Spam je blog (of Youtube kanaal)!

spamjeblog

De zomer komt eraan en ik vind het leuk om nieuwe blogs te ontdekken om zo nieuw blog leesvoer te hebben voor de komende zomer. Inspirerende blogs over een gezond en fit leven, over mode, mama zijn, koken, recepten of noem het maar op. Spam je eigen blog in de comments of de blog van iemand anders die jou inspireert zodat zowel ik als anderen nieuwe leuke blogs leren kennen. Ook Youtube kanalen die inspirerend zijn mogen gespamd worden vandaag want ik vind het heerlijk om eindeloos Youtube filmpjes te bekijken. Brandt in de comments los met jouw eigen blog of youtubekanaal of die van iemand die je inspirerend vind. Laat slechts een linkje achter zodat deze niet in de Spam inbox komt. Kom maar op met die inspirerende blogs en youtube kanalen.

Liefs Kelly

Volg mij via Bloglovin’ , Twitter Instagram of Facebook of Youtube.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

83 gedachten over “Spam je blog (of Youtube kanaal)!”

 1. Geen idee of je mijn blog als inspirerend zou omschrijven, het is in elk geval een plek vol persoonlijke verhalen die dicht bij mezelf staan. Met elke zondag een blog over reizen, regelmatig over fotografie (heb een eigen fotografiebedrijf naast mijn baan) en verder gewoon wat er in mijn hoofd speelt. En dat is soms veel 😉

  Neem zelf een kijkje: http://www.laurapics.nl/blog
  Laura onlangs geplaatst…Vakantie, de mooiste tijd van je leven?My Profile

 2. Hoihoi, ik laat graag een linkje naar mijn blog achter! Ik schrijf artikelen over psychologie en ik maak iedere week een video. Daarin leg ik iets uit over hoe wij mensen in elkaar zitten en waarom we doen wat we doen 🙂 ik zou het heel leuk vinden als jullie een kijkje komen nemen! De link is http://www.mijnbreintv.nl
  Kimberley onlangs geplaatst…Minder eetlust bij warm weerMy Profile

 3. Geen idee of ik inspirerend ben maar ik schrijf wel graag verhaaltjes over van alles en nog wat op mijn blog. Mijn site is een vergaarbak van van alles en nog wat maar het komt erop neer dat ik graag zwangerschapsartikeltjes, recepten, verhalen over mijn zoontje, diary’s, zwangere outfits, shoplogs en meer deel. Tja, kom gewoon een kijkje nemen en oordeel zelf. Je vindt me op http://www.inaflowaroundtheworld.nl 🙂
  Jess onlangs geplaatst…Instagram diary #35My Profile

 4. Wat lief dat we mogen spammen. Ik ben Dita Rithika. Op mijn blog plaats ik alles wat ik leuk vind. Dit kan een recept zijn, iets met interieur en zo nu en dan wat beauty. Ik ben geboren in India en ook dit komt soms terug op mijn blog. Ook komen er persoonlijke posts online. Zo vertelde ik laatst hoe het is om een zusje met een zwaar verstandelijke beperking te hebben en om de week geef ik jullie een kijkje in mijn leven. Dit is mijn blog http://www.rithika.nl
  Dita onlangs geplaatst…My Life – Juli #2My Profile

 5. Wat leuk kelly:)
  mijn blog en bijbehorend youtubekanaal heet girlonthewhitebike:)
  mocht je van mode beauty en lifestyle houden zou ik zeker even kijken! ik ben benieuwd wat je er van vind:)
  vandaag staat er een q&a met mijn vriend online, leuke kijk tip;)
  liefs, Elize
  elize onlangs geplaatst…Video: Q&A met mijn vriend!My Profile

 6. Leuk 🙂

  Mijn naam is Kim en ik ben 20 jaar. Mijn blog staat in het teken van dankbaarheid en de mooie dingen in het leven. Ook blog ik over persoonlijke dingen, fotografie, video en andere dingen die ik graag met jullie wil delen! http://www.gratefuldays.nl

