Kerst Boodschappen Shoplog LIDL

Dia1

Kerstboodschappen doen, het is altijd een chaotisch dingetje. Kan zelfs voor heel wat stress zorgen maar als je dan eenmaal alle kerstboodschappen in huis hebt dan voelt dat heerlijk. Yannick is sinds gisteren vrij, hij heeft twee weken vakantie, echt zalig, dus besloten wij gisteren samen boodschappen te gaan doen. Eigenlijk gewoon de weekboodschappen tot we dachten, we doen gewoon alvast ook het meeste halen voor de kerstdagen en voor oud&nieuw zodat die boodschappenstress niet hoeft als het een grote chaos in de winkels is haha. We hebben natuurlijk op de houdbaarheidsdata gelet. Toen wij thuiskwamen heb ik gelijk mijn camera erbij gepakt, lipstickje opgedaan en ben ik gaan filmen. Aanschouw een lekker chaotische video met een bad-hairday haha maar wel met al onze kerstboodschappen. Ik deed al een hele tijd geen boodschappen shoplog meer maar vandaag dus wel. Kijk je mee?Klik hier als je de video niet kunt zien

Ik ben benieuwd wat jullie van de video vonden. Onze kerstplannen zijn op zich qua eten vrij makkelijk. Eerste Kerstdag vieren wij bij mijn schoonouders waar we uitgenodigd zijn voor het kerstdiner en tweede kerstdag vieren wij bij ons thuis met mijn ouders waar het kerstdiner bezorgd zal worden. De boodschappen die we gedaan hebben zijn dus voor kerstavond, voor het kerstontbijt/brunch, voor lekkers in de avond en al een beetje voor Oud & Nieuw. Dan hoeven we volgende week alleen nog wat verse producten te halen zoals fruit en groente en dan zijn wij weer voorzien haha. Ook gaan we nog apart boodschappen doen voor drankjes want ik wil nog op zoek gaan naar lekkere Alcoholvrije wijnen ;).

Hebben jullie al kerstboodschappen gedaan of doe je dit ook dit weekend of last minute nog de komende dagen? Ik ben heel benieuwd wat jullie plannen zijn, waar jullie graag boodschappen doen enzovoorts. Ik vind dat altijd zo leuk en interessant om van anderen te lezen! Laat je reactie achter bij de comments.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

32 reacties

 • Channa
  19 december 2015

  Leuke video en heel slim!! Echt ellendig boodschappen doen deze dagen. Hier vieren wij vanavond mijn verjaardag dus de kerstboodschappen passen helaas nog niet in de koelkast.
  Channa onlangs geplaatst…Consultatiebureau & Consternatiebureau!My Profile

 • Marion
  19 december 2015

  Oh gunst, wat veel. Wel heel slim om alles in één keer te halen als je het kwijt kan. Wij doen eigenlijk niets anders dan anders, behalve dat ik af en toe een kerststolletje koop en rekening moet houden met andere openingstijden van de winkels. Ik vind het zelf altijd wel lachen om die chaos in de winkels te zien. Vooral mensen die zich dan kapot irriteren. Dan denk ik: Je wéét toch dat het zo druk zal zijn! Stel je er op in en dan hoef je je echt niet te irriteren. Maar goed, jullie zijn binnen. Lekker genieten van de komende twee weken. X
  Marion onlangs geplaatst…Hyperdehyp, kraamvisite en een plogvijfdaagseMy Profile

 • Carlijn
  19 december 2015

  Dit vind ik nou een te leuke shoplog. Moet ook zeggen dat ik het assortiment van Lidl ieder jaar beter vind worden. Op sommige vlakken doen ze echt niet onder voor de Appie. Ik heb een Lidl, Aldi en AH in de buurt, voor sommige dingen ga ik bewust naar de Lidl.
  Carlijn onlangs geplaatst…Mijn beauty Christmas wishlistMy Profile

 • Dorien
  19 december 2015

  Leuk om naar te kijken! Ben benieuwd naar de pikante kaassalade! Ik was laatst op jouw tip op zoek naar de scones bij de Lidl, maar ik kon ze niet vinden! De carrotcake van de Lidl schijnt ook goddelijk te zijn maar ook die was er jammer genoeg niet! Ik doe zelf altijd mijn boodschappen bij de AH maar vermijd het liefst de supermarkt eind deze week!
  Dorien onlangs geplaatst…6 DAYS TILL’ CHRISTMAS PLOG: MIJN VERBORGEN TALENT!My Profile

 • Marlotte
  19 december 2015

  Onwijs leuk om te zien! Op de een of andere manier vind ik boodschappen shoplogs altijd heel leuk haha.

