Shoplog Forever21 sportkleding + sport outfit shots

goedestillyoutubeforever21

Afgelopen week plaatste ik samen met een sportvriendin een bestelling in de webshop van Forever21 voor een heleboel nieuwe sportkleding. Mijn sportkleding die ik al meer dan 2 jaar draag was wel aan vernieuwing toe. Nieuwe sportkleding geeft voor mij een goede motivatie om weer te gaan sporten. Ik ben heel blij met de producten die ik besteld heb en voor mijn gevoel is de kwaliteit prima voor de lage prijs die ik ervoor betaald heb. Ik weet niet hoe de kwaliteit op langere termijn zal zijn. In de shoplog show ik jullie ook outfits zodat je een beeld krijgt bij de bestelde producten. Kijken jullie mee?


Klik hier als je de video niet kunt zien

Klik hier om je te abonneren op mijn youtube kanaal 

Zijn jullie bekend met de sportkleding van Forever21 of andere kledingstukken ervan? Hoe is de kwaliteit en duurzaamheid? Ik ben benieuwd wat jullie van de geshopte items vinden. Laat je reactie achter in de comments van deze shoplog.

Liefs Kelly

Volg mij via Bloglovin’ , Twitter, Instagram of Facebook

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

22 reacties

 • Joyce
  18 juli 2014

  Leuke sportkleding heb je geshopt Kelly! Ik keek net je video via youtube haha!
  Ziet er goed uit 🙂

 • Manon
  18 juli 2014

  Leuk! Ik vind die neonroze en gele topjes echt heel gaaf. Ik zou bijna zin krijgen om te gaan sporten haha. Ik heb ook at sportkleding van F21 en ik vind dat ze prima blijven in de was trouwens.
  Manon onlangs geplaatst…ZWANGER: Filmpje – Week 21My Profile

 • Vanessa
  18 juli 2014

  Leuke aankoopjes. Ik vind je gele en roze topje heel mooi!
  Vanessa onlangs geplaatst…Zomer inspiratieMy Profile

 • Dionne
  18 juli 2014

  Wat een leuke sport items!
  Dionne onlangs geplaatst…Make-up Studio | Summer GoddessMy Profile

 • Elise
  18 juli 2014

  Wow Kelly, wat heb jij een mooi figuur! En ook hele mooie aankopen trouwens, leuk dat je wat meer gedurfde tops hebt gekocht. Ik vind het zelf heel jammer dat de mooie sportbh’s uit van die winkelketens me niet genoeg steun geven want die zijn altijd zo leuk. Ik heb onlangs een hele lading sportkleding bij Decathlon gekocht en ben er ook heel blij mee. Is inderdaad een ideale motivatie.
  Elise onlangs geplaatst…Om 8 uur bij de ark – Ulrich Hub & Jörg MühleMy Profile

 • Manon
  18 juli 2014

  Leuk zeg! Ik ga daar ook eens kijken voor sportkleding 😀 Superleuke dingen 🙂
  Manon onlangs geplaatst…Hardlopen in de hitteMy Profile

 • Sara
  18 juli 2014

  Leuk filmpje en het klopt, als je leuke sportkleding koopt heb je gelijk meer motivatie om weer te gaan sporten! Moet iedere vrouw zichzelf gunnen! Bij mijn sportschool zie ik wel eens vrouwen die met alleen sportbh gaan sporten tijdens groeplessen. Het kan dus wel, maar ik vind het zelf niet prettig omdat er ook een glazen wand in zit en iedereen je dus kan zien!

