Kelly Goes Fit : Het (weeg)resultaat met voor- en nafoto’s

kellygoesdit

Wat vind ik het spannend om deze update te delen en dan vooral de voor- en nafoto’s. Ik begon 6 weken na mijn bevalling met dit ‘Kelly goes fit‘ avontuur en we zijn nu 3,5 maand verder dan dat punt. Met het ‘Kelly goes fit‘ avontuur wilde ik mezelf motiveren om weer in shape te komen na mijn zwangerschap en weer lekker in mijn vel te komen, conditie opbouwen en me fit voelen. Ik was in de zwangerschap naar schatting meer dan 20 kilo aangekomen en na 6 weken zat daar nog zo’n 7 kilo van aan. Nu zoveel weken later laat ik jullie de resultaten zien van intensief trainen (met personal trainer) en gezond eten met Weight Watchers. Ik deel de afgevallen kilo’s, centimeters en de foto’s!

De afgelopen periode (zo’ 14 weken in totaal) ben ik begeleid door personal trainer Kimberly van Newborn fit mama om weer te werken aan mijn conditie. Door haar leerde ik de juiste manier kennen die specifiek op mijn lichaam werkt om weer in vorm te komen. Wekelijks deden wij een intensieve workout samen (een combinatie van krachttraining en cardio) en daarnaast sportte ik nog 2x in de sportschool (Bodypump en Xco). Van Kimberly leerde ik mijn lichaam kennen en durfde ik uit mijn comfort zone te stappen. Leerde ik dat 3x sporten voldoende is voor mijn lichaam en dat efficiënt trainen de ‘key’ is. Dit newbornfitmama begeleidingstraject zit erop maar ik weet nu zelf hoe ik wekelijks deze home workouts kan blijven doen om mijn resultaten vast te houden.

ww3

Ook op het gebied van voeding heb ik veel tips van Kimberly gehad en volgde ik daarnaast het programma van Weight Watchers (klik voor mijn ervaringen) wat voor mij de ideale stok achter de deur was om mijn eetpatroon bij te houden en de juiste keuzes te maken. Ik ga met Weight Watchers door, maar dan door middel van stabiliseren van mijn voedingspatroon. Hier zal ik later meer op in gaan.

Dan nu de resultaten. Ik begin met de foto’s en zal later de weegresultaten bespreken. Super spannend om mezelf in sportbh op internet te zetten maar ik deel deze foto’s als motivatie voor mezelf om dit vol te houden en om misschien anderen te kunnen inspireren.

Voor: 29 maart, 6 weken na de bevalling.
Gewicht: 62,5 kilo.
Centimeters buikomtrek : 92 cm.
(gemeten rondom mijn navel op het breedste punt).

Na: 28 juni, 14 weken later.
Gewicht: 54,5 kilo
Centimeters buikomtrek : 80 cm.

Totaal gewichtsverlies: 8 kilo.
Totaal verlies in centimeters: 12 centimeter rondom de buik.

Ik zie enorm veel verschil, ik had niet gedacht dat ik dit zou bereiken in zo’n 14 weken tijd. Ik heb er hard voor gewerkt (3x per week trainen en gezond eten) maar ik vond het niet heel zwaar. Ik vond het zelfs heerlijk om weer te trainen en door het gezondere eten voel ik mij veel fitter. Ook heb ik nog regelmatig van lekkere etentjes en dergelijke kunnen genieten waardoor ik het goed te doen vond.  Balans is het geheim denk ik. Zoals ik in de vorige update zal zei, hoef ik niet meer af te vallen. Het is tijd om te stabiliseren en daar ben ik nu mee bezig door af en toe telvrije dagen te houden (geen Weight Watchers punten tellen op die dagen) en door vaker cheatdays of cheatmeals te nemen. Dat bevalt erg goed dus zo ga ik lekker door. Ook zal ik nog over healthy lifestyle blijven schrijven omdat ik het een heel interessant onderwerp vind en dat tevens voor mij een goede reminder is steeds ;). Ik ben trots op wat ik behaald heb en ik hoop dat ik anderen kan inspireren met mijn ervaringen.

