Random instagram shots september #2

Donderdag 12 september, waar blijft de tijd hihi. Een nieuwe random instagram shots van weer een leuke week. Vorige week donderdag vierde ik in de avond mijn verjaardag (ik was 2 augustus jarig hihi) voor een groepje vriendinnen. Ter voorbereiding hierop bakte ik met vriendinnetjes Vera en Irma, een mon chou taart en een kruidcake. Het was een hele gezellige avond, en we hebben weer leuk bij kunnen kletsen. Ik ben ook nog flink verwend met onder andere een prachtig speelkleed (speeljungle) voor de kleine meid. Dankjewel lieve meiden! Op dat soort momenten realiseer ik me extra hoe belangrijk het is om goede lieve vriendinnen te hebben, en hoe erg ik dat waardeer. Het is zo fijn om een groepje vriendinnen uit te nodigen, dat is echt genieten!

Dit vond ik een fijn en vrolijk ontbijten! Griekse yoghurt met banaan, walnoten en kaneel met een flinke mok groene thee. Servies van Blond Amsterdam maakt me zo vrolijk! De mok is trouwens nieuw, is van een samenwerking van de Efteling met Blond Amsterdam, ik vind het echt een toffe uitwerking hebben!

Mijn studie tot gewichtsconsulente bevalt me erg goed, het is lekker pittig en uitdagend en een goede manier om in rust mijn dagen op een leuke manier in te vullen. Ik vind het heerlijk om te studeren, van alles uit te zoeken en mezelf op die manier te prikkelen en nieuwsgierig te maken. Les 3 is inmiddels afgerond (het zijn in totaal 15 lessen en een les duurt gemiddeld 8 a 12 uur). En ik kijk er iedere keer weer naar uit om aan de slag te gaan. Inmiddels heb ik al veel geleerd over het spijsverteringskanaal, de theorie en anatomie van weefsels, bloed, cellen en de stofwisseling. Erg interessant dat er ook wat scheikundige onderdelen in de studie zitten.

Dit is een beetje een gekke ‘selfie’ foto. Ik maakte deze zittend op mijn bureau van bovenaf, om het bovenaanzicht van mijn babybump te laten zien.

Deze XXL-guiness-book-of-recors-huge-courgette oogste ik in mijn moestuin, wauw wat een wonder!

Vriendlief en ik zijn naar de Prenatal gegaan voor belangrijke spulletjes voor de babygirl. We gingen voor deze Joolz day kinderwagen. De reiswieg is creme-wit en heeft een denim draagzak bij de wielen.

Dit is het opzet stuk, als het kindje wat groter wordt kan de reiswieg eraf en kun je er deze denim wandelwagen zitting op zetten. We vinden het heel tof dat de reiswieg wel creme-wit is maar de wandelwagen in een stoere denim uitvoering. Hiermee zien jullie gelijk een sneak peak van de babykamer hihi.

Voor deze maxi-cosi zijn we gegaan. De kleur is paars!

En deze week was week 29. Zaterdag ben ik alweer 30 weken zwanger, dan gaan de allerlaatste 8 weken in. Niet te geloven dat dit zo snel is gegaan.

Aangezien mijn Biocura gezichtsverzorging producten vrijwel op waren, en ik toe was aan iets anders koos ik voor de Etos gezichtsverzorgingslijn voor de gevoelige huid. Ik ging voor de dagcreme, de nachtcreme, een oogcontourcreme en ze reinigingsmelk en reinigingstonic. Ik denk dat hier binnenkort wel een review van online komt. Tot nu toe bevallen de producten me erg goed!

Maandag maakte ik een van mijn lievelingseten, en dat is wortelstamppot. Het is er tenslotte weer het weer voor! Heerlijk met een stukje magere rookworst. Ik had vrij veel gemaakt waardoor ik de dag erna nog een lekkere lunch leftover had, een bordje stamppot als lunch, mmm!

