Vlog: Dagje mee met Kelly, shoppen bij Primark Eindhoven

Vandaag staat mijn eerste vlog voor jullie online. Een vlog die ik maakte van mijn dagje naar de Primark in Eindhoven met vriendinnetje Vera. We hebben een hele gezellige dag gehad. Houdt mijn youtubekanaal en blog goed in de gaten want de shoplog komt zeer binnenkort online. Ik ben benieuwd of jullie het leuk vinden om naar vlogs van mij te bekijken en of jullie het leuk zoude vinden als ik dit vaker ga doen? Dagen uit mijn leven vloggen? Laat het me weten in de comments

Abonneer je op mijn youtube kanaal, alvast heel erg bedankt! 

 

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

29 reacties

 • Puce
  7 december 2013

  Ik vind hem erg leuk je vlog, zeker een idee om vaker te doen! Lijkt me dat jullie een gezellig dagje uit hebben gehad met zijn 3en. Dat parkeerprobleem is zo herkenbaar, maar nadat ik 1 keer s’avonds laat in de stromende regen met koffer en trolley 40 minuten naar mijn auto heb lopen zoeken op Schiphol zet ik tegenwoordig standaard het nummer van de rij, verdieping en/of plek in mijn telefoon.

 • martinaa89
  7 december 2013

  Leuk om een keertje een vlog van je te zien!
  martinaa89 onlangs geplaatst…7 December 2013 – Smokey lookMy Profile

 • Peet
  7 december 2013

  Leuk filmje nu nog je shoplog zien

 • Benay Vaneese
  7 december 2013

  Leuke vlog 🙂 en jaa, dat van die sokken is heerl herkenbaar. Ik pak soms ook de sokken van mijn vriend haha. Wat een heerlijk koppie met haar heeft je dochtertje. Schattig.

 • joyce
  7 december 2013

  Leuk om te zien Kel!
  joyce onlangs geplaatst…Samen kleurenMy Profile

 • Sylvia Kuijsten
  7 december 2013

  Haha, goed geslaagd zo te zien 😉
  Sylvia Kuijsten onlangs geplaatst…BloggerboekjeMy Profile

 • Anouk
  7 december 2013

  Heel leuk om te zien! Ik ben ook erg benieuwd naar de Primark in Eindhoven
  Anouk onlangs geplaatst…The rules of being a lady #2My Profile

 • Ela
  7 december 2013

  Leuke vlog, en wat knap dat alles in het autootje paste! Ik ben zelf zwanger en heb een vergelijkbaar klein wagentje, dit geeft me wel hoop dat het gaat passen! Lana is echt schattig en lief dat ze jullie ongestoord liet shoppen!

 • Suzanne
  7 december 2013

  Leuke vlog Kel! Al had ik hem stiekem al gezien!
  Suzanne onlangs geplaatst…Een beetje extra warmte in de deze koude dagen.My Profile

 • Anoniempje
  7 december 2013

  Heel leuk om te zien! Vind je een super mama, vlogger, blogger!
  Ga zo door!

 • Anna
  7 december 2013

  Echt leuk dat je filmpjes maakt! En wat een fijne dag haha

 • Dionne
  7 december 2013

  Wat een leuke vlog! Leuk om te zien! 😀
  Dionne onlangs geplaatst…OOTD | Pineapple pantsMy Profile

 • Ashleey
  7 december 2013

  Heel leuk om te zien 😀 Vaker doen!

 • Joyce
  7 december 2013

  Wat leuk om te zien!
  Joyce onlangs geplaatst…Personal Update | nieuwe stageMy Profile

 • Gwen
  7 december 2013

  Wat een leuke, lekker lange vlog zeg! En wat slaapt Lana zoet de hele dag, heerlijk!
  Gwen onlangs geplaatst…(geen) Sinterklaas vierenMy Profile

 • lotte
  7 december 2013

  Leuke vlog! Zeker vaker doen 🙂 Ik heb een vraagje, misschien dat ik erover heen gelezen heb hoor.. maar woon je samen met de papa van Lana in dat huis? Omdat je het nooit over hem hebt..

 • Sabine
  7 december 2013

  Leuke vlog! Mag ik vragen met welk programma je dit bewerkt?

  Ik heb nog wel een tip voor je: ik vind het beeld soms erg beweeglijk/schokkerig. Ik kan me heel goed voorstellen dat het lastig is om je camera zo stil mogelijk te houden, misschien is het ook wel een kwestie van oefenen/ervaring, maar ik wil het je toch meegeven. Verder vind ik het super leuk dat je vlogt!

 • Daniëlle
  7 december 2013

  Super leuke vlog, vaker doen! 😉

 • Jewelyz
  7 december 2013

  Leuke vlog! Ik vind het wel leuk om vaker vlogs te zien, en je shoplog natuurlijk 😉 Ben erg benieuwd wat jullie allemaal geshopt hebben.
  Jewelyz onlangs geplaatst…Einde winactie: PurpaliciousMy Profile

 • vanessa
  7 december 2013

  Leuk om te zien! De Primark lijkt me heerlijk om te shoppen. Ben benieuwd naar je shoplog!
  vanessa onlangs geplaatst…Uitslag winactie: make-up setje BenecosMy Profile

 • Rianca
  7 december 2013

  Leuke vlog, en wat is Lana toch een poppetje. 🙂
  Rianca onlangs geplaatst…Happy Moments #14:My Profile

 • Tamar
  7 december 2013

  Heel luek om te Zien 😉
  Tamar onlangs geplaatst…Baby zara uotfitMy Profile

 • Dagmar
  8 december 2013

  Aah zo heerlijk om te zien! Wat leuk om je filmpje te bekijken en met je mee op stap te gaan 🙂 Je hebt wel een natuurlijk talentje om te filmen en lekker vlot te praten, heb echt met zoveel plezier gekeken!
  Dagmar onlangs geplaatst…BEHIND THE SCENES #16: Higher than the sunMy Profile

 • Marloes
  8 december 2013

  Wat een leuke vlog heb je gemaakt. Heel vermakelijk om naar te kijken. En wat een schatje is Lana. Je auto zat goed vol zeg, haha!
  Marloes onlangs geplaatst…Look Inspired By: Katniss Everdeen ‘Catching Fire’My Profile

 • Yeliz
  8 december 2013

  Leuke vlog! Waar heeft de nieuwe jas van Vera gekocht? Ik vermoed van G-star (gezien de tassen) maar ik kan het niet online vinden!

 • La Bella Fleur (@Labellafleur)
  8 december 2013

  Leuk filmpje!
  En myngod wat een tassen zeg!
  Hopelijk paste alles:)!
  Ik kijk uit naar je volgende vlog!

 • Bibian
  9 december 2013

  Leuk filmpje! En herkenbaar al die spullen op de wagen haha. Liefs
  Bibian onlangs geplaatst…Christmas is here!My Profile

 • Lisette
  10 december 2013

  Ik volg je blog al best een tijdje maar ik reageer eigenlijk nooit. Maar ik wil je even laten weten dat ik je blog echt super vind! Je ben echt een onwijs leuke meid! En je vlog is hartstikke leuk om naar te kijken. Ik hoop dat je dit vaker gaat doen! En fijn dat je zo goed geslaagd bent tijdens het shoppen 😉

 • Gastblog vriendinnetje Vera | Kelly Caresse
  7 januari 2014

  […] voor jullie hihi. Ik heb daarom vriendinnetje Vera, bekend van een aantal vlogs en artikelen. (Shoppen bij de Primark vlog,  Oudjaarsavond vlog, bakken met Vera, de bakker van de gender reveal cake en bedenker van […]

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.