 • Doortje
  19 december 2015

  Ik heb gelukkig ook al het meeste binnen. Ik doe het altijd in etappes, dus dan neem ik in de weken voor de kerst met de weekboodschappen elke keer iets extra’s mee van mijn kerstlijstje. (Natuurlijk wel de houdbare dingen) dan hoef ik in de drukste week voor kerst alleen nog maar de verse dingen te halen. We eten dit jaar meer thuis dan andere jaren, dus we hadden wel meer nodig, maar op deze manier vind ik het prima te doen 🙂
  Doortje onlangs geplaatst…Financieel jaar 2015My Profile

 • Nicole
  19 december 2015

  Oh wat goed voorbereid ben je! Ik ben altijd zo’n kneus die het op het allerlaatste moment laat aankomen en dan in de drukte staat.
  Nicole onlangs geplaatst…Slaan we niet allemaal behoorlijk door?My Profile

 • Charlotte
  19 december 2015

  Wij moeten de boodschappen ook nog doen. .. lidl heeft wel altijd ontzettend lekkere dingen rond deze tijd!
  Charlotte onlangs geplaatst…Papa’s momentjes (over onze taakverdeling)My Profile

 • Liset - Beautydagboek
  19 december 2015

  Ik vind dit echt heel leuk om te zien! Het Brabantse rundvlees klinkt lekker, nu hopen dat ze dat hier ook hebben en het geen streekproduct is :). De wasverzachter is fijn hè? Die halen wij ook altijd bij de Lidl. Sowieso zijn wasmiddel en verzachter echt de beste daar!
  Liset – Beautydagboek onlangs geplaatst…Ik voel me in een hokje gestopt…als mens en als moederMy Profile

 • Saskia
  19 december 2015

  Kerstaankopen… Daar heb ik nog helemaal niet aan gedacht haha 🙂 Maar
  lekker dat je alles vast binnen hebt. Slim 🙂
  Saskia onlangs geplaatst…Familie in een andere stadMy Profile

 • Femke
  19 december 2015

  Wat een leuke shoplog. Ik ga eens naar die thee kijken :-)! Ik vind de Lidl een ontzettend fijne winkel. Fijn dat je alle grote aankopen nu binnen hebt :-)!
  Femke onlangs geplaatst…Mijn favoriete.. Health en sportblogsMy Profile

 • Dita
  19 december 2015

  Heerlijk al die kerstinkopen en boodschappen. Ik hou er wel van. Leuk om te zien wat jullie in huis hebben gehaald. Ik zal komende week nog even kijken wat we willen gaan eten 1e kerstdag. Dan zijn mijn vriend en ik de hele dag gewoon samen dus kunnen we lekker koken.
  Dita onlangs geplaatst…My Life – December 2015 #2My Profile

 • Simpel, met een snufje liefde
  19 december 2015

  Fijn dat je alles al binnen hebt. Ik moet nog alles halen. Gelukkig brengt onze familie veel voor het kerstdiner mee.
  Simpel, met een snufje liefde onlangs geplaatst…#12 days of Christmas/ Dag 5. Kerst met kinderen Tag!My Profile

 • Amber
  19 december 2015

  Wat veel! Ik haal meestal wel wat tapenade en toastjes maar dit jaar helemaal niks omdat ik maandag voor 2 weken opgenomen word op de PAAZ afdeling van het ziekenhuis (iedereen zegt af met de feestdagen dus er was sneller plek dan ik had verwacht haha), dus geen Kerst en Oud & Nieuw voor mij dit jaar. Geeft niet. Ik vier Kerst nu gewoon morgen bij mijn moeder. 🙂
  Amber onlangs geplaatst…Changes.My Profile

 • Papa Mike
  19 december 2015

  Leuk video Kelly! En wat heb jij veel gehaald :p Jullie zijn er helemaal klaar voor fijne dagen gewenst aan jou en je gezin 🙂
  Papa Mike onlangs geplaatst…Een bekentenis uit een dagboek van een mamaMy Profile

 • Kelly
  19 december 2015

  Hele leuke video! Wij hoeven nog geen boodschappen te doen aangezien we bij mijn schoonouders, in een restaurant en mijn ouders eten, en we wonen allebei nog thuis dus dan hoeft dat sowieso niet haha. Ik hoop dat dat volgend jaar of t jaar erna anders is 🙂
  Kelly onlangs geplaatst…365 days of Kelly| veranderingMy Profile

 • Lifesabout
  19 december 2015

  Ohh die pikante kaassalade! Klinkt zo goed. Lang niet bij de Lidl geweest, ze hebben zo te zien heerlijke dingen.
  Lifesabout onlangs geplaatst…Photodiary. Memory Lane 13 -19 decemberMy Profile

 • sandra
  19 december 2015

  Wat een heerlijke boodschappen heb je gehaald! En alles al in huis dat is ook erg fijn.

