Vandaag weer eens een outfit of the day voor jullie. Een outfit die lekker basic is, maar toch in mijn ogen een outfit om hip mee voor de dag te komen. Iets wat steeds lastiger wordt met zo’n groeiende babybump. De foto is vroeg in de ochtend gemaakt (hello sleepy-eyes en wild haar!) maar dat maakt de outfit er niet minder op. Ik draag een lichtgroen/gelige cardigan van Hema (maat S) met een basic longsleeve van vero moda. Gek genoeg ook in maat S (reguliere damesmaten). De broek is wel een zwangerschapsmodel, namelijk een mama-jeans van Mamalicious. Met het vestje dat ik draag wil ik jullie gelijk een toffe quick tip mee geven, dus lees verder om de rest van de outfit te zien en mijn quick tip.

Quick tip! Deze fijne cardigan vestjes bij de Hema. Per stuk 14,00 euro, nu twee stuks voor 25 euro! Ik ben dol op cardigan vestjes, ik zou er in kunnen wonen haha. Nu tijdens de zwangerschap kunnen ze niet dicht, enkel een knoopje maar zijn ze heerlijk om mijn schouders en armen te verwarmen, en na mijn zwangerschap kan ik ze gewoon weer aan in mijn normale garderobe. Verkrijgbaar in allerlei kleurtjes!

Wat vinden jullie van deze outfit of the day? Houden jullie ook zo van cardigan vestjes of heb je er helemaal niets mee? Hoe vinden jullie deze kleurcombinatie? Laat het me weten in de comments.

Follow this blog with Bloglovin’ 

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

11 gedachten over “Outfit of the day: green bump”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.