Ik ben benieuwd naar jullie reacties, ben jij zelf ook al eens veel kilo’s afgevallen? Met wat voor methode deed jij dit? Laat het me weten bij de comments.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

70 reacties

 • Ellen
  3 juli 2016

  Wow, wat een resultaat! En mooi gewichtsverlies per week ook icm de borstvoeding. Ik ben nig nooit zoveel afgevallen. Nu net (opnieuw) begonnen. Hoop net zo succesvol te zijn als jij,cal sport is wel minder… ?
  Ellen onlangs geplaatst…Als de kat van huis is…My Profile

 • Leonie van Mil
  3 juli 2016

  Wauw wat een mooie resultaten!! Goed gedaan!!
  Leonie van Mil onlangs geplaatst…I wish – tagMy Profile

 • Mama Lifestyle Blog
  3 juli 2016

  Wow Kelly! Je ziet duidelijk resultaat al moet ik zeggen dat ik 62 kilo na een bevalling ook al heel netjes vind. Gewoon 12 centimer en 8 kg kwijt! Echt knap. Ik heb nog nooit een dieet gevolgd om af te vallen. Ik weeg al jaren 58 kilo bij een lengte van 1.76 en dat vind ik prima. Vroeger woog ik 52 kilo. Veel te dun. Ik heb een keer een dieet gevolgd om aan te komen, maar dat vond ik maar niks. Ik moest zo ontzettend veel eten, niet te doen gewoon.
  Mama Lifestyle Blog onlangs geplaatst…Waar ga jij wonen na een scheiding?My Profile

 • Nicole
  3 juli 2016

  Wow je ziet het verschil echt heel goed!!! Knap hoor meid!
  Nicole onlangs geplaatst…Wist je dat? #2 – Alles wat je niet wilde weten over mij!My Profile

 • Carlijn
  3 juli 2016

  Jemig wat een verschil!!!! Ik sta te kijke! Hot momma!!!
  Carlijn onlangs geplaatst…Gezond, glutenvrij bananenbrood voor baby’s en dreumesenMy Profile

 • Manouk
  3 juli 2016

  Wat knap van je zeg! Echt super goed! Ik ben bijna 3 weken geleden bevallen en bij mij waren mijn zwangerschapskilo’s (ongeveer 10 kg) er binnen een week weer af. Maar ik wil er nog een paar kwijt.

 • Andrea
  3 juli 2016

  wow kelly, wat een verschil!
  Andrea onlangs geplaatst…REVIEW – TOO FACED SWEET PEACH PALETTEMy Profile

 • Stefanie
  3 juli 2016

  Wow wat een goed resultaat! Knap van je, goed gedaan hoor!
  Stefanie onlangs geplaatst…Er even tussenuit in ZeelandMy Profile

 • Channa
  3 juli 2016

  Prachtig resultaat! Echt heel knap 🙂
  Channa onlangs geplaatst…De Liebster Award: genomineerd!My Profile

 • Saskia
  3 juli 2016

  Wauw wat een een verschil en wat mooi! Ik vind je op de foto waar je wat zwaarder bent al heel mooi ook. Leuk om te zien geeft mij ook weer wat motivatie 🙂
  Saskia onlangs geplaatst…Prenatale depressie: vragen beantwoordMy Profile

 • marjon
  3 juli 2016

  Wat een prachtig resultaat. Knap gedaan.
  Je zal je zeker fit voelen nu.
  marjon onlangs geplaatst…Shoplog #Hemarkt & KruidvatMy Profile

 • Priscilla
  3 juli 2016

  Wauw! Wat goed! Zie ook goed verschil! Zag het ook al in je foto’s en video’s!
  Je bent echt een voorbeeld voor mij, en ik hoop dat ik net zo de motivatie heb als jou na mijn bevalling!

