Shoplog: Boodschappen Healthy Lifestyle

Dia1

Het is alweer even geleden dat ik een boodschappen shoplog opnam. De laatste was namelijk nog een (hoog)zwangere boodschappen shoplog. Ik kreeg erg veel verzoeken of ik weer een boodschappen shoplog wilde opnemen, zeker nu ik zo gezond bezig ben met Weight Watchers, dat ik afgelopen keer na het doen van de boodschappen, de camera erbij heb gepakt. Hoe ziet ons boodschappenlijstje eruit nu we bezig zijn met een healthy lifestyle? Wat voor boodschappen doen wij voor gezonde ontbijtjes, lekkere en verantwoorde tussendoortjes en de avondmaaltijden?

Shoplog: Boodschappen Healthy Lifestyle

Klik hier als je de video niet kunt zien

Ik ben benieuwd wat jullie van deze boodschappen shoplog vonden. Kwamen de gekochte producten overeen met de producten die jij meestal in je boodschappenkarretje doet? Waar let jij op als je boodschappen doet voor een healthy lifestyle? Ik ben benieuwd naar jullie reacties bij de comments.

Ook leuk om te lezen: Lijstje, 10x  lekkere gezonde snacks!

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

31 gedachten over “Shoplog: Boodschappen Healthy Lifestyle”

 1. Wij doen meestal ook boodschappen bij de Lidl en de boodschappen komen best wel overeen. Ik kies toch ook vaak voor de “gezondere” producten. Ik let daar toch altijd wel op!
  Stefanie onlangs geplaatst…Chronisch ziek zijnMy Profile

 2. Thanks voor de inspiratie! Helaas ben ik ook vooral te verleiden voor chips en gevulde koeken haha. Dat verdwijnt dan ook stiekem altijd in het karretje. Mijn moeder is bang dat het bezoek te kort komt als we dat niet in huis hebben haha!
  Sophie onlangs geplaatst…Tips voor een citytrip naar Valencia!My Profile

 3. Je bent echt heel erg goed bezig met gezonde producten daar kan ik zeker nog wel wat van leren. Ik probeer ook gezond in te kopen maar als ik dit zo zie merk ik toch Wel dat ik hier en daar nog wat kan bijleren. Trouwens broodje gezond is een programma op Nederland 3 geloof ik daar pluizen ze iedere week gezonde ingedienten uit, is het allemaal wel zo gezond? Laatst was daar over sinaasappelsap, ze vergeleken het met cola omdat je van het drinken van sinaasappelsap vers geperst een hele hoge piek in je suikers kan krijgen. Wellicht vind je her wel interessant om te bekijken.
  Lisanne onlangs geplaatst…Opruimen kast Winter VS ZomerMy Profile

 4. Ik hoop ook het grootste gedeelte bij de lidl en ook veel groente en fruit! Voel me een stuk beter als ik gezond eet (al mag ik af en toe best even zondigen met want minder gezonds tussendoor)
  Hanna onlangs geplaatst…Een bezig bijtje gaat op reisMy Profile

 5. gwendy wesseler

  Altijd leuk een shopblog! Leek alsof ik mijn eigen boodschappen tas aan het uitpakken was. Wij eten ook regelmatig zoete aardappel. Het is een groente . Ik heb nog een lekker recept voor je. 3 personen.

  2 zoete aardappels snijd je in blokjes. een ui in ringen. takjes tijm ( heel ) erop even eens 3 knoflooktenen in de schil. flinks strooien met komijnpoeder en kerriepoeder. scheutje olijfolie en alles door elkaar husselen. dan 30 minuten in de oven op 180 C. knoflookteentje uitknijpen en takje tijm verwijderen. Super lekker. Voor mijn man en mij strooien we er wat cayennepeper overheen. voor kinderen zou ik dat niet doen. lekker simpel en gezond 🙂

 6. Leuk om te zien wat je allemaal koopt! Vind het ook lastig hoor want ‘wat is nou gezond’. Zo zag ik een programma op ned3 deze week waarin te zien was dat een glas sinasappelsap evenveel suiker bevat als een glas cola. Toch bizar! Maar goed iedereen moet zelf keuzes maken wat voor hem of haar gezond is. Jullie eten ziet er goed uit!
  Marijke onlangs geplaatst…Lasagne cups (Foodblogswap)My Profile

 7. tipje van de dag haal het hartje uit de knoflook die in het midden zit en dan schijn je ook minder te gaan meuren hihi leuke video meis en moi gaat door jou nu ook wekelijks naar de lidle hahaha
  rachel onlangs geplaatst…Happy b-day hubby!!My Profile

 8. Leuk! 🙂 Ik koop de gezonde producten altijd bij de Lidl .. kipfilet, veel groentes en fruit .. kwark .. (ze hebben daar hele lekker kwark met perziek) <– aanrader! Havermout is ook super goedkoop, dat neem ik meestal ook wekelijks mee! Ja, ik moet er niet te vaak komen anders blijf ik kopen 🙂
  Lisette onlangs geplaatst…In the spotlight: FITGIRL ValerieMy Profile

 9. Ik heb juist vernomen dat de volle producten zoals yoghurt/kwark veel gezonder zijn dan de magere variant.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.