knap! Daar mag je echt trots op zijn!
  MetMirjam onlangs geplaatst…Primark shoplog kids | september 2016My Profile

 • Liset - Beautydagboek
  2 oktober 2016

  Wat zie je er ontzettend goed uit Kelly! Fijn dat je nu stabiliseert en ook gewoon nog af en toe wat lekkers mag eten :). Zelf ben ik bij beide zwangerschappen ook zo’n 20 kilo aangekomen, maar gelukkig ging het er vanzelf weer af met het geven van borstvoeding. Het gaf zo’n ‘aanslag’ op mijn lichaam dat ik op een gegeven moment onder mijn gewicht kwam voordat ik zwanger werd. Ik was na ongeveer 6 maanden na de bevalling weer op mijn oude gewicht. Nu ben ik weer wat kilootjes aangekomen door medicatie en probeer daar wat van weg te krijgen :). Ik heb veel respect voor je, je hebt het maar mooi weer geflikt!
  Liset – Beautydagboek onlangs geplaatst…Lego Duplo Around the World voor kleutersMy Profile

 • Sabrina
  2 oktober 2016

  Wauw wat een goede resultatrn zo, een mooi voorbeeld voor velen

 • Marijke
  2 oktober 2016

  Zo wat zie je er goed uit zeg Kelly. Super knap hoe je dit voor elkaar hebt gekregen met je drukke levensstijl. Echt knap!
  Marijke onlangs geplaatst…Top 3 SEPTEMBERMy Profile

 • Amanda
  2 oktober 2016

  Ik moet het ook echt weer gaan oppaken..enndit soort blogjes stimuleerd wel….dus vanaf morgen ga ik weer vol aan de bak…..xxx goed resultaat
  Amanda onlangs geplaatst…Shoplog herfst kleding KianMy Profile

 • Milou
  2 oktober 2016

  Waaauw Kelly wat zie je er fantastisch uit! Respect!
  Milou onlangs geplaatst…Het ritme van FaasMy Profile

 • Lifesabout
  2 oktober 2016

  Heel erg knap en mooie resultaten! WW paste niet bij mij dus ben er mee gestopt en met MKBM begonnen en goede resultaten.
  Het stabiliseren lijkt mij nog best lastig maar als je je lijf goed kent komt dat wel in orde!
  Lifesabout onlangs geplaatst…Photodiary. Memory Lane 25 september – 1 oktoberMy Profile

 • Monique
  2 oktober 2016

  Ik heb nooit Weight Watchers gedaan maar wel een tijd zelf met mijn voeding en sport aan de slag gegaan om kilo’s te verliezen. Na de zwangerschap wil ik misschien wel WW gaan doen want het lijkt me een fijne en effectieve methode. Je ziet er super goed uit in bikini zeg!!
  Monique onlangs geplaatst…Snapshot Sunday #5My Profile

 • Sophie
  2 oktober 2016

  Ah wauw wat een gijn resultaat. Goed om te weten dat je er wel degelijk mee kan afslanken. Ik ben namelijk hier in IJsland 3x per week aan het crossfitten. Ik doe het niet voor een bepaald resultaat maar dat zou wel fijn zijn natuurlijk!
  Sophie onlangs geplaatst…VLOG | Mijn weekend in IJsland, op trip, een geweldige hotspring en mijn kamer opfleuren!My Profile

 • Romy
  2 oktober 2016

  Wauw, wat een prestatie! Je ziet er echt super uit!
  Zelf moet ik juist (met ontzettend veel pijn en moeite) de andere kant op gaan: aankomen tot een minimaal gezond gewicht.
  Romy onlangs geplaatst…DIY: kaarten maken met Action knutselspullenMy Profile

 • Ans
  2 oktober 2016

  Mrt je kortingcode me aangemelt, ben benieuwd wat ik ermee bereiken kan. Wil nog 20 kilo kwijt en vindt het moeilijk om me ertoe te zetten. Mijn zus is met ww ook veel afgevallen

 • Kelly Caresse
  2 oktober 2016

  Ah dankjewel Monique, nog een fijne zwangerschap gewenst?