 7. Ik ben Linda en al bijna een jaar mama van Yasmin. Ik blog sinds kort over mijn manier van opvoeden(samen slapen, je kindje dragen, borstvoeding, geen suiker, niet laten huilen, niet vaccineren en nog veel meer. Ook deel ik vaak suikervrije recepten!
  Linda onlangs geplaatst…Tweedehands liefde..My Profile

 8. Wij doen gewoon mee hoor :D, leuk!
  Wij zijn Manon en Bibian, twee allerbeste vriendinnetjes van 24 en 25 jaar en wij bloggen op http://www.littlewonderworld.nl . Wij mogen onszelf een mamaduo noemen want Bibian heeft een zoontje (van bijna 14 maand) en Manon is zwanger van haar eerste kindje (22 weken)! Wij houden van lekker eten, koken en bakken, soms nét iets teveel maar we zijn samen al meer dan 50 kilo afgevallen dankzij WeightWatchers. Ook zijn we dol op shoppen, kletsen en lachen. Dit zul je allemaal terugvinden op onze blog en in onze filmpjes (http://www.youtube.com/user/littlewonderworldnl) die wij maken!
  Manon onlangs geplaatst…Kijkje in mijn kledingkast – ManonMy Profile

 9. Goedemorgen.
  Ik ben Cindy uit Brabant en ik blog op http://www.sunshinecin.nl, mijn lifestyleblog met jouw dagelijkse dosis zonnestralen! Ik blog over alles wat ik leuk vind, maar vooral over gezondheid en afvallen (ik ben zelf nu ruim 42kg afgevallen), beauty, mode en dagjes weg. Mijn blog bestaat bijna 1 jaar en daarom komt er binnenkort een leuke winactie. Tot die tijd kan je je zeker wel vermaken op mijn blog, elke dag om 07.00u verschijnt er een artikel.
  Geniet van je weekend, ik zou het leuk vinden als je een kijkje komt nemen op mijn blog! X
  Cindy onlangs geplaatst…Outfit of the day: SummerdressMy Profile

 10. Wat lief dat we mogen spammen, heel leuk! Daar maak ik graag gebruik van:)

  Ik ben Miranda en mijn eigen stukje op internet heet http://bymirandaa.nl
  Hier publiceer ik minstens 1 keer per dag een nieuw artikel. Het is een persoonlijk blog met een creatief tintje. Veel DIY’s en recepten maar ook allerlei andere dingen komen aan de orde:)
  Miranda onlangs geplaatst…Huisdieren en warmte; tips!My Profile

 11. Wat leuk! Ik blog nog niet zo lang, dus ben ik nog niet zo goed als jouw! Jij bent echt een voorbeeld Kelly!

  Mijn blog heeft verschillende aspecten, beauty, fashion, lifestyle, media en elke avond om 19:00 een quote! Op dit moment van alles en nog wat dus! Ik ben ook bezig met de 20 days drawing challenge, waar straks waar een nieuwe tekening van online komt!

  Ben je benieuwd? Kijk dan snel even op mijn blogje!
  Eilish onlangs geplaatst…Quote of day #199 2014My Profile

 12. Wat leuk dat we mogen spammen! Mijn blog heet See a Style en gaat vooral over fashion: Lookbookers, Polyvore collages, mijn wishlists/favorieten en noem het maar op. Eigenlijk het bekijken van iemand anders stijlen en mijn stijl om zo inspiratie te vinden voor jouw stijl! Ik zou het leuk vinden als je mij wilt volgen 🙂

 13. Wat leuk om te spammen. Ik blog over vanalles en nog wat haha. Je k7nt het vinden op http://www.justthelittlething.blogspot.com. vooral veel over mijn kleine trots van 1 jaar en wat daarbij komt kijken. Ik hoop dat jullie t leuk vinden. Er komen ongeveer 2 artikelen per week online. Liefs

 14. Wat lief dat je dit doet zeg 🙂

  Ik heb zo’n anderhalf jaar een Youtube kanaal genaamd Lipstickzone https://www.youtube.com/user/Lipstickzone

