Vandaag het blogje van lieve vriendin Irma die weer haar best heeft gedaan om weer wat inspirerende fitness en healthy lifestyle inspiratie met jullie te delen!

De sportschool is geen runway, en als je sport moet er gezweet worden, anders heb je naar mijn mening te weinig gedaan. Maar wij vrouwen mogen er natuurlijk wel leuk uit zien in de sportschool! Daarom verwen ik mezelf laatste tijd (een beetje teveel) met leuke sportkleding. Blij zijn met je nieuwe sportbroek maakt het ook leuker om naar de sportschool te gaan, in plaats van die oude die toch een beetje te groot is, met dat kapotte ritsje waar je je zo aan stoort. Ik heb wat op het internet rondgesnuffeld naar leuke sportkleding en wil graag wat favorieten met jullie delen!

Ik heb hardloopschoenen van Saucony (op aanraden van Kelly), maar ik was toch wel erg lang op zoek naar de roze Nike Free 3 voor in de sportschool. En eindelijk had ik ze gevonden laatst! Waar moet je op letten als je sportschoenen koopt?  Voor het beste advies hierin kun je naar een speciaalzaak gaan waar ze je voeten opmeten, de vorming van je voet kunnen bekijken en daar een geschikte schoen op kunnen vinden. Kelly en ik hebben beide onze Saucony hardloopschoenen van de Looperscompany in ‘s-Hertogenbosch. Dit is een speciaalzaak waarbij je middels een simulatie gaat hardlopen waarbij je voeten gefilmd worden. Zo wordt de voetafdruk en afzet op de grond nauwkeurig bekeken en zo zien zij wat voor zool je nodig hebt om de juiste ondersteuning te ontvangen. Er zijn ook sportwinkels die dit soort onderzoeken aanbieden zodat je zeker weet dat je sportschoenen geen miskoop zullen zijn. Met je voeten wil je immers nog je hele leven mee kunnen.
blogje1

blogje2

 

Een broek of legging om in te sporten vind ik zelf lastig om voor iemand anders te bepalen wat daarbij prettig zir. Met hardlopen raad ik jullie allemaal aan een legging te kopen! Omdat het zo strak om je huid zit heb je geen last van broekspijpen die fladderen, en de meeste leggings zijn ook nog eens lekker warm. Zo biedt de legging gelijk een beschermlaag tegen kou en vocht. Wat ik ook heel erg tof vind, zijn de zogenaamde ‘yoga pants’. Dit is een meer losvallende sportbroek die heerlijk zit tijdens lessen zoals yoga, aerobics of Xco. Ik vind het zelf heel fijn zitten om dan een capri model te dragen, dus een broek waarvan de pijpen net onder mijn knieën vallen. Ikzelf heb vorige maand een hele leuke gekregen voor mijn verjaardag, namelijk een legging met camouflage print van Better Bodies.

blogje3

 

Met betrekking tot sport tops wil ik nooit teveel geld kwijt zijn. Dit komt voornamelijk omdat ze toch gaan stinken, of je wast ze te vaak en ze zijn niet meer zoals ze ooit waren. Ik koop vaak shirtjes in de uitverkoop en wil er niet meer dan €20 voor kwijt zijn. Je hebt bij de H&M ook hele leuke goedkope shirtjes, of bij de Forever 21 (in Antwerpen). Zo kun je bijvoorbeeld in plaats van 1 shirtje van Nike van €50, 5 andere leuke kopen bij de H&M en Forever21. Laatst had ik bij de uitverkoop van Bjorn Borg een leuk wit T-shirt met de tekst: ‘Nobody said it was easy!’. Ook bij de Hunkemöller in de uitverkoop hebben ze wel leuke, vooral betaalbare, sportkleding!

 

Wat ik zelf het aller aller allerleukste vind aan sportkleding zijn sport bh’s! Ik heb ze in allerlei kleuren en vormen. Ik vind het vooral leuk als je ze een beetje terug ziet onder shirtjes! Het geeft namelijk een hele sportieve uitstraling, en bovendien is het belangrijk om de borsten goed te verstevigen tijdens het sporten, vooral wanneer je wat intensievere sporten uitvoert.

 

Zoals je al ziet… ik haal overal wat leuke sportkleding vandaan. Nu ben ik wel erg benieuwd waar jullie shoppen voor leuke sportkleding. Als je in binnenkort Amerika komt zou ik zeker even de Victoria Secret in lopen voor wat leuke sportkleren ;). Ikzelf houd er van om veel sportkleren te hebben, met wat leuke (duurdere) favoriete items ertussen!

Irma en ik zijn benieuwd naar jullie favoriete sportkleding, wat draag jij het liefste met hardlopen of tijdens de groepslessen in de sportschool? Wat voor sporten doe je eigenlijk en wat draag je dan het liefst aan kleding en schoenen? Laat het ons weten via de comments van dit artikel.

Follow this blog with Bloglovin’

 

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

4 gedachten over “Sport outfit favorieten”

  1. Nike en HM zijn favoriet! Maar ik ontdek steeds meer andere winkels. Ik heb de roze nike free’s 5.0 aangeschaftben ben daar helemaal happy mee. Voor mijn andere sporten (zwemmen en waterpolo) heb ik wel andere kleding aan haha. Daar zijn mijn favoriete merken Arena en MTB.

  2. Sportkleding kan echt verslavend werken… Ik kan me maar met moeite inhouden, zeker na het zien van al deze plaatjes 🙂 Ik sport nu vaak in een kort broekje (fladderbroekje…) en een haltertop van de roller derby waar ik vorig jaar aan deed. Zit lekker, maar moet toch langzaamaan op zoek naar nieuwe kleding. Met name nieuwe sport-bh’s. Al vind ik dat lastig kiezen hoor! Ik weet nooit precies wat voor versteviging nu het beste werkt. Al die kleurtjes zijn zo vrolijk, maar het belangrijkste vind ik dat het goed zit en er ook voor zorgt dat het zaakje er leuk bij hangt 😉 haha.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.