  Liefs Priscilla

 • Sanne
  3 juli 2016

  Wauw wauw wauw!! Super knap! En ook stoer dat je deze foto’s durft te plaatsen. Dit geeft mij ontzettend veel motivatie om straks na de bevalling van m’n tweede kindje weer volop aan de slag te gaan.

 • Lilian
  3 juli 2016

  Je mag zeker heeeel trots op jezelf zijn, het resultaat mag er wezen! Echt bewondering voor je!
  Lilian onlangs geplaatst…Day of my life 2# Leuke middag met de kleine boef!My Profile

 • Nienke
  3 juli 2016

  Wat zie je er super goed uit zeg! Daar mag je trots op zijn, heel knap dat je dat kan bereiken in 14 weken. Zelf heb ik nog nooit soort gedaan en als ik het zou doen dan alleen om me fitter te gaan voelen want dat lijkt me nog het fijnste ervan!
  Nienke onlangs geplaatst…Vijf dingen die ik niet mis aan zwanger zijn.My Profile

 • Femke
  3 juli 2016

  Wauw, wat een verschil en ik weet zeker dat je hiermee een inspiratie bent voor veel vrouwen. Vaak wordt er gedacht dat je deze resultaten alleen kunt bereiken met heel vaak in de week sporten. Hoe goed dat jij nu laat zien dat dit door drie keer per week efficiënt te sporten en goede voeding te bereiken is. Ik vind het erg knap hoe je dit hebt gedaan. Wat een resultaat zeg, wauw!
  Femke onlangs geplaatst…What I did – Week 26 2016: werken, familie en veel lekker etenMy Profile

 • Marie- Louise
  3 juli 2016

  Wow wat goed Kelly!! Ik wou dat mijn buik er zo uit nu 6 weken na de bevalling…haha! Heel knap van je.

  Ik heb deze week groen licht gekregen om weer te sporten. Morgen is het D-day voor mij en dan ga ik er ook weer tegenaan. Ben benieuwd wat ik in 14 weken kan bereiken.
  Jouw artikelen hierover van de afgelopen weken hebben mij in ieder geval heel erg gemotiveerd!

 • Newborn Fit Mama
  3 juli 2016

  ?? Super trots!! ????

 • Judith | myfoodblog.nl
  3 juli 2016

  Wow Kelly, wat een mooi resultaat!
  Judith | myfoodblog.nl onlangs geplaatst…Zomerse broodpuddingMy Profile

 • Marijke
  3 juli 2016

  Echt ontzettend knap Kelly! Wat een fantastisch resultaat. Je mag zeker trots zijn op wat je hebt bereikt!
  Marijke onlangs geplaatst…EETDAGBOEK | Stephanie (greatlittlekitchen.nl)My Profile

 • Kelly
  3 juli 2016

  Wauw wat een prachtig resultaat! Ik ben ooit 10kg afgevallen op 8 weken tijd. Die zitten er dus ook weer dubbel aan. Maar zodra ik uit huis ben, over n maand of 3, en zelf de touwtjes in handen kan nemen ga ik er weer aan werken 🙂
  Kelly onlangs geplaatst…Chitchatten #7My Profile

 • lena
  3 juli 2016

  Woow kelly niet te geloven dat dit überhaupt kan! Super goed!! Heel mooi ook

 • Nicole
  3 juli 2016

  Wauw wat een heel mooi verschil! Zelf ben ik inmiddels ook meer dan 15kg afgevallen maar aangezien er nog zeker datzelfde getal eraf moet is t bij mik nog niet zo mooi zichtbaar. Sporten is wel iets wat ook bij mij op t lijstje staat nu doe ik het alleen met gezonder eten en meer bewegen..
  Nicole onlangs geplaatst…Eigenwijs de week door #9 | The week after..My Profile

 • Charlotte
  3 juli 2016

  Wauw wat een prachtig resultaat! Je ziet er super goed uit!
  Charlotte onlangs geplaatst…Aukjes diary #27: luieren en speed-daten…My Profile

