Vlog #14 Primark opening in Venlo

prim ark opening venlo vlog

Afgelopen dinsdag ging ik naar de officiële opening van de Primark in Venlo. Ik vond het echt onwijs tof om hiervoor uitgenodigd te worden want ik shop al jaren met veel plezier bij de Primark. Het was in totaal 1,5 uur rijden maar gelukkig kon ik carpoolen met Nicole waardoor ik niet dat hele eind alleen heb hoeven rijden. Om 7.15 zat ik in de auto op weg naar Venlo en gelukkig kregen we daar een lekker ontbijt voorgeschoteld. We spraken ook af met Manon en Bibian wat heel gezellig was en met dit clubje meiden heb ik na de Primark opening gezellig geluncht op de grote Markt in Venlo, een hele geslaagde dag! Ik nam deze dag mijn camera mee om te vloggen en vandaag deel ik met jullie deze Primark vlog.

Klik hier als je de video niet kunt zien

Ook deze foto is er nog gemaakt door een fotograaf. Dit is gelijk een behind the scenes bij de vlog van je ziet hier Nicole mij aan het vloggen haha. Herkennen jullie dit beeld van de video?

Wat een gezellige dag was dit zeg, ik heb er echt van genoten. Ik vind het zo tof dat ik dit soort leuke opdrachten mag doen dankzij mijn blog. Over een paar dagen komt de Primark shoplog online met mijn geshopte items. Ik ben namelijk erg goed geslaagd, zowel voor mezelf als voor mijn dochtertje. Wat vonden jullie van de vlog? Laat je reactie achter in de comments.

Liefs Kelly

Volg mij via Bloglovin’ , Twitter, Instagram of Facebook

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

21 gedachten over “Vlog #14 Primark opening in Venlo”

 1. Hey Kelly,

  Leuk vlog, ik word altijd zo vrolijk van je vlogs. Via deze weg wil ik je graag een compliment geven hoe je groeit als blogger. Van schokkerig naar steady, van giechelmeisje naar stoere mama. Ik vind je leuk en blijf je graag volgen. Per filmpje/vlog artikel laat je zien dat je verstand van zaken hebt en je kijkers mee wilt nemen. Ga zo door!

 2. Hele leuke vlog. En ook leuk om de andere dames voorbij te zien komen. Zo grappig! Ik vond de jas wel erg mooi! Het voelt nu misschien nog als huge, maar straks in de winter ben je er blij mee!
  Marion onlangs geplaatst…Plog: Center ParcsMy Profile

 3. Wauw wat een mooie complimenten, doet me heel goed om dit te lezen. Ik wil blijven leren, ik heb nog een hele weg te gaan wat ik allemaal nog kan leren maar dat te zien is dat er verbetering is
  doet me heel goed. Dankjewel! 🙂 Bedankt voor het volgen van mijn blog, veel liefs

 4. Wat een leuke vlog! Ziet er een gezellig dagje uit! 🙂 Ik vind de jas die je gepast hebt super leuk! Maar ik begrijp wel dat je het misschien een beetje over the top vindt… Ik zou ook staan twijfelen voor mezelf! Maar ik denk dat je hem uiteindelijk gekocht hebt he? 🙂 goeie keuze! En die kimono en jeans stonden je ook echt heel leuk! Ik vind jou echt een kimono meisje, staat je zoooo leuk! Ik kijk al uit naar je shoplog! 🙂
  Kim | Kimsbloglife ♥ onlangs geplaatst…Onlangs gezien #3: Het Vonnis , Divergent & If I Stay ♥My Profile

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.