  Eerst even voorstellen dan maar; ik ben Nicole en ben 19 jaar. Ik ben gek van alles wat met beauty te maken heeft. Ik richt me vooral op budget producten, maak review filmpjes en vind het ook geweldig om tutorials op te nemen. Ik heb toevallig gisteren een nieuwe camera besteld dus de kwaliteit van mijn filmpjes gaat met nu en een paar dagen hopelijk een stuk vooruit 🙂 Verder neem ik regelmatig kletsfilmpjes op waarin ik praat over mijn leventje en andere dingen die me interesseren.. Natuurlijk is het heel lastig om je tegenwoordig te onderscheiden, maar ik denk dat mijn ‘kracht’ is dat ik vrij nuchter ben en mezelf op camera! Ik zou het super vinden als (jullie) een kijkje willen nemen op mijn kanaal!

  – Nicole 🙂
  Nicole – Lipstickzone onlangs geplaatst…Favorieten Juni/Juli ~ Beauty ♥My Profile

 15. Leuk idee over dat spammen 🙂

  Dit is een blog over mijn hobby en passie. Anime! Voor wie niet weet wat dat is, het is Japanse animatie. Het is een vrij nieuwe site/blog Maar wordt wekelijks/ dagelijks ge-update

  Neem eens een kijkje

 16. Leuk! Ga de blogs hierboven ook bekijken.

  Ik blog samen met mijn zusje op http://www.sistersandthecity.nl
  Wij bloggen over eigenlijk alles wat wij leuk vinden van lekkere recepten, tot hotspots, tot fijne boeken tot persoonlijke artikelen, zoals plogs en vakantieverhalen. Sinds gisteren zit mijn zusje in New York voor 6 weken en zal zij vanaf daar gaan bloggen. Ik ben heel benieuwd naar haar verhalen en ondertussen ga ik vanuit Nederland ook lekker door met het schrijven van leuke artikelen.
  Andrea onlangs geplaatst…Fit & Fabulous: Mooier FitMy Profile

 17. Of ik een inspirerende blog heb moet nog blijken, geen idee 😉 Ben net begonnen met een nieuwe start van mijn blog, na 4 maanden blog-pauze. Op youtube ben ik wel fanatiek iedere week doorgegaan: http://youtube.com/marrlieess, en nu ga ik dus ook weer verder bloggen op http://marrlieess.nl. Persoonlijke artikelen over mijn (toekomstige) leven als student in Amsterdam, veel outfits en verder heb ik geen idee wat er allemaal nog komen gaat! Denk dat ik eind van de dag nog even hier terugkom, eens kijken of ik weer wat nieuwe leuke blogs aan mijn lijstje kan toevoegen 😉
  Marlies onlangs geplaatst…Een nieuwe start: Marrlieess.nl!My Profile

 18. Ik weet niet of je mijn blog inspirerend vind, maar een kijkje nemen kan nooit kwaad 😉
  Ik blog op beautyflamenatasja.nl over beauty, lifestyle en persoonlijke dingen. Tutorials, reviews, shoplog, gadget, sterren en ga zo maar door. Erg breed. Dat wel.
  Daarnaast maak ik op mijn YouTube kanaal filmpjes over het bovenstaande: http://www.youtube.com/beautyflamenatasja

  Alvast bedankt voor het kijken en hopelijk laat je ook een comment/feedback achter!
  Natasja onlangs geplaatst…Video ♥ Shoplog Urban Outfitters, Flormar, M.A.C. en StingMy Profile

 19. Wat leuk Kel! Ik ben ook altijd wel in voor nieuwe blogs en YouTube-kanalen om te gaan volgen en spam zelf graag ook mee. Ik blog op http://www.moonoloog.nl over het moederschap en mijn eigen ervaringen als moeder van dochter Lise (8 maanden). Ik heb ook een YouTube-kanaal, waar ik video’s maak over Lise, en ook weer over het moederschap in het algemeen en al het andere wat jonge moeders interesseert. x
  Monique onlangs geplaatst…Tien dingen die je nog niet van me wistMy Profile