 • Leonie
  3 juli 2016

  Jeetje! Wat een mooie resultaten zeg. Onwijs knap, daar moet je echt trots op zijn.
  Ik heb ongeveer 1,5 jr terug de Bikini Body Guide gedaan van Kayla Itsines. Ik woog mezelf niet, maar maakte ook foto’s en toen ik ‘t had afgerond was ik zo veel blijer met m’n lichaam!
  Helaas heb ik er niet genoeg aan gedaan om dit zo te houden en nu ben ik zwanger.. Haha. Tot nu toe zit er 7kg aan.. Ik ben benieuwd hoe veel eraf moet na m’n zwangerschap. In ieder geval hoop ik ooit weer 59/60 kg te wegen…dan voel ik me ‘t prettigst.
  Leonie onlangs geplaatst…Mamashowt: Verlof in foto’s #2My Profile

 • Dita
  3 juli 2016

  Wauw Kelly! Je ziet echt resultaat. Super 🙂
  Dita onlangs geplaatst…Babyupdate – Mila 5 maandenMy Profile

 • Kim mulder
  3 juli 2016

  Super zeg! En het is niet erg zulke fotos te delen je ziet er prachtig uit meid!

 • Eline
  3 juli 2016

  Ik vind het super knap dat je deze fotos hier deelt, en je ziet er echt goed uit ! Echt typsich “slank”, maar niet “te dun”. Je ziet er gewoon gezond en fit uit.

 • Shirley
  3 juli 2016

  Geweldig! Heel goed gedaan 🙂

 • Malou
  3 juli 2016

  Wauw, dat is zeker een verschil! Knap hoor!
  Malou onlangs geplaatst…Invulboeken van Kidooz.nlMy Profile

 • Mandy
  3 juli 2016

  Je ziet er waanzinnig uit! Goed gedaan, joh!

 • Diana
  3 juli 2016

  Wauw Kelly! Wat een verschil! Super knap van je, ik weet zeker dat je een voorbeeld bent voor velen!
  Diana onlangs geplaatst…Chlorella – SuperfoodMy Profile

 • Vanessa
  3 juli 2016

  Wauw, wat een mooi resultaat. Goed gedaan Kelly!
  Vanessa onlangs geplaatst…25 leuke dingen om te doen op zondagMy Profile

 • Kim
  3 juli 2016

  Wauw wat een verschil!

  Je ziet het echt super goed hoeveel je bent afgevallen en wat zie jij er goed uit!
  Uiteraard was je als slank voordat je begon maar je kan zien dat je hele lichaam nu strakker en gespierder is.

  Knap van jou!

 • Jodi - liefthuis
  3 juli 2016

  Je ziet zeker resultaat al vond ik je van te voren al prachtig.
  Jodi – liefthuis onlangs geplaatst…Life of lief thuis Juni: Verjaardagen, kleine gangster en de zon….My Profile

 • MetMirjam
  3 juli 2016

  Wat een mooie resultaten! En vooral ook heel fijn dat je niet bet gevoel hebt dat je er heel veel moeite voor hoefde te doen – dan hou je het toch hel beste vol!
  MetMirjam onlangs geplaatst…Het kindje dat niet geboren mocht wordenMy Profile

 • Ylona
  3 juli 2016

  Ik ben vorig jaar 20 kilo afgevallen in +/- 20 weken. Ook met een personal coach, bij Personal Fitness Nederland, en vanuit daar voedingslijsten gekregen. Om op een gezonde manier af te vallen is een goede balans tussen voeding en sporten belangrijk. Met name spieropbouw is belangrijk, aangezien spieren zorgen voor vetverbranding. Na nu een jaar nog steeds opgewicht ?. Sinds vorige week begonnen met bootcamp om te kijken of er toch nog net iets meet af kan, maar zoals het nu is ben ik al erg tevreden

 • Brittany
  3 juli 2016

  Wauw, wat een verschil zeg! Je ziet er echt fantastisch uit en je mag echt trots zijn op jezelf!
  Brittany onlangs geplaatst…Pretty in PinkMy Profile

 • Joyce
  3 juli 2016

  Wauw wat een verschil wat zie je er goed uit!
  Joyce onlangs geplaatst…Op weg naar fit ♥ Sporten met een gezinMy Profile

 • Annemijn
  3 juli 2016

  Wat knap van je Kelly! Je ziet er echt fantastisch uit!

