Kerst Boodschappen Shoplog LIDL

Dia1

Kerstboodschappen doen, het is altijd een chaotisch dingetje. Kan zelfs voor heel wat stress zorgen maar als je dan eenmaal alle kerstboodschappen in huis hebt dan voelt dat heerlijk. Yannick is sinds gisteren vrij, hij heeft twee weken vakantie, echt zalig, dus besloten wij gisteren samen boodschappen te gaan doen. Eigenlijk gewoon de weekboodschappen tot we dachten, we doen gewoon alvast ook het meeste halen voor de kerstdagen en voor oud&nieuw zodat die boodschappenstress niet hoeft als het een grote chaos in de winkels is haha. We hebben natuurlijk op de houdbaarheidsdata gelet. Toen wij thuiskwamen heb ik gelijk mijn camera erbij gepakt, lipstickje opgedaan en ben ik gaan filmen. Aanschouw een lekker chaotische video met een bad-hairday haha maar wel met al onze kerstboodschappen. Ik deed al een hele tijd geen boodschappen shoplog meer maar vandaag dus wel. Kijk je mee?Klik hier als je de video niet kunt zien

Ik ben benieuwd wat jullie van de video vonden. Onze kerstplannen zijn op zich qua eten vrij makkelijk. Eerste Kerstdag vieren wij bij mijn schoonouders waar we uitgenodigd zijn voor het kerstdiner en tweede kerstdag vieren wij bij ons thuis met mijn ouders waar het kerstdiner bezorgd zal worden. De boodschappen die we gedaan hebben zijn dus voor kerstavond, voor het kerstontbijt/brunch, voor lekkers in de avond en al een beetje voor Oud & Nieuw. Dan hoeven we volgende week alleen nog wat verse producten te halen zoals fruit en groente en dan zijn wij weer voorzien haha. Ook gaan we nog apart boodschappen doen voor drankjes want ik wil nog op zoek gaan naar lekkere Alcoholvrije wijnen ;).

Hebben jullie al kerstboodschappen gedaan of doe je dit ook dit weekend of last minute nog de komende dagen? Ik ben heel benieuwd wat jullie plannen zijn, waar jullie graag boodschappen doen enzovoorts. Ik vind dat altijd zo leuk en interessant om van anderen te lezen! Laat je reactie achter bij de comments.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

32 gedachten over “Kerst Boodschappen Shoplog LIDL”

 1. Oh gunst, wat veel. Wel heel slim om alles in één keer te halen als je het kwijt kan. Wij doen eigenlijk niets anders dan anders, behalve dat ik af en toe een kerststolletje koop en rekening moet houden met andere openingstijden van de winkels. Ik vind het zelf altijd wel lachen om die chaos in de winkels te zien. Vooral mensen die zich dan kapot irriteren. Dan denk ik: Je wéét toch dat het zo druk zal zijn! Stel je er op in en dan hoef je je echt niet te irriteren. Maar goed, jullie zijn binnen. Lekker genieten van de komende twee weken. X
  Marion onlangs geplaatst…Hyperdehyp, kraamvisite en een plogvijfdaagseMy Profile

 2. Dit vind ik nou een te leuke shoplog. Moet ook zeggen dat ik het assortiment van Lidl ieder jaar beter vind worden. Op sommige vlakken doen ze echt niet onder voor de Appie. Ik heb een Lidl, Aldi en AH in de buurt, voor sommige dingen ga ik bewust naar de Lidl.
  Carlijn onlangs geplaatst…Mijn beauty Christmas wishlistMy Profile

 3. Leuk om naar te kijken! Ben benieuwd naar de pikante kaassalade! Ik was laatst op jouw tip op zoek naar de scones bij de Lidl, maar ik kon ze niet vinden! De carrotcake van de Lidl schijnt ook goddelijk te zijn maar ook die was er jammer genoeg niet! Ik doe zelf altijd mijn boodschappen bij de AH maar vermijd het liefst de supermarkt eind deze week!
  Dorien onlangs geplaatst…6 DAYS TILL’ CHRISTMAS PLOG: MIJN VERBORGEN TALENT!My Profile

