Shoplog: Boodschappen Healthy Lifestyle

Dia1

Het is alweer even geleden dat ik een boodschappen shoplog opnam. De laatste was namelijk nog een (hoog)zwangere boodschappen shoplog. Ik kreeg erg veel verzoeken of ik weer een boodschappen shoplog wilde opnemen, zeker nu ik zo gezond bezig ben met Weight Watchers, dat ik afgelopen keer na het doen van de boodschappen, de camera erbij heb gepakt. Hoe ziet ons boodschappenlijstje eruit nu we bezig zijn met een healthy lifestyle? Wat voor boodschappen doen wij voor gezonde ontbijtjes, lekkere en verantwoorde tussendoortjes en de avondmaaltijden?

Shoplog: Boodschappen Healthy Lifestyle

Klik hier als je de video niet kunt zien

Ik ben benieuwd wat jullie van deze boodschappen shoplog vonden. Kwamen de gekochte producten overeen met de producten die jij meestal in je boodschappenkarretje doet? Waar let jij op als je boodschappen doet voor een healthy lifestyle? Ik ben benieuwd naar jullie reacties bij de comments.

Ook leuk om te lezen: Lijstje, 10x  lekkere gezonde snacks!

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

31 reacties

 • Simpel, met een snufje liefde
  27 mei 2016

  Ja bij mij komt het heel erg overheen. Vooral die zoete aardappels en dat fruit. Ik eet alleen wel veel meer noten dan jij.
  Simpel, met een snufje liefde onlangs geplaatst…De miskraam van Marjo.My Profile

 • Mama Lifestyle Blog
  27 mei 2016

  De boodschappen die ik koop zijn eigenlijk altijd wel de volle producten. Ik koop nooit magere of light producten.
  Mama Lifestyle Blog onlangs geplaatst…Het afscheid van het kinderdagverblijf komt nu wel héél dichtbij…My Profile

 • Channa
  27 mei 2016

  Leuk! Wij zijn eigenlijk niet zo met ons eten bezig, maar het grootste gedeelte van je boodschappen halen wij hier ook altijd? En overigens ook meestal bij de Lidl 🙂
  Channa onlangs geplaatst…De Ouders Natuurlijk Beurs +WINACTIEMy Profile

 • Elisabeth
  27 mei 2016

  Nou… eerlijk gezegd verdwijnen er bij mij nog héél veel ongezonde dingen in mijn karretje…
  Elisabeth onlangs geplaatst…Een schone luier poept het lekkersteMy Profile

 • Elisabeth
  27 mei 2016

  Nou… eerlijk gezegd verdwijnen er bij mij nog héél veel ongezonde dingen in mijn karretje…
  Elisabeth onlangs geplaatst…Een schone luier poept het lekkersteMy Profile

 • Josan
  27 mei 2016

  Qua aantallen en soorten groentes kwam het goed overeen. Zelf eet ik zo nu en dan noten vooral in de rijst, quinoa of bulgur niet in de kwark.
  Josan onlangs geplaatst…Z8 Newborn Never Out of Stock collectie 2016My Profile

 • Stefanie
  27 mei 2016

  Wij doen meestal ook boodschappen bij de Lidl en de boodschappen komen best wel overeen. Ik kies toch ook vaak voor de “gezondere” producten. Ik let daar toch altijd wel op!
  Stefanie onlangs geplaatst…Chronisch ziek zijnMy Profile

 • Sophie
  27 mei 2016

  Thanks voor de inspiratie! Helaas ben ik ook vooral te verleiden voor chips en gevulde koeken haha. Dat verdwijnt dan ook stiekem altijd in het karretje. Mijn moeder is bang dat het bezoek te kort komt als we dat niet in huis hebben haha!
  Sophie onlangs geplaatst…Tips voor een citytrip naar Valencia!My Profile

 • MetMirjam
  27 mei 2016

  Leuk om te zien! Best grappig eigenlijk dat iedereen altijd zo benieuwd is naar elkaars boodschappen haha. Ik doe de boodschappen meestal bij de Aldi, omdat wij gee Lidl in de buurt hebben.
  MetMirjam onlangs geplaatst…Struisvogel-mama.. Huh? Mijn kind bijna 2?My Profile

 • Lisanne
  27 mei 2016

  Je bent echt heel erg goed bezig met gezonde producten daar kan ik zeker nog wel wat van leren. Ik probeer ook gezond in te kopen maar als ik dit zo zie merk ik toch Wel dat ik hier en daar nog wat kan bijleren. Trouwens broodje gezond is een programma op Nederland 3 geloof ik daar pluizen ze iedere week gezonde ingedienten uit, is het allemaal wel zo gezond? Laatst was daar over sinaasappelsap, ze vergeleken het met cola omdat je van het drinken van sinaasappelsap vers geperst een hele hoge piek in je suikers kan krijgen. Wellicht vind je her wel interessant om te bekijken.
  Lisanne onlangs geplaatst…Opruimen kast Winter VS ZomerMy Profile

 • Femke
  27 mei 2016

  Handig dat je ook de hoeveelheden aangeeft.. heb ik wat aan 🙂 Leuke video!
  Femke onlangs geplaatst…Review: Morphe Brushes 35 Taupe paletteMy Profile

 • Nicole
  27 mei 2016

  Kijk weer genoeg inspiratie al kopen we toch wel redelijk wat dingen overeen!
  Nicole onlangs geplaatst…Anoniem: “Door veel te bewegen kwam ik uit mijn burn-out”My Profile

 • Ellen
  27 mei 2016

  Leuke video! Ik ga je recept voor broccolisoep ook eens proberen. Ik ben dol.op broccoli, maar manlief wat minder. Dochter daarentegen eet zo een halve broccoli op ?
  Ellen onlangs geplaatst…No spending challenge: dag 5My Profile

