Persoonlijke doelen 2016

doelen2016

Na het delen van het jaaroverzicht waarbij ik terugkeek op 2015, is het nu tijd om vooruit te kijken naar het nieuwe jaar. Heel cliché, maar oud&nieuw is het moment om stil te staan bij dat wat achter je ligt en vooruit te kijken met doelen voor het komende jaar. Ik wil ze niet ‘goede voornemens’ noemen, maar gewoon persoonlijke doelen met punten die ik hoop te bereiken dit jaar of waar ik wat extra aandacht wil geven. Gewoon om komend jaar in te luiden en wat doelen te geven! Op een aantal van deze doelen heb ik zelf helemaal geen invloed en op anderen wel. Dus hier komen ze, in willekeurige volgorde opgesomd onder elkaar!
Vanaf volgende week is de maandag gewoon weer mommy monday, zoals jullie van mij gewend zijn.

Mijn persoonlijke doelen voor 2016

 • Grootste ‘doel’ voor 2016 is voor de tweede keer mama worden, ons tweede kindje op de wereld zetten. Erop hopend dat dit op gezonde en fijne wijze mag verlopen en dat we er allebei gezond zonder complicaties doorheen komen. Een hele spannende mijlpaal want hier heb ik zelf weinig invloed op, ik probeer gewoon te vertrouwen op een goede afloop.
 • Na die bevalling begint het moederschap voor twee kinderen. Hoe gaat dit zijn? Hoe ga ik dit allemaal plannen en een ritme vinden? Dat ga ik uitvogelen en allemaal ervaren, ik heb er heel veel zin in! Natuurlijk deel ik daar veel over op Kellycaresse.nl
 • Ons tweede kindje ook borstvoeding geven net als ik bij Lana gedaan heb en dan weer een langere tijd. Ik hoop dat dit mag lukken en heb er ook alle vertrouwen in, een doel waar ik erg naar uit kijk om weer te mogen volbrengen.
 • Gezonder leven, oké toch een cliché bij deze doelen. Maar de decembermaand was nogal bourgondisch (enorm van genoten) en nu gaan de riemen weer wat strakker. Gewoon wat beter letten op groente en fruit en wat minder snoepen, simple as that.
 • Na mijn bevalling wil ik na een tijdje, wanneer dit lichamelijk mogelijk is, ook het sporten weer gaan oppakken. Dat zal gewoon beginnen met heerlijke wandelingen met de kindjes in de kinderwagen, maar op een gegeven moment ook weer met bezoeken aan de sportschool of wellicht een fitness programma wat ik thuis ga volgen. Nog geen idee wat, dat zien we dan wel, maar mijn conditie terugkrijgen zal ook veel energie teruggeven en me beter laten voelen.
 • Meer boeken lezen: Al een tijdje werk ik hieraan en dat wil ik gewoon voortzetten. In de avond even helemaal ‘niets’ doen en wegduiken op de bank of in bed met een fijn boek en een kop thee erbij. Hier mag ik gewoon meer tijd voor maken.
 • We wonen momenteel in een huurhuis waar we het heel erg naar ons zin hebben, maar uiteindelijk zouden we een koophuis willen kopen, dit pas wanneer er wat stabiliteit is in ons gezinsleven maar misschien is dat al een doel om eind 2016 te realiseren, het heeft geen haast maar het zou wel heel fijn zijn.

doel

Wat ik vooral wil blijven vasthouden:

 • Ik vind het erg leuk om me bezig te houden met Youtube, het vloggen en het maken van allerlei video’s dus dat wil ik in 2016 blijven doen en ook nog wat verbeteren.
 • Lekker blijven doorgaan voor Kellycaresse.nl, nieuwe ideetjes blijven bedenken en uitwerken met leuke rubrieken, themaweken enzovoorts en gewoon doen waar ik gelukkig van word.
 • De date avonden en dagen met Yannick blijven plannen, ook als de tweede er straks is. Het zal lastiger worden om die in te plannen maar het is wel heel belangrijk om zo van elkaar te genieten buiten de tijd met de kinderen om. Dat zijn hele fijne momenten om je relatie een boost te geven dus die willen we er lekker in houden. Uit eten gaan, nachtjes weg of andere leuke uitjes.
 • Positief in het leven blijven staan en hier anderen voor motiveren. Het leven bestaat uit ups en downs, maar door hier met een rozere bril naar te kijken kun je heel gelukkig zijn en vertrouwen op jezelf. Dat maakt mij een gelukkig mens.
 • Vast nog veel meer punten die ik nu even niet weet op te noemen haha!

doel45

Dit waren mijn persoonlijke doelen voor 2016, ik kijk uit naar komend jaar en alles wat er komen gaat en ik vind het heel tof dat jullie daar onderdeel van zijn door mee te lezen met mijn leven op Kellycaresse.nl!
Wat zijn jouw doelen voor 2016 en wat voor bijzondere mijlpalen staan jou te wachten komend jaar? Laat het me weten bij de comments, ik ben heel benieuwd.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