 20. Super leuk dat we ons linkje mogen achterlaten! Ik, Celien heb zelf een persoonlijke blog over fashion, lifestyle en soms beauty. Reizen, relaxen en filmpjes komen ook aan bod! Hopelijk neem je eens een kijkje op men blog fashioncoaster.blogspot.be en mijn bijbehorende youtube kanaal ( te vinden op men blog!)
  Celien onlangs geplaatst…A new beginning.My Profile

 21. Leuk dat we mogen spammen! Mijn blog is Go, mommy, go!. Op deze blog schrijf ik over mijn leven als alleenstaande moeder van een zoontje van 8 maanden oud en andere baby-en mama verwante zaken. In september ga ik Sociologie studeren en proberen alle ballen hoog te houden. Hierover kun je dus tegen die tijd lezen.

  Misschien zie ik je binnenkort op mijn blog. Ik lees de jouwe in ieder geval met veel plezier!

  Ps. spam er maar lekker op los hoor over je aankomende huwelijk haha. Leuk om je enthousiasme te lezen!
  Odile onlangs geplaatst…Wist je dat… #3My Profile

 22. Mijn blog gaat over totaal iets anders maar misschien juist wel leuk voor je om te lezen. Ik blog over het leven van een SINGLE GIRL.

  http://www.singleandthecity.nl

  Op mijn blog vind je dating stories, verhalen over Mr. Big en ik geef een kijkje in mijn leven als allround make-up artist.

  Ik hoop dat jij & je lezers het leuk vinden 😉 Liefs en thanks voor de spam 😉 Thessa.

 23. De zomer is altijd de perfecte gelegenheid om nieuwe blogs te ontdekken 🙂
  zelf blog ik op lnnk.nl inmiddels al weer een flink aantal jaren. Ik blog over van alles en nog wat en ik deel vooral graag foto’s 🙂
  LNNK onlangs geplaatst…PLOG: 17 juli 2014My Profile

 24. Die maanden geleden begon ik met bloggen om mijn avontuur naar New York bij te houden. In november loop ik de marathon van New York voor dance4life en ik wilde donateurs graag op de hoogte houden van mijn weg ernaar toe. INmiddels is mijn blog mijn nieuwe liefde en post ik elke werkdag. Ik heb door het bloggen nieuwe inspirerende mensen ontmoet en ik ben nog lang niet van plan om te stoppen!
  Raounak onlangs geplaatst…Blogging TagMy Profile

 25. Leuk! Hierbij mijn spam. Ik ben Petra en blog op http://www.happylioness.nl. Een blog over mijn leven en gedachten. Mijn kids zijn een belangrijk deel van mijn leven, dus een post over hen of het moederschap kun je zeker verwachten. Maar ik ben meer dan alleen moeder. Vandaar dus ook aandacht voor mijn favorieten, gedachten, dromen en ontwikkelingen. Kom gerust een kijkje nemen. Lees, geniet, reageer of vraag vooral!
  Petra onlangs geplaatst…Pijnlijke constateringMy Profile

 26. Ik voldoe niet echt aan je recepten en lifestyle (klein beetje dan) ‘eis’, maar ik wil toch even mijn link achterlaten. Wie weet vind je mijn blog toch leuk 🙂
  Ik blog lekker eigenwijs over alles wat ik leuk vind. In mijn geval is dat fotografie, DIY, tekenen, budget fashion en dingen die ik inspirerend vind. Dit alles mix ik lekker met persoonlijke verhaaltjes, waarin ik probeer de post wat diepgang te geven en jullie tegelijk kennis te laten maken met mijzelf 😀
  Jolijn onlangs geplaatst…Painting feathers | DIYMy Profile

