DIY Kerstcadeau met Action! Budgetproof cadeautje

Afgelopen zondag deelde ik een Sinterklaas Special met Action waarin ik laat zien hoe je budgetproof een hele leuke Sinterklaas kunt vieren voor je kindjes. Vandaag deel ik een kerst special met een DIY video om zelf een adventskalender te maken om iemand mee te verrassen!  Wat voor cadeautjes kun je allemaal shoppen, hoe maak je de adventskalender en hoe zorg je zo voor een onvergetelijk leuke en originele cadeauverrassing, zonder al teveel budget te besteden. Ik laat je zien hoe ik mijn moeder daarmee een hele leuke verrassing kon geven, waar ze de hele decembermaand tot de kerst plezier van heeft. Kijk je mee naar deze gezellige DIY en de te lieve beelden met mijn moeder die het cadeau in ontvangt neemt?

Klik hier als je de video niet kunt zien.

Ben jij creatief als het om cadeautjes gaat? En shop jij ook graag bij Action zeker rondom de feestdagen periode? Ik ben benieuwd wat jullie van mijn video vonden, laat je reactie achter bij de comments.

#KellycaresseAd

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

9 reacties

 • femketje
  1 december 2017

  echt super leuk gemaakt ;D

 • rachel
  1 december 2017

  wat gaaf kel!! en ja ik shop ook voor de feestdagen bij de action en ik begin daar vanmiddag al mee 😀 xxx

 • Denise
  1 december 2017

  Of we stoppen gewoon met nutteloze kleine cadeautjes te geven,zodat je iemand iets kan geven wat hij/zij echt wil. Daarnaast zijn cadeau´s echt geen must. Je kan ook een heerlijke kerst hebben zonder de stad leeg te kopen.

 • Vanessa
  1 december 2017

  De adventskalender en de cadeautjes zien er ontzettend leuk uit. Mooi ingepakt ook. Hartverwarmend om te zien hoe je je moeder hiermee verrast!

 • Margje
  1 december 2017

  Ik ben vandaag ook gelijk naar de Action gegaan en heb zelf ook hele leuke dingen gekocht, dus je hebt me zeker op een leuk idee gebracht 🙂

 • Anita te Gussinklo
  1 december 2017

  Super leuk gedaan en wat leuk om je moeder zo te verrassen.

 • Ingrid ots
  3 december 2017

  Lieve Kelly. Wat heb je dit leuk gedaan. Zo bijzonder lief. Mijn dochter werkt bij de grote action in Breda. En het is zo’n heerlijke winkel. Ik Ben blij dat we hier in dongen over een paar weken ook een action krijgen. Hele fijne dagen lieve meid met je dierbaren ?

 • Veronique
  5 december 2017

  Wat een ontzettend leuk idee! En wat lijk je eigenlijk veel op je moeder uiteraard bedoeld als compliment hoor 😉

 • Anneleen
  7 december 2017

  Heel leuk ineen gestoken en wat een gezellige cadeautjes! 🙂 Ook heel lief om de reactie van je moeder te zien! X

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.