 4. Ik heb gelukkig ook al het meeste binnen. Ik doe het altijd in etappes, dus dan neem ik in de weken voor de kerst met de weekboodschappen elke keer iets extra’s mee van mijn kerstlijstje. (Natuurlijk wel de houdbare dingen) dan hoef ik in de drukste week voor kerst alleen nog maar de verse dingen te halen. We eten dit jaar meer thuis dan andere jaren, dus we hadden wel meer nodig, maar op deze manier vind ik het prima te doen 🙂
  Doortje onlangs geplaatst…Financieel jaar 2015My Profile

 5. Heerlijk al die kerstinkopen en boodschappen. Ik hou er wel van. Leuk om te zien wat jullie in huis hebben gehaald. Ik zal komende week nog even kijken wat we willen gaan eten 1e kerstdag. Dan zijn mijn vriend en ik de hele dag gewoon samen dus kunnen we lekker koken.
  Dita onlangs geplaatst…My Life – December 2015 #2My Profile

 6. Wat veel! Ik haal meestal wel wat tapenade en toastjes maar dit jaar helemaal niks omdat ik maandag voor 2 weken opgenomen word op de PAAZ afdeling van het ziekenhuis (iedereen zegt af met de feestdagen dus er was sneller plek dan ik had verwacht haha), dus geen Kerst en Oud & Nieuw voor mij dit jaar. Geeft niet. Ik vier Kerst nu gewoon morgen bij mijn moeder. 🙂
  Amber onlangs geplaatst…Changes.My Profile

 7. Hele leuke video! Wij hoeven nog geen boodschappen te doen aangezien we bij mijn schoonouders, in een restaurant en mijn ouders eten, en we wonen allebei nog thuis dus dan hoeft dat sowieso niet haha. Ik hoop dat dat volgend jaar of t jaar erna anders is 🙂
  Kelly onlangs geplaatst…365 days of Kelly| veranderingMy Profile

 8. Leuk om te zien Kelly! Wij zijn gisteren ook kerst boodschappen gaan doen in de Lidl. We hebben zelfs al een paar dingen voor oudejaar. Zo zijn we gerust voor de dag zelf en hoeven we dan enkel het eten nog klaar te maken. Bespaart toch een heleboel stress!
  Vanessa onlangs geplaatst…Tips voor de perfecte kersttafelMy Profile

 9. Wat goed dat je nu de kerstboodschappen al in huis hebt. Omdat ik gisteren jarig was, hadden wij geen ruimte meer vrij in de koelkast.
  Ik denk dat ik alles maandag maar haal want om dat woensdag of donderdag nog te doen lijkt me niet verstandig.
  Drie onlangs geplaatst…It’s my birthdayMy Profile

 10. […en toen drukte mijn 1 jarige zoontje Olivier op heel veel knoppen waardoor de reactie al verzonden werd]

  Maar goed, leuk om te zien! Ik ging stuk om dat verhaaltje ‘als we in een gezonde fase zitten kopen we dit niet, nu wel’ 😉 Haha!!!

  Ik ga beide Kerstdagen bij familie eten dus heb die stress niet maar doe wel regelmatig reguliere boodschappen bij verschillende supermarkten zodat we altijd goede en verse producten in huis hebben.
  Groceries Glossy onlangs geplaatst…Producttest Sabra hummus fijne kruidenMy Profile

 11. Haha ik moet wel lachen om je chaotische fimpje, ik vindt dat echt erg leuk om te kijken! Wat een hoop boodschappen hebben jullie gehaald en voor (vindt ik dan 😉 ) vrij weinig geld. Wij hebben nog geen kerstboodschappen in huis, wij gaan normaal naar deen en de houdbaarheidsdatum is daar nog niet tot de kerstdagen met het vlees. Maar nu ik zie wat je allemaal bij de lidl heb gehaald ga ik daar zeker even een kijkje nemen volgende week, ik denk dat wij maandag de kerstboodschappen gaan doen. Die salades voor op brood lijken me erg lekker!
  Sheela onlangs geplaatst…Weekly review: Een fijne en ook pijnlijke weekMy Profile

 12. Wat een heerlijke spontane video! Ik volg je al best een lange tijd, maar reageer nooit. Ik heb zelf geen kinderen, maar kijk dagelijks altijd even op jouw blog. Ik vind het ook heel leuk om je te zien ontwikkelen wat betreft het bloggen, vloggen, etc. 🙂
  Juara onlangs geplaatst…DIY kersthoefijzerMy Profile

 13. Heel leuk om te zien wat je allemaal hebt gehaald! En grappig dat Janick van de wasjes is.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.