 27. Leukleuk!! Op mijn blog http://www.jonijoanna.wordpress.com kun je terecht voor onder meer DIY’s, reviews en persoonlijke verhalen. Ik vind het heerlijk om creatief bezig te zijn, dus er komt iedere zondag een nieuwe Do It Yourself online. De rest van de week komen er nog 3 artikelen online over van alles en nog wat. De ene keer een review van een shampoo, de andere keer een persoonlijk verhaal over sporten/eten en ga zo maar door. Ik hoop dat je eens een kijkje komt nemen 😉
  Joni onlangs geplaatst…Perfecte Krul? Nou nee!My Profile

 28. Leuk! Ik ben Judith van http://myfoodblog.nl, een blog over lekker eten. Vaak zijn de gerechten heel verantwoord, maar en toe maak ik ook gewoon een guilty pleasure :). Ik ben dol op Thais, Italiaans, Turks, Japans, eigenlijk van alles dus en dit komt ook terug op mijn blog.

 29. Wat leuk dat we mogen spammen! Mijn persoonlijke blog is http://www.vixenbites.nl. Ik schrijf o.a over het overwinnen van mijn angststoornis, rants en andere hersenspinsels en alles wat ik leuk vind. Mijn automotive vind je onder de naam VXN Rides op Flickr maar daar komt nog een site voor 🙂

 30. Heel lief dat we legaal mogen spammen! Ik ben Suzanna, 23 jaar oud en post 5 keer in de week artikelem. Deze artikelen kunnen gaan over eten, lifestyle en alle leuke en gezellige dingen in het leven. Neem vooral een kijkje op http://www.homeofcomfort.nl !

 31. Beautyroad is een blog die voornamelijk over beauty en make-up gaat. Ook komt het onderwerp fashion af en toe aan bod. In de vakantie komt er minimaal om de dag een artikel online. Als de vakantie afgelopen is hoop ik het weer op te pakken tot minimaal een artikel per dag. Ik zou het leuk vinden dat je een kijkje komt nemen en een reactie achterlaat!

  Je kan mijn blog hier vinden: http://beautyroad.wordpress.com/

  Liefs.
  Janneke | Beautyroad onlangs geplaatst…Review: E.L.F. Liquid EyelinerMy Profile

 32. Leuk dat we mogen spammen! Ik schrijf op mijn blog over het leven als vrouw van een koeienboer en als mama van mijn eerste kindje. Alle leuke, gekke en bijzondere dingen die ik meemaak beschrijf ik daar. Sinds kort dus ook dat farm life, omdat we komend jaar op de boerderij gaan wonen 😀 mijn blog is hier te vinden: http://mooimamaleven.nl
  Marije onlangs geplaatst…Time flies when you’re having fun!My Profile

 33. Wat fijn! Ik ben Isabelle en ik blog op http://www.itsanisabellething.weebly.com over nagellak, beauty, DIY… Alles wat me interesseert eigenlijk. Je kan er ook heel veel reviews vinden omdat ik gewoon zo veel nagellak heb (het is een kleine verslaving aan het worden). Maar neem dus zeker eens een kijkje, het is de moeite waard!

  Kusjes Isabelle

 34. Lief dat we mogen spammen! Ik ben Vanessa en woon in België. Mijn blog gaat over beauty en lifestyle. Zo schrijf ik reviews over make-up en verzorgingsproducten, maar ook persoonlijke artikels. Ik zou het superleuk vinden mocht je een kijkje komen nemen op http://www.vanessablogt.be
  Vanessa onlangs geplaatst…Zomer inspiratieMy Profile

 35. Leuk dat je dit doet! Mijn blog heet: http://www.misscraftsy.nl en daar schrijf ik voornamelijk over een happy & healthy lifestyle. Ik deel allerlei heerlijke, gezonde recepten, schrijf over een suikervrij leven en probeer je te inspireren om een happy lifestyle te leven, ook al heb je die nu niet echt. Ik ben er natuurlijk ook niet vanzelf gekomen, en nog steeds op weg, dus ik hoop dat mijn verhalen en kennis iedereen blijer en gezonder kan maken :). Ik hoop je snel te zien!
  Joyce onlangs geplaatst…Photo Peek 30: Vierdaagse & FeestenMy Profile