 • Kelly Caresse
  2 oktober 2016

  Dankjewel, jouw mkbm resultaten zijn echt bewonderingswaardig goed, fijn dat het zo goed voor je werkt?

 • Kelly Caresse
  2 oktober 2016

  Succes Amanda?

 • karlien
  2 oktober 2016

  Super goed gedaan zeg!! Heel mooi 🙂
  karlien onlangs geplaatst…Winterzon Afrika: de beste bestemmingen met kinderenMy Profile

 • Jessica
  2 oktober 2016

  Wat zie je er goed uit! Ontzettend goed van je!
  Jessica onlangs geplaatst…DIY *Dierendag* – vetbollen voor de vogelsMy Profile

 • mama van dijk
  2 oktober 2016

  om ape trots op te zijn!!

 • mama van dijk
  2 oktober 2016

  om apetrots op te zijn!!
  mama van dijk onlangs geplaatst…De schaduwkant van de roze wolk. Wist je dat?My Profile

 • Marije
  2 oktober 2016

  Wow, wat een mooi resultaat heb je weten te behalen! Ik ben ook bezig met de zwangerschapskilo’s. Wat een ellende haha.
  Marije onlangs geplaatst…Mijn favoriete bloggersMy Profile

 • Lauren
  2 oktober 2016

  Jeetje wat een goede resultaten zeg! Ik twijfel al een tijdje of ik het moet gaan doen of niet. Loop ook al een tijdje bij een diettiste, en omdat ik gestopt ben met roken ben ik ook weer wat aangekomen helaas. Ik vroeg me af hoe het WW ging i.c.m. je diabetes? Want dat is ook nog wel een puntje denk ik voor mezelf, aangezien ik ook diabetes heb.

 • Kirsten
  2 oktober 2016

  Ik ben nu 5 weken bezig met Weight Watchers en 3,7 kg afgevallen. Ik hoop nog zo’n 7 kg kwijt te raken, dus heb wel nog even te gaan. Het lukt vrij goed, met vallen en opstaan. Prachtig resultaat heb je bereikt! & goed dat het stabiliseren ook zo goed lukt!
  Kirsten onlangs geplaatst…Video| Shoplog #5 ActionMy Profile

 • Dita
  2 oktober 2016

  Wauw knap hoor Kelly!
  Dita onlangs geplaatst…Shoplog baby – Next DirectMy Profile

 • Marloes
  2 oktober 2016

  Super goed Kelly!! Mega trots op je. Xx

 • Sophie
  2 oktober 2016

  Wat zie je er super goed uit! Ik wil me graag aanmelden met je kortingscode, precies het steuntje in de rug wat ik nodig had. Alleen ik zie nergens ‘promotie code invullen staan 🙁 ben ik te laat of staat het er gewoon niet meer? Alvast bedankt en geniet van je resultaten!

 • Lifeaholic.nl
  2 oktober 2016

  Wat een goede resultaten heb je behaald Kelly! Hoe heb je het Weight Watchers programma kunnen aanpassen op je diabetes? Of heb je juist je instellingen aangepast op het WW programma?
  Lifeaholic.nl onlangs geplaatst…Gelpolish vs Nagellak: wat gebruik jij?My Profile

 • Marielle
  2 oktober 2016

  Hoi Kelly,

  Mooie resultaten. Kost het dagelijks veel tijd/moeite om de app van weight watchers up to date te houden qua invoeren van wat je eet en drinkt?

  Groetjes, Marielle

 • Kelly Caresse
  3 oktober 2016

  Met diabetes is het niet anders, het is juist handig omdat je regelmaat in je eetpatroon legt waardoor je de insuline ook beter kan berekenen 🙂 succes?

