shoplogprimark still

Afgelopen dinsdag was ik naar de Primark opening geweest in Venlo, een hele gezellige dag die ik ook gefilmd heb. De vlog van deze dag kun je bekijken via deze link. Ik had een giftcard gekregen om te shoppen en heb hier dan ook met plezier gebruik van gemaakt. Ik ben goed geslaagd bij de Primark, zowel voor mezelf als voor Lana dus dat vind ik heel mooi meegenomen. Ik had nog veel meer leuke items gevonden maar wilde niet teveel kopen. Zijn jullie al bij Primark in Venlo geweest? Ik vond dit een erg fijne knusse primark, hij was wat kleiner als de meeste Primark filialen maar toch heel overzichtelijk. De stad Venlo is ook echt een aanrader op shop gebied. Het is een heel gezellig ogende stad met veel leuke winkeltjes, restaurantjes en terrasjes. In deze shoplog ga ik jullie laten zien wat ik bij Primark gekocht heb dinsdag.

Klik hier als je de video niet kunt zien

Ik ben erg blij met deze Primark items. Vooral de jas is voor mij echt een leuke aanwinst, het is echt een heerlijk warme jas die zacht aanvoelt. Toen ik thuis kwam en deze jas liet zien aan Yannick schrok hij wel (haha). Zijn sprakeloze reactie was : ‘Waarom’ waar ik dan wel heel erg om moest lachen, ik denk dat dit typisch een mannenuitspraak is. Zij houden denk ik gewoon niet zo van zulke trends. Is dit voor jullie herkenbaar? Of zou jouw vriend of man wel helemaal enthousiast reageren als je met zo’n grote berenjas thuis komt? haha ik ben benieuwd naar jullie reacties! Ook ben ik erg blij met het nep bonte jasje voor Lana, ik vind het zo schattig! Hebben jullie onlangs nog geshopt bij Primark en zijn jullie geslaagd? Laat het me weten via de comments van dit artikel.

Een hele fijne zondag gewenst,

Liefs Kelly

Volg mij via Bloglovin’ , Twitter, Instagram of Facebook

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

31 gedachten over “Shoplog Primark Venlo September 2014”

 1. Hahaha, waarom??? Ja, dat is een mannending. Peter zou het denk ik niet hardop zeggen, maar ik zou het meteen aan zijn hoofd zien. Wat ik wel tof vind aan mannen is dat ze er daarna niet meer moeilijk over doen. Peter loopt rustig naast me als ik iets aan heb wat hij oerlelijk vind, terwijl andersom… Oké, ik zou wel naast ‘m gaan lopen, maar ik zou eerst alles op alles zetten om hem te overtuigen iets anders aan te doen. Dat is denk ik weer een vrouwending. Dat nepbontje voor Lana. Zo schattig!
  Marion onlangs geplaatst…Review: Foto op canvas van PixumMy Profile

 2. Waauw je hebt echt hele leuke dingen gekocht zeg!! Die kimiono staat je heel leuk! Ik twijfel altijd of het mij zou staan maar voor €13 zou ik het er wel eens op wagen 🙂 en die jeans ziet er ook heel leuk uit, €8 is echt geen geld he! En de berenjas vind ik ook echt geweldig! Ik zo zou naar Primark willen om ze ook te halen! Maar of ik ze dan zou durven aandoen weet ik niet goed… Hoewel je het nu echt wel heel veel ziet in de winkels he! Misschien als ik er meer en meer mensen mee zie lopen dat ik het ook wel durf! Maar mijn vriend zou echt net hetzelfde reageren hahahaha!! Ik zeg dan altijd ‘dat is de mode nu’ haha 😀 ik moet dringend nog eens naar primark!!
  Kim | Kimsbloglife onlangs geplaatst…Onlangs gezien #3: Het Vonnis , Divergent & If I Stay ♥My Profile

 3. Mooie kleren! Ik vind het ook altijd leuk om de aankopen voor Lana te zien. Mijn dochtertje van 9 maanden heeft ook heel veel kleren… Maar het is zo leuk om babykleren te kopen hé! Komt er binnenkort nog een film/blog over de setjes kledij van Lana voor de herfst/winter? Ik haal daar altijd veel inspiratie uit. Groetjes

 4. Dat bontje voor Lana <3 Te lieffff! En jouw berenjas vind ik ook te gek. En ja, mannen…. Als ik iets laat zien aan Robert wat ik nieuw heb en hij vindt het niks dan is zijn reactie altijd: "o,ja". HAHA, nouja dan weet ik genoeg!
  Manon onlangs geplaatst…FILMPJE: Babykamer Roomtour!My Profile

 5. Jaaaaa de shoplog is er! Hij is wel leuk geworden!
  Leuke dingetjes heb je gekocht.
  Ik vind het fake fur giletje van/voor Lana echt hééél leuk!

  Die I <3 Primark tas heb ik nog nergens bij een Primark gezien, of ligt dat aan mij? Krijgen alleen jullie (Blogsters) die bij openingen?
  Vind zo'n tas wel heel leuk! Ben nog op zoek naar zo'n nieuwe canvas shopper 🙂

 6. Aah, zó schattig dat giletje voor Lana. Dat was niet die ene die je vast had toen ik je zag, toch? Erg goed dat Nicole hem heeft gevonden.
  Ik heb nog een berenjas liggen, die heb ik ooit voor carnaval gekocht (oeps, durfde ik dit zo hardop te zeggen?) en die ligt in de carnavalsdoos van mijn ouders haha. Misschien moet ik die er uit vissen
  Cindy onlangs geplaatst…ZennnnnMy Profile

 7. wow wat ben je goed geslaagd! Ik wil ook nog zo graag eens naar Primark. Ik ben er nog nooit geweest maar hoor er zoveel goede verhalen over. Toch maar gauw eens doen dan!!!
  Kaboutertuin onlangs geplaatst…HerfsttafelMy Profile

 8. Ohh dat fake fur giletje voor Lana is leuk zeg! Waar is die van jou (die je aan hebt) eigenlijk van? Die is ook leuk!

 9. Die kimono is errrrg mooi! Ik was 2 weken geleden in de Primark in Eindhoven en heb ze daar niet gezien. Of misschien kwam dat door de drukte. Mijn beste aankoop was toen een paar schoenen van 4 euro! Ik hoop nog steeds dat er ook gauw een Primark in het noorden komt!

 10. Ik kijk je shoplog nu pas, maar die jas is echt heel erg leuk. Helemaal Kelly en ik zie je al zo door een wit Nederland wandelen van de winter met die jas aan.
  Dat gilletje voor Lana is ook te schattig. Knap dat je je zo hebt kunnen inhouden op de kinderafdeling, want ze hadden echt een heleboel leuks.
  Céline onlangs geplaatst…Thoughts lately #3: Kinderspeeltjes, Primark en ChocolaMy Profile

 11. Ik begrijp je vriend niet hoor. Wat is er nu heerlijker dan dat je vriendin met zo’n lekker zachte knuffeljas rondloopt. Helaas houd de mijne er niet zo van maar ik vind het juist helemaal geweldig.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.