 36. Mijn blog gaat over lifestyle, met af en toe wat fashion en make-up. Ik vind het leuk om te vertellen hoe ik mijn leven leid. Alle dingen die je op mijn blog vindt zijn van mij en dus persoonlijk. Ik ben mijn blog, je kunt mijn persoonlijkheid in alles terugvinden. Dat maakt het zo leuk.

  http://www.dailybreakfast.nl

  Liefs, Kim.
  Kim onlangs geplaatst…Verjaardag zonder opa.My Profile

 37. Ik had een berichtje geplaatst maar zie hem niet staan wat gek. Moet nu via mn telefoon dus kan mn YouTube kanaal helaas niet spammen maar als je zoekt op meisje-eigenwijsje kom je hem zeker tegen! Zo heet mijn blog ook overigens en ik heb net een nieuwe logo en een leuk project online gezet!
  Nicole onlangs geplaatst…Project: mama kijkt anders!My Profile

 38. Zeker leuk om eens langs te lopen wanneer je opzoek bent naar inspiratie! Zelf ook begonnen met een blog 🙂
  Manon onlangs geplaatst…Zwanger!My Profile

 39. Vandaag weer begonnen met het nieuw leven inblazen van mijn blog. Een tijdje geleden was ik begonnen, maar door omstandigheden en tijdgebrek lukte het me niet om de site bij te houden. Vandaag heb ik even wat aanpassingen gedaan en de afgelopen tijd had ik er goed over nagedacht welke kant ik op wil met mijn blog. Vanaf zeer binnenkort komen er o.a. lifestyle, health, home inspiratie artikelen en nog veel meer online! Ik zou het leuk vinden als je een kijkje komt nemen op http://www.femmenine.nl

 40. WooHoo, spammer de spam spam:

  http://trendymommy.nl is mijn persoonlijke site waar ik blog over beauty, lifestyle, reizen, koken en natuurlijk een jonge mama zijn! Oorspronkelijk een beauty en baby blog, maar mijn kleine grote meid is alweer drie jaar oud en geen baby meer! 😀
  Ook heb ik een YouTube, Instagram, Twitter en Facebook, maar die kun je allemaal op mijn site terugvinden!

  En lees ik nou dat jij in de Efteling hebt gewerkt? Wij komer er drie keer per week 😀
  Andrea onlangs geplaatst…China Vlog – Deel 2 ❤My Profile

 41. mamawatdoejenou.nl

  Door jouw leuke idee heb ik hierboven al heel wat leuke, voor mij onbekende, blogs voorbij zien komen. Ik kom straks nog tijd tekort voor mijn eigen blog. Mamawatdoejenou.nl heb ik een paar maanden geleden opgericht om mijn gevoelens van me af te schrijven. Ik had het idee dat ik als enige tegen bepaalde problemen en gevoelens aan liep, terwijl het bij mijn vriendinnen wel allemaal goed ging. Echter na mijn eerste blogpost reageerde ze al met dat zo herkenbaar was. Maar zeiden ze dan nooit wat? Tsja… Als moeder wil je niet falen en is het soms moeilijk toegeven dat het soms lastig is. Met mijn blog wil ik een eerlijk beeld schetsen over het moederschap, waar gelukkig ook heel veel leuke kanten aan zitten 🙂 Daarnaast komt ook mijn creatieve kant aan bod en post ik regelmatig lekkere receptjes.
  mamawatdoejenou.nl onlangs geplaatst…Mama’s bananenpannenkoekjesMy Profile

 42. Hoi!

  Na jaren wikken en wegen ben ik eigenlijk net begonnen met mijn blog! Het zou leuk zijn als je eens een kijkje nam. Morgen een review van Too faced, van de week een shoplog van urban outfitters en een post over de boeken die ik op dit moment lees.
  sanneeline.wordpress.com

 43. Ik ben ooit begonnen met het delen van wat plaatjes, foto’s, quotes en andere teksten, maar ik wil nu echt beginnen met bloggen over alledaagse zaken, mijn hobby’s en mijn beroep. Het lijkt me leuk om wat meer volgers te krijgen. 🙂
  http://cillaa0407.tumblr.com/

