kcphotoanders

Het is weer donderdag dus ik deel met jullie weer mijn wekelijkse photodiary. Maar dit keer wel een beetje anders dan anders, maar wel om een hele leuke reden!

Op het moment dat jullie deze photodiary lezen, zijn wij op vakantie, heerlijk! Ik heb de photodiary kunnen afmaken tot dinsdag en de dagen erna gaan jullie zien in een vlogweek die eraan gaat komen! (wat en wanneer zal ik later nog aankondigen) Maar daarom is deze photodiary dus anders ingevuld met wat random foto’s van afgelopen week dus! (En er is tijdens onze vakantie bewoning in ons huis, vandaar dat ik dit wel online mededeel).

Er kwam een professionele filmploeg in huis om mijn morning routine te filmen! Deze video gaat binnenkort online komen, heel anders als hoe ik het zelf film, maar het wordt een hele leuke video! En dat filmen we natuurlijk live, gewoon tijdens mijn ochtend routine dus ik deed de deur in pyjama en make-ploos open en er moest ook echt nog aangekleed en ontbeten worden, net zoals echt dus 😉

En ik verzorgde de lunch voor de filmploeg, gezellig!

Patrick stelt zich graag dienstbaar op wanneer het gaat om het testen van nieuwe babyproducten haha. Alle items heeft hij al wel ingewijd volgens mij.

Van Barbie kregen wij een geweldig pakketje. Een pop met heel lang blond haar met een soort apparaatje erbij dat je het haar zelf kunt vlechten. Jeugdsentiment, heerlijk! Dus dat gingen wij natuurlijk proberen en mijn poppen-tijdperk kwam weer helemaal boven.

En wi hadden de grootste lol met het spelen van supermarktje. Ja WIJ haha, genieten vind ik dat! We rouleerden tussen kassa-mevrouw en boodschapper. Zo leuk 😉 #nevergrowup en Aimy kijkt dan vol fascinatie mee hoe wij dat doen.

Voor Aimy ontvingen we dit Sleephead Deluxe babynestje en ik weet nu al dat dit de ideale musthave voor onze vakantie wordt. Hier zal zij heerlijk in kunnen slapen.

Wij gingen op visite bij mijn broer waar onze kindjes fijn samen konden spelen. Ze liggen qua leeftijden erg dicht bij elkaar wat heel leuk is.

Mmm, ik kookte zoete aardappel met shoarma en een salade erbij. En een beetje knoflooksaus want dat moet gewoon bij shoarma haha.

Mijn vader kwam foto’s maken voor een campagne die eraan komt en dit waren foto’s van mij en Yannick en wij kunnen dan dus nooit serieus doen haha. Uiteindelijk is er een leuke fotoserie uit gekomen!

En een tosti als lunch is altijd goed!

Daarna even naar de stad voor wat boodschappen voor de vakantie. Aimy lekker bij me in de Tula, heerlijk.

We gaan met de auto op vakantie naar familie in Zuid-Frankrijk dus schaften wij zo’n portable-dvd kit aan zodat Lana filmpjes kan kijken in de auto. Yannick heeft deze in de auto geïnstalleerd. Ik denk dat dit nu al officieel een van de beste aankopen van het jaar is haha.

En sinds Netflix de film Frozen niet meer aanbiedt, moest er wel zo’n dvd in huis gehaald worden natuurlijk ;). Lana is een groots fan van Frozen dus deze gaan we denk ik wel grijs draaien.

Aimy groeit enorm hard (veel te hard, mag ik dat als moeder zeggen? 😛 ) en ze is nu bezig met dingen grijpen, leren omrollen en haar stem ontdekken en dat is zo leuk. Ik voel me zo trots als ik naar haar kijk.

Een weekenddag is bij ons voortaan Chips+Prosecco avond haha. Wij eten de hele week zo gezond als mogelijk (oke, niet in de vakantie haha) dus zo’n snack avond is echt genieten. En we vierden gelijk dat Yannick een week vakantie heeft, yeah!

De ochtend erop was ik in de sportschool te vinden voor een Xco lesje, een van mijn favo groepslessen.

In de middag lekker met ons gezin naar de Efteling. Yannick heeft nu ook een abonnement aangeschaft, hij gaat wat meer vrij hebben de komende tijd door nieuwe diensten. Dus dat worden hele leuke dagen!

Pizza party! Zelf pizzadeeg maken en beleggen en daarna bakken. Zo lekker en leuk om te doen!

En ik checkte nog even of onze Tomtom eigenlijk nog wel werkte. In Nederland navigeer ik altijd met mijn iPhone, maar dit kan in het buitenland niet (tenzij je je telefoonrekening voor lief neemt haha). Dus schaften we nog snel een nieuwe Tomtom aan om mee op reis te nemen. Zonder zo’n ding kom ik nergens haha en ik zie mezelf nog niet echt met een routekaart de weg voorlezen aan Yannick :P.

En de dag voor we op vakantie vertrokken deed ik nog wat noodzakelijke boodschappen voor de aanvulling van de medicijntas, koekjes en knijpfruit voor onderweg en voor mezelf een lekker kort broekje, hopend op mooi weer 😉

En dat was het voor deze week, hopelijk toch een leuke diary om een indruk te geven van afgelopen week!

 

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

46 gedachten over “KC Photodiary: Anders dan anders”

  1. Geniet van jullie vakantie! Heerlijk! Ik ga ook een Efteling abonnement aanschaffen trouwens. Heerlijk als ik zo zie dat je er steeds naartoe kan gaan wanneer je maar wilt, ik ben ook om haha
    Charlotte onlangs geplaatst…Dit moet je lezen!My Profile

  2. Wat een fijne week en hoe lekker dat je in Frankrijk bent, ik zag net al een heerlijke foto op Instagram :-). Zelf ben ik ook op vakantie nu, vandaag vlieg ik naar huis maar morgen op zaterdag ga ik ook naar Frankrijk toe.. Alleen dan niet om puur te relaxen maar om donderdag 2 juni deel te gaan nemen aan de Alpe d’HuZes :-)/
    Femke onlangs geplaatst…In the spotlight #9My Profile

  3. Fijne vakantie samen! Op de foto waarop jullie op visite zijn bij je broer leek de spin heel even echt toen ik gauw keek. Brrr haha.

  4. Kelly Caresse

    Ah ideaal he, ja wij willen hem ook voor de rug gaan gebruiken, deden we bij Lana ook, echt ideaal als ze groter worden

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.