 • Saskia
  27 mei 2016

  Leuk en handig. Komt aardig overeen met onze boodschappen alleen gaan wij vaak naar de Aldi.
  Saskia onlangs geplaatst…Help, mijn kind lijkt op mij!My Profile

 • Tamara
  27 mei 2016

  Leuk om te zien! Wij gaan sinds kort ook naar de lidl
  Tamara onlangs geplaatst…5 x verschrikkelijk herkenbare Horrormomenten voor moeders.My Profile

 • Nicole
  27 mei 2016

  Jij bent goed bezig! Helaas ben ik niet zo sterk en eet ik ook wel ongezonde dingen.
  Nicole onlangs geplaatst…De trouwambtenaar from hell (Deel 2)My Profile

 • Hanna
  27 mei 2016

  Ik hoop ook het grootste gedeelte bij de lidl en ook veel groente en fruit! Voel me een stuk beter als ik gezond eet (al mag ik af en toe best even zondigen met want minder gezonds tussendoor)
  Hanna onlangs geplaatst…Een bezig bijtje gaat op reisMy Profile

 • gwendy wesseler
  27 mei 2016

  Altijd leuk een shopblog! Leek alsof ik mijn eigen boodschappen tas aan het uitpakken was. Wij eten ook regelmatig zoete aardappel. Het is een groente . Ik heb nog een lekker recept voor je. 3 personen.

  2 zoete aardappels snijd je in blokjes. een ui in ringen. takjes tijm ( heel ) erop even eens 3 knoflooktenen in de schil. flinks strooien met komijnpoeder en kerriepoeder. scheutje olijfolie en alles door elkaar husselen. dan 30 minuten in de oven op 180 C. knoflookteentje uitknijpen en takje tijm verwijderen. Super lekker. Voor mijn man en mij strooien we er wat cayennepeper overheen. voor kinderen zou ik dat niet doen. lekker simpel en gezond 🙂

 • Marijke
  27 mei 2016

  Leuk om te zien wat je allemaal koopt! Vind het ook lastig hoor want ‘wat is nou gezond’. Zo zag ik een programma op ned3 deze week waarin te zien was dat een glas sinasappelsap evenveel suiker bevat als een glas cola. Toch bizar! Maar goed iedereen moet zelf keuzes maken wat voor hem of haar gezond is. Jullie eten ziet er goed uit!
  Marijke onlangs geplaatst…Lasagne cups (Foodblogswap)My Profile

 • Malou
  27 mei 2016

  Heel leuk om te zien! En je bent echt gezond bezig trouwens 🙂
  Malou onlangs geplaatst…Je weet dat het derde trimester is begonnen als..My Profile

 • Vanessa
  27 mei 2016

  Leuk om nog eens een boodschappen shoplog te zien. Je eet heel gezond hoor, goed bezig! Wij doen ook wekelijks boodschappen bij Lidl 🙂
  Vanessa onlangs geplaatst…9 leuke rugzakken voor de zomerMy Profile

 • Annemijn
  27 mei 2016

  Leuk om te zien! Onze boodschappen komen wel redelijk overeen 🙂 mijn moeder koopt in het weekend vooral lekkere dingen maar daar probeer ik me niet teveel door te laten verleiden
  Annemijn onlangs geplaatst…Mijn nieuwe bikini van HunkemöllerMy Profile

 • rachel
  27 mei 2016

  tipje van de dag haal het hartje uit de knoflook die in het midden zit en dan schijn je ook minder te gaan meuren hihi leuke video meis en moi gaat door jou nu ook wekelijks naar de lidle hahaha
  rachel onlangs geplaatst…Happy b-day hubby!!My Profile

 • Dita
  27 mei 2016

  Leuk om te zien. Wij halen ook veel gezonde dingen maar zo nu en dan ook wel eens iets wat minder gezond is.
  Dita onlangs geplaatst…New in: Jurkjes! ♥My Profile

 • Lisette
  27 mei 2016

  Leuk! 🙂 Ik koop de gezonde producten altijd bij de Lidl .. kipfilet, veel groentes en fruit .. kwark .. (ze hebben daar hele lekker kwark met perziek) <– aanrader! Havermout is ook super goedkoop, dat neem ik meestal ook wekelijks mee! Ja, ik moet er niet te vaak komen anders blijf ik kopen 🙂
  Lisette onlangs geplaatst…In the spotlight: FITGIRL ValerieMy Profile

 • Leonie
  27 mei 2016

  Oeh, wat een hoop en lekker gezond! Ik wil ook een x broccolisoep maken!
  Leonie onlangs geplaatst…Mamashowt: Zwangerschapsoutfit #5 – Touch of pinkMy Profile

 • sandra
  27 mei 2016

  Leuk! Ik ben de laatste weken ook veel met eten bezig, eigenlijk alles wat je liet zien koop ik ook altijd! Grappig.
  sandra onlangs geplaatst…“SanShine”BraceletMy Profile

 • Marieke
  27 mei 2016

  Leuk om te zien wat jij koopt!!! Wat ben jij goed en gezond bezig!!!!
  Marieke onlangs geplaatst…Een rondje door de Primark met outfits #2My Profile

 • Kelly
  27 mei 2016

  Leuk om te mogen “snuffelen” in je boodschappentas !
  Kelly onlangs geplaatst…Ownoh: #3 Mag ik even binnen kijken?My Profile

 • Maike
  27 mei 2016

  Leuk om een keer zo´n boodschappen shoplog te zien!
  Maike onlangs geplaatst…Perfecte bruidsnagels met gellakMy Profile

 • Ilse
  30 mei 2016

  Ik heb juist vernomen dat de volle producten zoals yoghurt/kwark veel gezonder zijn dan de magere variant.

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.