Shoplog Primark Eindhoven

Vandaag de beloofde shoplog van mijn shopsessie bij Primark waar jullie gisteren de vlog van online hebben kunnen zien. Ik heb zoals jullie kunnen zien heerlijk kunnen shoppen, zowel voor mijzelf als voor mijn moeder en vriend. Ik vond de Primark in Eindhoven ontzettend leuk. Hebben jullie al bij de nieuwe Primark geshopt?  Of ook al een shoplog opgenomen? Laat het me weten via de comments van dit blogje.

Klik hier als je de video niet kunt zien.

Wordt abonnee van mijn youtube kanaal en mis geen enkel filmpje, en bekijk de video’s al eerder voordat deze online komen op de blog. Bovendien komen er vlogs en filmpjes die niet op de blog zullen verschijnen aan. Heel erg bedankt voor het abonneren.

Liefs Kelly

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

28 gedachten over “Shoplog Primark Eindhoven”

 1. Hoi Kelly, ik volg je blog al een tijdje en ik heb nog nooit gereageerd maar ik wilde even laten weten dat ik het echt leuk vind hoe je de video’s maakt. Echt knap want ik vind ze al meteen heel natuurlijk overkomen terwijl je nog maar net begonnen bent met filmen :). En vind je vestje dat je aan hebt tijdens de shoplog je mooi staan. Ga zo door! Liefs Paula

 2. Aah wat super leuk om te zien! Ik ga zo lekker je vlog kijken, wat heb je het toch leuk opgenomen! Gaaf dat je het vestje hebt gehaald met de rendieren die is zooo leuk! En je wasmachine die sokken eet haha, herkenbaar, maar ik weet echt niet hoe dat kan… Je hebt in ieder geval wel een leuk excuus om nieuwe met leuke printjes aan te schaffen yay 🙂 Die broeken bij H&M voor een tientje haal ik ook altijd in huis. Ideaal en doe er ook alles mee, want voor dat bedrag vind ik het niet erg. Mooie aankopen en echt heel fijn om naar je filmpje te kijken, leuk gedaan!
  Dagmar onlangs geplaatst…BEHIND THE SCENES #16: Higher than the sunMy Profile

 3. Leuk! Ik ben pasgeleden ook naar de Primark geweest, in mijn eentje. Ook in eindhoven. Ik vond het niet zo heel leuk, misschien omdat ik in mijn eentje was en dus ook niet echt gezellig kon kletsen ofzo. Ik had twee dingen gekocht, een blauwe ‘chill’ broek, en een cadeau voor mijn vriend 🙂
  ellenvanlent onlangs geplaatst…REVIEW • Action make-upMy Profile

 4. Ik vind vooral het rokje wat je gekocht hebt erg leuk! En wat fijn dat er nu ook een Primark in Brabant zit hé 🙂

 5. heyy, ik kom vandaag voor het eerst op jou site, en ik wil echt even zeggen dat je een super leuke blog hebt !!!

 6. leuke aankopen! Die laarsjes zijn helemaal mijn smaak. Jammer genoeg heb ik van die moeilijke voeten en kan ik al helemaal niet slagen bij een grote keten als primark 🙁

 7. Wat een leuke dingen heb je gekocht 🙂
  Ik vind je site echt heel tof om te lezen en je filmpje van deze keer ook. Je maakt me vrolijk 🙂

 8. Whaaa, ik wil zo graag naar de Primark! Is niet heel ver vanaf hier plus mama woont er dicht bij, toch maar binnenkort gaan! Leuke shoplog Kelly 😉

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.