 • carolien
  3 juli 2016

  Wat een prachtig verschil! Echt heel knap van je. Je straalt ook weer helemaal.
  carolien onlangs geplaatst…Blogupdate JuliMy Profile

 • Britt
  3 juli 2016

  Wauw! Wat een verschil, knap gedaan Kelly!

 • Nina
  3 juli 2016

  Prachtige resultaten!
  Nina onlangs geplaatst…Koekje van eigen deegMy Profile

 • Melle
  3 juli 2016

  Wauw, wat een mega goed resultaat. Je ziet het echt goed maar ook echt aan jou. Je straalt helemaal 🙂

 • Doortje
  3 juli 2016

  Wat een prachtig resultaat, je ziet het echt heel goed! Balans is inderdaad echt het belangrijkste, dan kun je lekker genieten van etentjes enzo, maar thuis gewoon gezond eten, helemaal prima!
  Doortje onlangs geplaatst…Weekmenu; Wentelteefjes en pasta…My Profile

 • Annemae
  3 juli 2016

  Wat zie je er goed uit Kelly! Hard work pays off!
  Annemae onlangs geplaatst…10x reisbestemmingen die ik enorm tof vindMy Profile

 • Tineke
  3 juli 2016

  Wauw, mooi hoor

 • Meike
  3 juli 2016

  Echt super knap! Goed gedaan hoor!
  Meike onlangs geplaatst…McFoto #3 Tentamens & Nieuw HuisMy Profile

 • Monica
  3 juli 2016

  Wauw wat een resultaat. Je ziet er goed uit. Echt goed gedaan!
  Monica onlangs geplaatst…LBM week #26 | Verdriet & CocktailsMy Profile

 • Linda
  3 juli 2016

  Wat een super mooi resultaat!!
  Knap!! Hier ook op de -10 kilo…. Nog 6 te gaan!
  Linda onlangs geplaatst…Grensverleggende activiteiten in het Maritiem MuseumMy Profile

 • Myrthe
  3 juli 2016

  Kelly, je kunt niet alleen een voorbeeld zijn in het feit dat je door sporten je doel hebt bereikt, maar vooral in het feit hoe nuchter je hier mee omgaat en dit op deze manier durft te delen! Ik hoop dat je beseft dat hierin een grote inspiratie kunt zijn en al bent! Daarnaast vind ik het wel super knap wat je hebt bereikt! Go girl!
  Myrthe onlangs geplaatst…Kelly Goes Fit : Het (weeg)resultaat met voor- en nafoto’sMy Profile

 • Moira
  3 juli 2016

  Ik ben zelf 60 kilo afgevallen en heb dit gedaan met Weight Watchers in 1.5 jaar ik ben inmiddels al 8 maanden op dit gezonde gewicht en ik denk dat voor mij het afvallen niet het moeilijkste is maar het behouden van het gewicht.

 • Naomi
  3 juli 2016

  Wauw wat een mooie en snelle prestatie!
  Zelf ben ik 21 kg afgevallen met weight Watchers. Hiervan zijn er een paar weer bijgekomen die ik er nu weer af wil. Zo”n vier kilo. En dan ook stabiliseren/spiermassa kweken

 • patriciakleijn
  3 juli 2016

  wow goed van je zeg wat een verschil top. ik ben zelf ook weer aan het denken om aan weight watschers te starten. ik ben nu met bodieboost bezig maar dat loopt vast op dit moment en ww heb ik al eerder gedaan en 7kg afgevallen dus misschien een goede tijd om weer opnieuw te starten
  patriciakleijn onlangs geplaatst…Spammen maar!!My Profile

 • Yvonne
  3 juli 2016

  Wat een mooi artikel! Knap zeg…. Ik ben drie weken geleden bevallen van een meisje. Ben nog herstellende van en keizersnede. Hoe beviel jou dat na zes weken? Heb jij veel last gehad van je keizersnede Kelly? Hoop ook straks wat af te vallen….