 • Angela
  19 december 2015

  Wat ben je prachtig zwanger! Wij gaan vanmiddag even langs de Lidl voor grote boodschappen en dan sla ik meteen wat van die thee in!
  Angela onlangs geplaatst…Let me introduce to you: Hey BBMy Profile

 • Vanessa
  19 december 2015

  Leuk om te zien Kelly! Wij zijn gisteren ook kerst boodschappen gaan doen in de Lidl. We hebben zelfs al een paar dingen voor oudejaar. Zo zijn we gerust voor de dag zelf en hoeven we dan enkel het eten nog klaar te maken. Bespaart toch een heleboel stress!
  Vanessa onlangs geplaatst…Tips voor de perfecte kersttafelMy Profile

 • Nesrin
  19 december 2015

  Liefde voor Lidl! Leuke shoplog, juist leuk dat je dit gewoon zo ff doet.

  Ik heb geen idee wat ik moet maken met kerst. Ik heb zin in een pantosti maar ben bang dat mijn kinderen en man mij het huis uit gooien 😉
  Nesrin onlangs geplaatst…Bla Bla Bla – Saturday Random ThoughtsMy Profile

 • naomi
  19 december 2015

  Leuke shopvideo! Wat is het toch fijn dat jij altijd jezelf bent.

 • Karlien
  19 december 2015

  Leuk ik ben fan van lidl. Ik ben niet zo’n ster in alles in één keer halen 🙂
  Karlien onlangs geplaatst…Mijn week in foto’s #14My Profile

 • Cassandra
  19 december 2015

  Jaa wij doen ook de boodschappen altijd van te voren. Sowieso de dingen die we kunnen invriezen. Zoveel handiger! Want het is anders echt stormloop zo vlak voor de feestdagen en dan mis je weer van alles
  Cassandra onlangs geplaatst…Hoe je het roze vest combineert in de winterMy Profile

 • Drie
  19 december 2015

  Wat goed dat je nu de kerstboodschappen al in huis hebt. Omdat ik gisteren jarig was, hadden wij geen ruimte meer vrij in de koelkast.
  Ik denk dat ik alles maandag maar haal want om dat woensdag of donderdag nog te doen lijkt me niet verstandig.
  Drie onlangs geplaatst…It’s my birthdayMy Profile

 • Groceries Glossy
  19 december 2015

  Leuk om
  Groceries Glossy onlangs geplaatst…Producttest Sabra hummus fijne kruidenMy Profile

 • Groceries Glossy
  19 december 2015

  […en toen drukte mijn 1 jarige zoontje Olivier op heel veel knoppen waardoor de reactie al verzonden werd]

  Maar goed, leuk om te zien! Ik ging stuk om dat verhaaltje ‘als we in een gezonde fase zitten kopen we dit niet, nu wel’ 😉 Haha!!!

  Ik ga beide Kerstdagen bij familie eten dus heb die stress niet maar doe wel regelmatig reguliere boodschappen bij verschillende supermarkten zodat we altijd goede en verse producten in huis hebben.
  Groceries Glossy onlangs geplaatst…Producttest Sabra hummus fijne kruidenMy Profile

 • Mariska
  19 december 2015

  Dat heb je handig gedaan allemaal! Lidl heeft best fijne producten. Ik heb een luie investering gedaan en laat de Albert Heijn alles bezorgen.
  Mariska onlangs geplaatst…Tips voor een geslaagde taartMy Profile

 • Sheela
  19 december 2015

  Haha ik moet wel lachen om je chaotische fimpje, ik vindt dat echt erg leuk om te kijken! Wat een hoop boodschappen hebben jullie gehaald en voor (vindt ik dan 😉 ) vrij weinig geld. Wij hebben nog geen kerstboodschappen in huis, wij gaan normaal naar deen en de houdbaarheidsdatum is daar nog niet tot de kerstdagen met het vlees. Maar nu ik zie wat je allemaal bij de lidl heb gehaald ga ik daar zeker even een kijkje nemen volgende week, ik denk dat wij maandag de kerstboodschappen gaan doen. Die salades voor op brood lijken me erg lekker!
  Sheela onlangs geplaatst…Weekly review: Een fijne en ook pijnlijke weekMy Profile

 • Juara
  20 december 2015

  Wat een heerlijke spontane video! Ik volg je al best een lange tijd, maar reageer nooit. Ik heb zelf geen kinderen, maar kijk dagelijks altijd even op jouw blog. Ik vind het ook heel leuk om je te zien ontwikkelen wat betreft het bloggen, vloggen, etc. 🙂
  Juara onlangs geplaatst…DIY kersthoefijzerMy Profile

 • Anneroos
  20 december 2015

  Heel leuk om te zien wat je allemaal hebt gehaald! En grappig dat Janick van de wasjes is.

 • Maaike
  20 december 2015

  Leuke video en thanks voor je inspiratie, ik ga morgen gelijk naar de Lidl ! 🙂

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.