Shoplog Primark mei 2014 met outfit shots ; zomerkleding

72337eec-237c-46cf-9e10-122ebc9f7e60_zpsa7a8fe5a

Ik ben dol op de Primark en ik vind het erg leuk om Primark shoplog filmpjes te bekijken maar natuurlijk ook om op te nemen. Shoppen bij Primark vind ik gewoon heel erg leuk en ik kan er altijd wel slagen. Ik was op zoek naar wat zomerkleding en natuurlijk de maxi rok waar ik het vrijdag al over had met jullie. In dit filmpje laat ik zien wat ik allemaal geshopt heb voor mezelf, voor Lana en voor vriendlief. Ook laat ik van mijn geshopte kleding outfit shots zien. Ik had veel lol tijdens het bewerken van mijn filmpje in Imovie, dat kun je wel zien denk ik haha. Benieuwd naar mijn geshopte items? Kijk dan verder.

Klik hier om je te abonneren op mijn youtube kanaal 

Wat vonden jullie van mijn Primark shoplog en de items die ik geshopt heb? Zoals je wel kunt zien ben ik goed geslaagd en heb ik een maxi rok gevonden die in de hoge taille volgens mij heel goed past. Ik ben ook erg happy met de mouwloze tops die ik jullie in de outfit shots ook laat zien. Vriendlief is erg blij met de spulletjes die ik voor hem gekocht heb en Lana draagt de sjaal-slabbetjes al iedere dag hihi. Zijn jullie nog bij Primark geweest de laatste tijd, zo ja wat heb je er geshopt en wat vind je van de collectie die momenteel in de winkel hangt? Laat het me weten in de comments.

Veel liefs Kelly

Volg mij via Bloglovin’ , Twitter Instagram of Facebook

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

27 reacties

 • Dagmar
  25 mei 2014

  Aah wat een gave shoplog! Goed geslaagd voor jezelf, Lana en je vriendje! En ooh wat is die maxi-rok toch ontzettend mooi en het broekje met het lieve bloemtjesprintje is ook zo geweldig, super!
  Dagmar onlangs geplaatst…PLOG #5 – Inglot met Anne, ontspannen en naar zee!My Profile

 • Tessa
  25 mei 2014

  Ik wil nu heel erg snel naar de primark aah!

 • Dita
  25 mei 2014

  Wat leuk, weer een shoplog. Ik ga deze zo even bekijken, vriendlief is toch nog lekker aan het klussen dus voordat we zo weggaan ga ik deze even kijken 🙂
  Dita onlangs geplaatst…Collage – Quotes and PrintsMy Profile

 • Marion
  25 mei 2014

  Jaaa, ik vind dat gestreepte shirtje ook supergaaf! Lekker anders. En ooh, dat hoedje voor Lana! Dat gaat vast heel schattig staan! Nope, ben nog steeds niet naar de Primark geweest. I know, shame on me!
  Marion onlangs geplaatst…Walk Around The BlogMy Profile

 • Manon
  25 mei 2014

  Ik vind je maxirok echt superleuk! Ik wil er ook 1 nu hahaha. En die aankoopjes voor Lana, ook té schattig!
  Manon onlangs geplaatst…Jong & moeder: 1 colbert – 4 outfitsMy Profile

 • Ceetje
  25 mei 2014

  Die maxi rok is leuk!! Ik wil ook weer eens naar de Primark als ik dit zie 🙂

 • Dionne
  25 mei 2014

  Wat een leuke aankopen!
  Dionne onlangs geplaatst…Crush | Mipacha ShoesMy Profile

 • De Zuinige Student
  25 mei 2014

  Een heel leuk filmpje om te bekijken. Je hebt echt leuke dingen gekocht voor super lage prijzen.
  De Zuinige Student onlangs geplaatst…5 tips voor de boodschappenMy Profile

 • Martina
  25 mei 2014

  Mooie kleur heeft die maxi rok!
  Martina onlangs geplaatst…25 Mei 2014 – When I met you in the summerMy Profile

 • Jess
  25 mei 2014

  Oh die maxirok is leuk! Hier ook een fan. Ik ben 1,59 en bij mij zijn lange jurken en rokken ook altijd te lang maar ik laat er altijd een stukje vanaf halen door mijn moeder of schoonmoeder. Is echt zo gepiept! Verder ook fijne dingen gescoord.
  Jess onlangs geplaatst…Mirror shotsMy Profile

 • Elize
  25 mei 2014

  Leuk! Vooral de zwarte top en de maxirok! 🙂
  Elize onlangs geplaatst…Een week in de schoenen van…My Profile

 • Judith
  25 mei 2014

  Leuke kledingstukken heb je voor jou en Lana gekocht. Alle spulletjes staan je eigenlijk goed, maar de maxirok is mijn favoriet! Ik kan me voorstellen dat je daar heel blij mee bent. Veel plezier van je spulletjes!
  Judith onlangs geplaatst…Mama zijn #2: Feest! Uitnodigingen.My Profile

 • Remy | BakingBeautyNL
  25 mei 2014

  Leuke items Kelly !!!

