Zoals jullie misschien wel weten ben ik dol op blazers, colbertjes, jasjes en dat soort kledingstukken. Ik vind ze ideaal voor over basic tops en shirts en ze maken je outfit helemaal af. Wanneer het warm is doe je je jasje uit en zo kun je door de dag heen kijken of  je het aanhoudt of eventueel uittrekt. Dit jasje kocht ik iets meer dan een jaar geleden bij de Berschka in Frankrijk en ik merk dat ik veel kanten op kan met dit jasje. Vandaag deel ik een outfit of the dat met dit jasje gecombineerd op een pastelroze top.

De zachtroze top die ik draag kocht ik bij Primark, ik hou van dit soort pasteltinten. Ik combineer dit op een lichtblauwe jeans die ik ooit kocht in een boetiekje in Duitsland. Ik ben zo iemand die jaren met een spijkerbroek kan doen en ik koop ook niet graag spijkerbroeken dus dat komt goed uit. Ik draag er simpele laarsjes van Van Haren onder (niet op de foto). Verder draag ik op deze outfit als sierraden een armband van VANMY, een michael kors horloge, mijn verlovingsring en simpele zilveren oorbellen.

Een outfit zonder al te veel poespas maar wel netjes en comfortabel. Wat vinden jullie van deze outfit? Zijn jullie ook dol op jasjes en blazers? Laat je reactie achter in de comments.

Liefs Kelly

Volg mij via Bloglovin’ , Twitter, Instagram of Facebook

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

38 gedachten over “Outfit of the day: De witte blazer”

 1. Nee, ik hou helemaal niet van blazers en jasje. Ik bedoel, ik draag ze zelf niet, want ik vind ze niet lekker zitten. Ik vind ze namelijk heel erg mooi. Deze ook! Erg mooie outfit deze. Als ik jasjes zou dragen zou dit het soort outfit zijn wat ik graag zou hebben. Heel mooi!
  Marion onlangs geplaatst…Loving Lazy Sundays ~ 9My Profile

 2. Blazers en colberts draag ik zelf nooit eigenlijk! Ik vind dat op de een of andere manier mij niet staan haha, ik ben meer van de (spijker)jasjes denk ik. Ik vind jou het daarentegen wél heel mooi staan, ook die zachte poederkleurtjes staan je goed 🙂
  Manon onlangs geplaatst…FILMPJE: Babykamer Roomtour!My Profile

 3. Wat een mooie outfit! Dit is echt precies mijn kleding smaak. Ik draag zelf eigenlijk nooit blazers, maar jou staat hij echt heel mooi!

 4. Leuk blazertje hoor! Ik wil je eventjes wijzen op een klein foutje in je tekst als tip natuurlijk! In plaats van iets meer als een jaar geleden is het iets meer dan een jaar geleden. Klein tipje

 5. Erg leuk! Ik ben ook echt dol op blazers, maar ik kan ze in de toekomst niet vaak dragen, althans niet op het werk, want we krijgen bedrijfskleding waarschijnlijk. Een witte heb ik nog niet! Wil ik wel haha!
  Cindy onlangs geplaatst…ZennnnnMy Profile

 6. Leuke outfit, ik vind dat je echt heel goed staat met pastelkleurtjes! Fijn dat je dat van jezelf ook weet en daar dan vaak voor kiest! Mij zou het waarschijnlijk ook wel goed staan aangezien ik ook blond ben, maar ik draag het eigenlijk niet zo vaak… Moet ik misschien wat meer gaan doen, want ik ben altijd ‘jaloers’ als ik zie hoe leuk het jou staat! 🙂 De kleurtjes die je hier draagt zijn heel erg leuk samen, het inspireert me zeker om ook eens een lichte jeans met roze top en wit blazertje gaan dragen, heb ik meteen al een outfit voor morgen in gedachten! 😉
  Kim | Kimsbloglife ♥ onlangs geplaatst…Lijstje: dure dingen op mijn wishlist ♥My Profile

 7. Staat je heel leuk! Ben lang niet bij Bershka geweest, maar voor dit soort dingen is die winkel perfect (net als ZARA overigens). Leuk topje van de Primark. Daar kan ik dus echt nooit slagen 😉
  Judith onlangs geplaatst…Drie dagen vrij!My Profile

 8. ik ben er helemaal weg van 😀 jammer genoeg alleen niet in kindermaatjes voor moi te krijgen dus ik zal nog even geduld moeten hebben maar zodra ik weer normale kleding aan kan is dat het eerste wat ik ga kopen 😀
  rachel onlangs geplaatst…Fotolog – weekoverzichtMy Profile

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.