 44. Ongeveer 3 jaar geleden ben ik begonnen aan mijn Fit & Health blog. Een tijdje minder actief geweest, maar afgelopen maanden post ik zeker 2 a 3 keer in de week een nieuwe blogpost. Op dit moment ben ik zwanger van mijn eerste kindje, dus ook hierover verschijnen steeds vaker artikelen! Mijn link is: http://FitnessChicks.nl

  Groetjes,
  Angela
  Angela onlangs geplaatst…Actieve spelletjes voor buitenMy Profile

 45. Onze blog ken je denk ik al wel, maar voor anderen die dit lezen: Meike en ik hebben een feelgoodblog vol DIY’s, hotspots, artikelen over nieuwe collecties, leuke reviews, personal updates, illustraties en een keer in de maand zetten we tien asieldieren in het zonnetje zodat ze misschien wat sneller een baasje zullen vinden.

  Fijn dat we mogen spammen Kelly 😉
  Olga (teamconfetti) onlangs geplaatst…Het is weer maandag #57My Profile

 46. Leuk! Begin deze maand begon ik mijn blog en de bedoeling is om een beetje over vanalles te schrijven wat me interesseert of wat er in me omgaat, uitstapjes, dingen die ik leuk vind, ik zie wel welke richting mijn blog uitgaat :).
  Je kan me vinden op http://sandrabeleeft.wordpress.com.
  Sandra onlangs geplaatst…BoekentagMy Profile

 47. Jeuj! Ik schrijf op mijn blog http://www.nandasdaily.com over reizen, prachtige verre bestemmingen, maar ook over leuke dagtripjes in NL. Want ik heb ook twee kindjes en die gaan lekker met mij mee. Mijn blog richt zich op ondernemende ouders, op zoek naar een comfortabele vakantie en een authentieke reisbeleving.
  Elke maandag deel ik mijn weekly whereabouts. Dus wat wij als gezin gedaan hebben. Heel gezellig allemaal. Kom maar eens langs!

 48. leefenleven

  Leuk dat we mogen spammen 🙂

  Ik ben Liza en op het moment 23 jaar.
  Ik blog nog niet heel lang en ben nog mijn ‘eigen’ ding aan het uitvinden.
  Maar ik vind het hartstikke leuk!
  Elke maand heb ik een ander thema zoals ‘beauty’, ‘food’ en ‘lifestyle’ waarin ik verschillende zaken naar voren laat komen.
  Neem gerust een kijkje!
  leefenleven onlangs geplaatst…Nieuwe kleurtjesMy Profile

 49. Leuk dat iedereen zo zijn/haar blog kan promoten!
  Mijn blog bestaat sinds 14-07-2014 en heet theperksofbeingsingle.wordpress.com
  Zoals je misschien aan de naam al kunt zien is het een persoonlijke blog en nog specifieker over mijn liefdesleven. Hoe heerlijk is het om altijd verhalen van anderen te horen of lezen. Dit kan nu door middel van mijn blog. Ik schrijf over alles wat mij interesseert, maar je zult er voornamelijk verhalen lezen wat over mijn liefdesleven gaat. Spannende dates, vervelende break-ups, roddels onder vriendinnen, maar ook gewoon genieten van het single zijn. Het leven is mooi genoeg! Mijn blog bestaat nog maar een weekje dus met de tijd zul je nog veel meer leesvoer hebben. Hoop je te zien op me blog. Enjoy!

 50. Wat leuk om ongegeneerd te spammen!
  Ik heb een lifestyleblog waar je wekelijks terecht kan voor de volgende onderwerpen
  maandag : column
  dinsdag : beautiful people, waarin ik mijn visie op echte schoonheid benader
  woensdag : The UK Diaries, waar je alles over Engeland kan lezen met een personal touch
  Donderdags: Vlog ik sinds nog maar heel kort (Met veel inspiratie van kelly’s blog)
  Vrijdags heb ik een gastblogger die leuke receptjes schrijft
  Zaterdags krijg je een leuke outfit te zien
  Zondags schrijf ik uitgebreid over mijn leven als pasgeworden huisvrouw !