  Afgelopen dinsdag en woensdag was in nog bij de Primark en ben toen helemaal los gegaan 😉

 • Miranda
  25 mei 2014

  Leuke dingen heb je geshopt! Vind zo’n maxirok ook erg gaaf maar ben ook erg kort, maar inderdaad, high waist of een stukje eraf met de naaimachine dan maar:)
  Miranda onlangs geplaatst…Tip: wat te doen met de oude paastakken?My Profile

 • Tamara
  25 mei 2014

  Lekker geshopt. Vooral de sjaaltjes zijn erg leuk voor Lana. En niemand slim om je heen die je rok wat in kan korten??
  Tamara onlangs geplaatst…Wat kies jij? (4)My Profile

 • Manon
  25 mei 2014

  Hele leuke dingen heb je geshopt! Ik wil ook een maxi skirt, maar mij zijn ze juist altijd te kort haha!
  Manon onlangs geplaatst…Recepten #1 – makkelijk avondetenMy Profile

 • Eline
  25 mei 2014

  Leuke dingen!
  Binnenkort maar snel naar de Primark!

 • Bertine
  25 mei 2014

  echt een leuke shoplog! wat gaaf dat die maxirok je zo een beetje past! ik heb altijd hetzelfde probleem!

 • Kim
  25 mei 2014

  Leuke shoplog! Je hebt echt hele leuke spulletjes gekocht! Ik ben onlangs ook naar Primark geweest maar ik heb er niets van de spullen die jij gekocht hebt gezien (was wel in België)! Maar goed, misschien maar goed want ik had wel al genoeg gevonden, haha 🙂 Primark is zo geweldig, hele leuke dingen voor super goedkope prijzen! Ik heb trouwens vorige week ook een shoplog van Primark op m’n blog geplaatst. Voor de geïnteresseerden, neem gerust een kijkje: http://kimsbloglife.wordpress.com/2014/05/20/primark-heaven-shoplog-1/
  Kim onlangs geplaatst…Mijn tassencollectieMy Profile

 • Nicole
  26 mei 2014

  Ben er laatst geweest.. vrijdag hihi. Heb dan vanmorgen ook een soort van shoplog gemaakt maar dan alleen van dingetjes van Fay! (komt nog ooit online haha)
  Vind je jurkje kei leuk.. staat je goed! En die maxirok is echt gaaf, had hem ook gezien maar durfde hem niet te pakken..
  Het zonnehoedje heb ik niet gezien, hij is leuk! Leuke slabbetjes ook..
  Vond zelf er erg weinig zijn voor kindjes van Fay dr leeftijd trouwens, maar wel hele leuke dingen vanaf 6 maanden!
  Dat tweede shirt voor je vriend heeft mijn man ook gekocht afgelopen vrijdag hihi!
  Nicole onlangs geplaatst…Favorieten: BBQ bijgerechten top 6My Profile

 • Linda
  26 mei 2014

  Die topjes zijn gaaf zeg! Ik vond het printje van de tweede ook erg oubollig ogen (met de streepjes) maar hij staat je inderdaad echt heel leuk! 🙂
  Ook die maxirok is erg mooi, ik twijfel nog steeds of zoiets mij staat haha, toch maar eens proberen!
  Linda onlangs geplaatst…Dankbaarheidslijstje | week 21.My Profile

 • Juul
  26 mei 2014

  Super leuke dingen zeg! Mag ik vragen waar je de blauwe blazer heb gekocht die je aan hebt?? Hij is prachtig!

 • Florentine
  27 mei 2014

  Wat een onwijs leuke aankopen! Op mijn site is toevallig ook nét een primark shoplog online gegaan! X

 • Thirza
  27 mei 2014

  Super dat je zo goed geslaagd bent bij de Primark! Ik vind het een hele leuke shoplog!

 • Roxanne
  31 mei 2014

  Dat vlinder topje, superleuk!
  Roxanne onlangs geplaatst…Strike a Pose April 2014My Profile

 • Mama lifestyle blog | Outfit met mijn nieuwe zeeblauwe Birkenstocks
  4 juni 2014

  […] Daarboven draag ik een witte tanktop van de We en een roze truitje van de Primark die je ook in mijn Primark shoplog voorbij hebt zien komen. Ik draag een goudkleurige statement ketting van Iam en een horloge van […]

 • Mariska Hoppens
  6 mei 2016

  Wat een leuk shoplog over Primark, maak je nog steeds nieuwe shoplogs over Primark? Dan kun je die misschien plaatsten op de Primark Club voor gratis views en promotie http://primarkclub.nl/boards/primark-shoplogs

  Ik dacht hieraan toen ik je blog aan het lezen was, succes in ieder geval.

  Xx Mariska
  Mariska Hoppens onlangs geplaatst…Waarom ik ben gaan solliciteren bij Primark?My Profile

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.