Vlog: Dagje mee met Kelly, shoppen bij Primark Eindhoven

Vandaag staat mijn eerste vlog voor jullie online. Een vlog die ik maakte van mijn dagje naar de Primark in Eindhoven met vriendinnetje Vera. We hebben een hele gezellige dag gehad. Houdt mijn youtubekanaal en blog goed in de gaten want de shoplog komt zeer binnenkort online. Ik ben benieuwd of jullie het leuk vinden om naar vlogs van mij te bekijken en of jullie het leuk zoude vinden als ik dit vaker ga doen? Dagen uit mijn leven vloggen? Laat het me weten in de comments

Abonneer je op mijn youtube kanaal, alvast heel erg bedankt! 

 

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

29 gedachten over “Vlog: Dagje mee met Kelly, shoppen bij Primark Eindhoven”

  1. Ik vind hem erg leuk je vlog, zeker een idee om vaker te doen! Lijkt me dat jullie een gezellig dagje uit hebben gehad met zijn 3en. Dat parkeerprobleem is zo herkenbaar, maar nadat ik 1 keer s’avonds laat in de stromende regen met koffer en trolley 40 minuten naar mijn auto heb lopen zoeken op Schiphol zet ik tegenwoordig standaard het nummer van de rij, verdieping en/of plek in mijn telefoon.

  2. Leuke vlog 🙂 en jaa, dat van die sokken is heerl herkenbaar. Ik pak soms ook de sokken van mijn vriend haha. Wat een heerlijk koppie met haar heeft je dochtertje. Schattig.

  3. Leuke vlog, en wat knap dat alles in het autootje paste! Ik ben zelf zwanger en heb een vergelijkbaar klein wagentje, dit geeft me wel hoop dat het gaat passen! Lana is echt schattig en lief dat ze jullie ongestoord liet shoppen!

  4. Leuke vlog! Zeker vaker doen 🙂 Ik heb een vraagje, misschien dat ik erover heen gelezen heb hoor.. maar woon je samen met de papa van Lana in dat huis? Omdat je het nooit over hem hebt..

  5. Leuke vlog! Mag ik vragen met welk programma je dit bewerkt?

    Ik heb nog wel een tip voor je: ik vind het beeld soms erg beweeglijk/schokkerig. Ik kan me heel goed voorstellen dat het lastig is om je camera zo stil mogelijk te houden, misschien is het ook wel een kwestie van oefenen/ervaring, maar ik wil het je toch meegeven. Verder vind ik het super leuk dat je vlogt!

  6. Leuke vlog! Waar heeft de nieuwe jas van Vera gekocht? Ik vermoed van G-star (gezien de tassen) maar ik kan het niet online vinden!

  7. Ik volg je blog al best een tijdje maar ik reageer eigenlijk nooit. Maar ik wil je even laten weten dat ik je blog echt super vind! Je ben echt een onwijs leuke meid! En je vlog is hartstikke leuk om naar te kijken. Ik hoop dat je dit vaker gaat doen! En fijn dat je zo goed geslaagd bent tijdens het shoppen 😉

  8. Pingback: Gastblog vriendinnetje Vera | Kelly Caresse

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.