 • Kelly Caresse
  3 oktober 2016

  Ik vind de diabetes makkelijker wanneer ik met regelmaat en gezond eet dus dat is met ww goed te doen. Het ww dagboekje in de app vind ik ook een handig hulpmiddel bij m’n diabetes 🙂

 • Kelly Caresse
  3 oktober 2016

  He Marielle, dankjewel, nee dat heb je zo onder de knie en dan gaat het heel snel. Het onthoudt veel maaltijden (je kunt ze ook in de geschiedenis zetten) wat het invoeren snel maakt 🙂

 • Sandra
  3 oktober 2016

  Wat knap zeg en wat een prachtig resultaat!
  Sandra onlangs geplaatst…MEN’S OUTFIT: STRIPESMy Profile

 • Michelle
  3 oktober 2016

  Wat zie je er goed uit! Dat stabiliseren lijkt me ook erg pittig. Ik heb zelf nooit aan WW gedaan. Wel aan Bodieboost, en dat is inmiddels een beetje ‘n levensstijl geworden.
  Michelle onlangs geplaatst…PLOG78: EEN RUSTIG WEEKENDMy Profile

 • Lieke -Life As Lieke
  3 oktober 2016

  Wat zie je er goed uit Kelly, superknap! Mooie resultaten! Ik heb zelf geen ervaring met afvallen, moet eigenlijk juist aankomen 😉 Veel succes het op je gewicht blijven!
  Lieke -Life As Lieke onlangs geplaatst…Ode aan chocoladeMy Profile

 • rachel
  3 oktober 2016

  hele mooie resultaten meis 😀
  rachel onlangs geplaatst…#Vlog 2 oktober ’16My Profile

 • Ilonka
  3 oktober 2016

  Aangemeld! dank je wel voor je inspiratie!

 • José@ENJOY! The Good Life
  3 oktober 2016

  Wie weet…. moet ik er toch eens aan geloven? Ik ben nog wel wat smoesjes verwijderd voordat ik ervoor zou gaan maar jij ziet er in ieder geval fantastisch uit!
  José@ENJOY! The Good Life onlangs geplaatst…SNAPSHOTS WEEK 39/2016My Profile

 • Lifeaholic.nl
  3 oktober 2016

  Oke, bedankt voor de info! Ik dacht altijd dat WW namelijk KH-vrij was en dat lijkt me nogal vrij pittig icm diabetes! Tijd om me nog wat meer in te lezen dus hihi 🙂
  Lifeaholic.nl onlangs geplaatst…Mijn BLOND AMSTERDAM verzameling!My Profile

 • Ingrid
  4 oktober 2016

  SUPER KNAP LIEVERD XX

 • Astrid
  6 oktober 2016

  Wauw! Zo snel ben je al begonnen met afvallen na je baby. Knap hoor. En het is echt niet meer aan je te zien dat je twee kinderen op de wereld hebt gezet. Je ziet er geweldig uit.
  Astrid onlangs geplaatst…Gastblog: Essence The False Lashes Extreme Volume & Curl MascaraMy Profile

 • Lin
  6 oktober 2016

  Leuk om te lezen ! Mijn mama is weightwatchers coach 😉 En wauw je buik is echt mooi!!

 • Mery-Jose
  8 oktober 2016

  Hoi Kelly,

  Tot wanneer geld deze kortingscode? Ik wou hem nu gaan invullen, maar kan alleen kiezen uit een 3=2 deal?

 • Valerie
  31 oktober 2016

  Ik kan niet zo goed vinden waar ik de promocode op de WW website moet invullen. Kan je dat nog verduidelijken?

  Groetjes,
  Valerie

 • Bianca
  6 november 2016

  Hoi Kelly,

  Ik kan net als Valerie niet goed vinden waar ik de code in kan vullen. Is de code al verlopen soms?

 • Bianca
  6 november 2016

  Heb het al gevonden.

 • vanessa
  23 februari 2017

  Zelf ben ik onlangs 25 kg afgevallen doordat ik te horen kreeg dat ik diabetes type 2 had. Dit heb ik binnen 7 maanden bereikt.
  Zelf vind ik het nu erg lastig om stabiel te blijven omdat ik blijf afvallen.
  Toch denk ik niet dat weightwatchers iets voor mij is . Ik ben trouwens ook niet gaan crashdieten of als een gek gaan sporten .

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.