Outfit of the day: green bump

Vandaag weer eens een outfit of the day voor jullie. Een outfit die lekker basic is, maar toch in mijn ogen een outfit om hip mee voor de dag te komen. Iets wat steeds lastiger wordt met zo’n groeiende babybump. De foto is vroeg in de ochtend gemaakt (hello sleepy-eyes en wild haar!) maar dat maakt de outfit er niet minder op. Ik draag een lichtgroen/gelige cardigan van Hema (maat S) met een basic longsleeve van vero moda. Gek genoeg ook in maat S (reguliere damesmaten). De broek is wel een zwangerschapsmodel, namelijk een mama-jeans van Mamalicious. Met het vestje dat ik draag wil ik jullie gelijk een toffe quick tip mee geven, dus lees verder om de rest van de outfit te zien en mijn quick tip.

Quick tip! Deze fijne cardigan vestjes bij de Hema. Per stuk 14,00 euro, nu twee stuks voor 25 euro! Ik ben dol op cardigan vestjes, ik zou er in kunnen wonen haha. Nu tijdens de zwangerschap kunnen ze niet dicht, enkel een knoopje maar zijn ze heerlijk om mijn schouders en armen te verwarmen, en na mijn zwangerschap kan ik ze gewoon weer aan in mijn normale garderobe. Verkrijgbaar in allerlei kleurtjes!

Wat vinden jullie van deze outfit of the day? Houden jullie ook zo van cardigan vestjes of heb je er helemaal niets mee? Hoe vinden jullie deze kleurcombinatie? Laat het me weten in de comments.

Follow this blog with Bloglovin’ 

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

11 reacties

 • Nadia
  13 september 2013

  Leuke vestjes, leuke kleurtjes! En wauw, wat ben je gegroeid, je bent prachtig!

 • Jess
  13 september 2013

  Mooie buik zeg! Ik houd ook van cardiganvestjes al droeg ik ze niet tijdens mijn zwangerschap.

 • Robin
  13 september 2013

  Wat groeit je buik opeens snel, prachtig!
  Zulke vestjes zijn altijd handig, zo’n kleurtje maakt je outfit meteen af

 • Jewelyz
  13 september 2013

  Leuke outfit! Vind geel je heel goed staan, echt een leuke kleur.

 • Dagmar
  14 september 2013

  Waaauw wat heb je al een grote mooie buik gekregen! Echt mooi dit vestje, staat je super !

 • Anne Solveig
  14 september 2013

  Je ziet er super uit!!!

 • Dionne (@Diolifestyle)
  14 september 2013

  Dat gele vestje ziet er leuk uit!

 • Marieke van Woesik
  14 september 2013

  Oh die vestjes zijn echt geweldig! Ik ga binnenkort ook maar eens even langs HEMA 😀

 • Joyce
  14 september 2013

  Hele leuke outfit! En mooi buikje <3

 • Desiree
  14 september 2013

  Wat heb je een prachtige buik!

 • Suzanne
  14 september 2013

  Ah mijn lieve vriendinnetje! Ik kan niet wachten om je weer te zien! En vooral mijn vriendinnetje toe voelen! Yay!

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.