 • Mariëlle
  3 juli 2016

  wauw! wat een resultaat in 14 weken joh!

 • Jessica
  3 juli 2016

  Wauw wat een geweldig resultaat!
  Jessica onlangs geplaatst…12 weetjes about JessMy Profile

 • Joyce
  3 juli 2016

  wat een discipline en doorzettingsvermogen, super knap! (kan ik een voorbeeld aan nemen)
  Mooi die voor en na foto’s, je kunt het verschil heel goed zien!

 • Dees
  3 juli 2016

  wat een mooi resultaat Kelly.
  Complimenten dat je hier je voor en na foto’s en de getallen van je gewicht en omtrek deelt. Lekker helder en duidelijk!

 • Inez
  3 juli 2016

  Wat zie je er goed uit!!
  Heel erg knap, respect voor jouw doorzettingsvermogen.

 • Anna
  3 juli 2016

  Wauw, wat een verschil! Knap van je! Goed gedaan 🙂

 • Sabieb
  3 juli 2016

  Wat een prestatie! Leuk om te zien dat je je ook nog aantrekkelijk voor jezelf wilt blijven, veel vrouwen vergeten dat.. Onder het motto ik heb een man, een gezin en hou van lekker eten en heb geen motivatie groeien die dicht.. Heel erg knap!!

 • Monique
  3 juli 2016

  Hoi Kelly,

  Ik ben al een aantal jaar een stille lezeres maar wil nu toch wel even reageren. Heel dapper dat je dit met ons deelt (in sportbh op internet zou ik best spannend vinden) en WOW wat een mooi resultaat!! Hier mag je heel trots op zijn. Ik ben anderhalve week geleden bevallen van ons eerste kindje en kan niet wachten om straks weer lekker het sporten rustig op te bouwen en weer naar mijn oude figuur terug te gaan. Jouw reis is voor mij een extra motivatie en laat zien dat het kan, zelfs met twee kindjes. Bedankt 🙂

 • Jouvence
  3 juli 2016

  Wow, wat een goed resultaat! Erg knap van je xx
  Jouvence onlangs geplaatst…MAC Twig lipstickMy Profile

 • Marjoleine
  3 juli 2016

  Wow wat een resultaat! Echt super knap van je zeg!
  Marjoleine onlangs geplaatst…Blond Amsterdam Blijdorp mokMy Profile

 • Sophie
  4 juli 2016

  Ah wat fijn dat je voor de zomer gewoon weer fit bent en weer lekker in je vel kan zitten als hoe je er van te voren van hebt kunnen genieten!
  Sophie onlangs geplaatst…Boeken die ik nog graag wil lezen!My Profile

 • rachel
  4 juli 2016

  wauw!! heel goed bezig
  rachel onlangs geplaatst…#Vlog 2 juli ’16My Profile

 • Nadia
  4 juli 2016

  Wat een verschil zeg!

 • Danielle
  7 juli 2016

  Jeetje wat een mooie resultaten zeg! Knap gedaan!
  Danielle onlangs geplaatst…Eiersalade 2.0My Profile

 • Mandy
  2 januari 2017

  Wat een onwijs goed en knap resultaat!
  Zulke dingen inspireren me enorm.
  Ik ben op dit moment zwanger van de 2e.
  Ik wil daarna ook weer lekker aan de slag gaan, want het jaar erop gaan mijn grote liefde en ik trouwen. Dus heb ik een doel om voor te gaan. Ik loop zelf altijd tegen het zelfde probleem aan, ik vind sporten niet leuk en ik werk gemiddeld 50 a 60 uur in de week in mijn eigen beautycenter.
  Nog tips hoe ik dit het beste zou kunnen doen?

  Liefs mandy

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.