Toevallig was ik helemaal matchy-matchy aan het studeren! Ik vond de combinatie van mijn nagels, het vestje en de markeerstift wel een foto’tje waardig haha.

Dit is Jabo, goedendag! Dit is de hond van mijn schoonouders en hij kan altijd heel lief en serieus kijken.

Samen met mijn schoonmoeder ging ik naar de kringloop winkel in Almkerk. Allebei zijn we dol op vintage tierelantijntjes en vondsten en kunnen we ons goed vermaken met het shoppen naar dit soort schatten. De shoplog hiervan komt nog online, ik ben er helemaal gelukkig mee! Het is echt een aanrader om eens een kringloop winkel binnen te stappen, als je goed zoekt vind je de mooiste schatten voor hele goede prijzen.

Mini sneak peak van de geshopte spulletjes van de kringloopwinkel! I am in love!

Dit waren de random Instagram shots weer voor deze week. Hopelijk vonden jullie het leuk om weer een kijkje te nemen. De bezoekers die mij ook op Instagram volgen zullen deze foto’s al wel voorbij hebben zien komen maar op Instagram deel ik wat meer foto’s. Wil je me volgen via instagram? Doe dit dan via deze link

Ik ben benieuwd naar jullie reacties op mijn foto’s, als je wilt mag je deze achter laten in de comments.

Follow my blog with Bloglovin’ 

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

17 reacties

 • martinaa89
  12 september 2013

  Mooie wagen hebben jullie gekocht!

 • Nadia
  12 september 2013

  Mooie kinderwagen! En lekker, stamppot!

 • Dionne (@Diolifestyle)
  12 september 2013

  De kinderwagen is mooi!

 • Nadia
  12 september 2013

  Oh, en: nog maar acht weken! Waaah, wat gaat dat snel!

 • Sheena
  12 september 2013

  Leuk hé die aankoop van de kinderwagen en maxicosi 🙂 Dan begin je pas echt te beseffen wat er zit aan te komen. Geniet nog van de laatste weken zwanger zijn, ik tel alvast mee met je af!

 • Jewelyz
  12 september 2013

  Leuke foto’s! Vind je kinderwagen erg mooi, neutrale kleur.

 • Marieke van Woesik
  12 september 2013

  Wat ‘n gave wagen!

 • marieke
  12 september 2013

  K wilde nog op instagram zeggen dt het op de kringloop leek in almkerk maar k dacht daar was je vast niet, toevallig!

 • Nem
  12 september 2013

  Leuk, en wat een mooie kinderwagen en maxi Cosi! Volgens mij word het kamertje ook heel leuk 😉 je doet er goed aan denk ik om voor crème en denim te gaan, een vriendin van me kocht alles roze (!) en toen kreeg ze daarna een jongen, die in een roze kinderwagen lag en een blauwe hoes om de maxicosi kreeg, wel sneu 😉

  Succes met de laatste 2 maandjes 😉

 • iscreambeauty
  12 september 2013

  Leuke foto’s!!

 • Sas
  12 september 2013

  Erg leuk overzichtje!

 • kelly
  12 september 2013

  Hihi grappig want het was inderdaad in Almkerk, ik vind dat een geweldige kringloop! 😉

 • Dagmar
  12 september 2013

  Wauw wat mooi om te zien! En wat een geweldige kinderwagen hebben jullie gekocht, nu komt het wel heel erg snel dichterbij! Spannend lief, maar wat fantastisch doe je het. Super trots!

 • Robin
  13 september 2013

  Wat een leuke kinderwagen!

 • Ashleey
  13 september 2013

  Die kinderwagen voor je meisje te leuk!

 • Suzanne
  13 september 2013

  Wauw mooie aankoopjes voor de kleine meid! Wat groeit mijn vriendinnetje al hard! hihi

 • Anne Solveig
  13 september 2013

  Fijne fotootjes!

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.