  Ik hoop dat ik jullie kan vermaken met mijn blog, en mocht je langskomen… Ik ben erg benieuwd wat je ervan vindt!

  http://www.kellyjayne.nl
  https://www.facebook.com/confessionsofatwentysomethinggirl
  http://www.bloglovin.com/kellyjaynevink

  Veel liefs,

  KellyJayne

 51. Hoii,

  Ik ben eigenlijk net begonnen en heb nog niet zoveel artikelen online staan, al wel veel ideetjes enzo en die zullen ook zeker tot uiting komen in mijn blog.
  Ik wil vooral veel schrijven over lifestyle, eten, beauty, make-up, reviews. Ik ben regelmatig op zoek naar leuke, interessante dingen en vind deze vaak ook voor mijn blog.
  Aan iedereen hier: neem eens een kijkje, laat een comment achter en geef me tips and tricks.
  Dankjewel!
  Liefs, Salina

  http://serendipitive.wordpress.com.
  Salina onlangs geplaatst…MH17My Profile

 52. Leuk!

  Op http://www.kidseropuit.nl blog ik over vakanties en uitjes, inclusief handige tips om deze nog leuker te maken. In Nederland en in Europa. We delen volop persoonlijke verhalen van gezinnen, zoals deze zomer de special “Zo kampeer ik” waarbij gezinnen vertellen over hun kampeermiddel. Maar voordat ik alles verklap: kom gerust eens kijken :-).
  En natuurlijk ook op Facebook.com/kidseropuit en twitter.com/kidseropuit te volgen.
  Saskia (KidsErOpUit) onlangs geplaatst…Zo kampeer ik: met de camperMy Profile

 53. Wat leuk, maak ik dankbaar gebruik van! 🙂

  http://www.southalicious.nl
  Lifestyle blog Southalicious is all about discovering new hotspots and travelling the world. With a focus on the South of the Netherlands (Limburg & Noord-Brabant) and my recent travel experiences.

  Restaurants l Weekend Guides | Food & Drinks l Travel guides l Festivals l Shops | City guides l Things to Love | Interieur | Lifestyle trends | Etc…..

  Ik zou het heel leuk vinden als jullie eens een kijkje nemen op mijn blog SOUTHALICIOUS 🙂
  Liefs, Ms. Southalicous

 54. Wat leuk dat we mogen spammen! 🙂

  Mijn naam is Anneleen en ik ben een half jaar geleden weer begonnen met bloggen op mijn eigen blog http://www.itsmymonkeybusiness.wordpress.com

  Ik doe dit eigenlijk al sinds ik elf ben (ik ben nu 22 hahah), maar ben een tijdje gestopt. Ik schrijf over alles wat ik leuk vind en wat mij interesseert, beauty, music, lifestyle, fashion, room inspiration… Noem het maar op!
  Ik zou het super leuk vinden als je een kijkje wil nemen op mijn blog en ben benieuwd wat je er van vind. 🙂

  xox
  Anneleen

 55. Hoi, Ik ben Evy! Ik zou het tof vinden als je mijn blog over fashion, make-up, beauty en lifestyle wil bekijken: http://www.mbfl.blogspot.com.
  Posts over lifestyle gaan vaak over mijn hobby’s, zoals dansen, zingen en acteren. Ik zing in een band en ik ben met mijn dansteam Nederlands kampioen geworden!
  Ik post verder DIY’s, OOTD’s, reviews, shoplogs en nog veel meer. Sinds kort heb ik ook video’s! Op mijn site heb ik een link staan naar mijn youtube kanaal. (En bloglovin’ en Google+ en instagram…)

  Ik schrijf al bijna een jaar, dus er zijn genoeg posts te vinden!

  xxx
  Evy onlangs geplaatst…OOTD: Diner night!My Profile

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.