 • Stien
  18 juli 2014

  Nou, ik denk dat ik eens een kijkje moet gaan nemen bij Forever21! 🙂 Bij de H&M hebben ze trouwens ook heerlijke sportkleding! Ik heb weer helemaal zin om eraan te beginnen haha
  Stien onlangs geplaatst…Mango- Summer favorietenMy Profile

 • Mira
  18 juli 2014

  Je bent echt een popje, zo knap! Voor mij helpt nieuwe kleding ook altijd heel motiverden (en n goed excuus hihi) Leuke dingen heb je gekocht, vooral dat witte topje met die opengewerkte rug vind ik heel gaaf! En wat ben je trouwens ontzettend slank weer, dat zien we wel eens anders bij zo’n jong kindje;)
  Liefs
  Mira onlangs geplaatst…Nuttige en nutteloze gadgets #8My Profile

 • bibi
  18 juli 2014

  Leuke items heb je gekocht, ik heb zelf nooit eerder wat bij forever21 besteld dus ik zou niet weten hoe de kwaliteit is. Wel een motiverende video, misschien moet ik zelf ook maar weer eens gaan sporten. Ik ben een hoofdsponsor van de sportschool, betaal het hele jaar door maar ga nooit.

 • Geertje Boekhouder
  18 juli 2014

  Hihi gratis verzendkosten….leuk gevonden 🙂
  Leuke items!

 • kylie
  18 juli 2014

  Leuke sportkleding!
  Ik koop het meestal bij h&m, maar zo te zien heeft
  forever 21 ook erg leuke items!
  En ondanks dat staat jou volgens mij alles. Je hebt
  echt een mooi figuur.

 • Bibian
  18 juli 2014

  Leuke aankoopjes! Ik heb zelf ook wat sportkleding van f21 en ben er tevreden over. Veel plezier ervan! Liefs
  Bibian onlangs geplaatst…ZWANGER: Filmpje – Week 21My Profile

 • Cindy
  18 juli 2014

  Wat een supergave sportkleding! Moet ik misschien ook eens gaan shoppen.. Oh nee, ik heb pas nieuwe sportkleding gekocht
  Cindy onlangs geplaatst…Tip: De Tilburgse Kermis!My Profile

 • Odile
  18 juli 2014

  Leuke sportkleding zeg! Snap dat dat motiverend werkt. En jeetje wat heb jij een mooi figuurtje zeg, een tikkeltje jaloersmakend haha!
  Odile onlangs geplaatst…Maxim’s kamerMy Profile

 • Linda
  18 juli 2014

  Heb je het toevallig over mij Mira:p
  Linda onlangs geplaatst…Wasbare luier vragen&antwoordenMy Profile

 • saskia
  18 juli 2014

  wat heb je leuke dingen geshopt!
  saskia onlangs geplaatst…Nars Orgasm Dupes (Budget & Non Budget)My Profile

 • Janneke | Beautyroad
  18 juli 2014

  Super leuke aankopen!
  Janneke | Beautyroad onlangs geplaatst…Review: E.L.F. Liquid EyelinerMy Profile

 • floor
  20 juli 2014

  Leuke aankopen! Sportkleding is gewoon goed van forever 21

 • Shirley
  20 juli 2014

  Wauw, super leuke items heb je gekocht! Ik heb weleens gehoord van forever21 maar nog nooit iets besteld. Als ik jouw items zo zie, gaat het gelijk kriebelen om te bestellen, maar ik vraag me toch af, hoe weet je nu goed welke maat je hebt? Want volgens mij zijn er weer kosten verbonden aan het terugsturen, dus zou ik eigenlijk gelijk de goede keuze willen maken, maar je weet natuurlijk niet zo goed van te voren of alles past. Heb je van te voren eerst de matentabel goed bestudeerd of gewoon ook op de gok gekocht?

 • Lauriëtte
  21 juli 2014

  Hele leuke spulletjes! Wist niet dat Forever21 zulke leuke sportkleding had! 😀
  Lauriëtte onlangs geplaatst…Pinterest Favorites #26My Profile

 • Ilse
  5 augustus 2014

  Ik ben nog niet bekend met het merk, maar er zitten wel een aantal hele leuke items tussen. Wellicht dat ik het ga combineren met m’n sportkleding van SA Wear. We hebben met ons hardloopgroepje matchende outfits, dus ik moet wel even overleggen. 😉

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.