65 reacties

 • Simpel, met een snufje liefde
  4 januari 2016

  Naast dat ik meer en persoonlijker wil gaan schrijven voor mijn blog ben ik dit jaar ook positief gestart en wil dit het hele jaar volhouden. En ik ga dit jaar verder met een eind maken aan de chaos in ons leven.
  Simpel, met een snufje liefde onlangs geplaatst…week 1, met een snufje liefdeMy Profile

 • Sanne
  4 januari 2016

  Wat een mooie doelen! Ik hou van jouw enthousiasme en positiviteit ! 🙂
  Sanne onlangs geplaatst…BOEK: HET ROSIE PROJECTMy Profile

 • Channa
  4 januari 2016

  Ik hoop dat het je allemaal gaat lukken! Hier eigenlijk weinig concreet op paper gezet. Genieten van het leven, vind ik heel belangrijk!
  Channa onlangs geplaatst…Wat je als moeder beter niet tegen je kinderen zegt!My Profile

 • Josan
  4 januari 2016

  In de afgelopen dagen was mijn doel om met baby uit het ziekenhuis te worden ontslagen. Dat is gelukt. Nu kan het nieuwe jaar eindelijk voor ons beginnen.
  Josan onlangs geplaatst…VLOG ziekenhuisopname dag 3 en 4: We mogen naar huis!!!My Profile

 • Tamara
  4 januari 2016

  Altijd goed om wat doelen op te stellen! Zeker als het nog goede doeken zijn ook!
  Tamara onlangs geplaatst…3 jaar #nachtouders.My Profile

 • Femke
  4 januari 2016

  Wat een mooie doelen, maar ook mooie dingen die je vast wil houden. Veel dingen lijken zo vanzelfsprekend maar zijn het eigenlijk helemaal niet. Dat dit jaar maar een mooi jaar mag worden waarin je veel van je doelen realiseert.
  Femke onlangs geplaatst…Review: MAC Pro Longwear Lip Pencil Absolutely ItMy Profile

 • Wilmaaa
  4 januari 2016

  Heel spannend een tweede kindje! Een nieuw goed ritme vinden in dan ook erg belangrijk, vond ik ook. Ik wil ook graag meer sporten voor een gezond lichaam en eindelijk over mijn rijangst komen. & natuurlijk lekker veel bloggen:)
  Wilmaaa onlangs geplaatst…Plog | Oud & Nieuw | Overal oliebollenMy Profile

 • DanielleMamaOnderneemt
  4 januari 2016

  Genoeg leuke en belangrijke dingen om je op te richten in 2016! Dat belooft een vol jaar te worden.

 • Renske
  4 januari 2016

  Prachtige doelen! Mooi om te lezen ook wat je vast wilt houden, zoals de dates met Yannick. Daar kunnen mijn vriend en ik een voorbeeld aannemen (en wij hebben nog niet eens kinderen, hihi).
  Renske onlangs geplaatst…Mijn kiekjes | DecemberMy Profile

 • Kelly
  4 januari 2016

  Mooie doelen 🙂 ik heb dr wel een aantal, maar als ik er zo over nadenk is misschien genieten nog wel het belangrijkste!
  Kelly onlangs geplaatst…365 days| #3 slapenMy Profile

 • Dorien
  4 januari 2016

  Mooie doelen! Ik vind het ook altijd fijn om ze op te schrijven dar voelt beter dan dat ze in mijn hoofd blijven zitten.Nu eerst rustig aan doen en wachten op de beeb! Spannend!
  Dorien onlangs geplaatst…MIJN WEEK IN OUTFITS #6My Profile

 • Saskia
  4 januari 2016

  Mooie doelen heb je opgeschreven! En wat spannend is het toch allemaal, een nieuw jaar met een nieuw gezinslid!
  Saskia onlangs geplaatst…Persoonlijk: Welcome To My Life! Kapper, gourmet en rust!My Profile

 • Mieke
  4 januari 2016

  Mooie doelen, Kelly! Hetgeen je in de hand hebt zijn klein en realistisch, niet geheel onbelangrijk 😉 Zelf wil ik weer meer gaan bewegen. In december hier al mee begonnen, dus volhouden nu 😉
  Mieke onlangs geplaatst…Mijn drie goede voornemens voor 2016My Profile

 • Dionne
  4 januari 2016

  Mooie doelen! Altijd leuk om te zien waar andere mensen naar toe werken!
  Dionne onlangs geplaatst…Persoonlijke update | Fulltime werken, bloggen & mijn studentenkamerMy Profile

 • amanda
  4 januari 2016

  Mooie doelen kelly, en denk zeker haalbaar…je bent zo positief…xx
  amanda onlangs geplaatst…Update zussenbloggenover!!!My Profile

 • Marlotte
  4 januari 2016

  Wat een mooie doelen heb je voor jezelf gesteld! Een heel spannend jaar, maar tegelijkertijd ook een heel leuk jaar, dat je maar veel mag genieten van opnieuw mama zijn!
  Marlotte onlangs geplaatst…Hoe krijg je een platte buik?My Profile

 • Elisabeth
  4 januari 2016

  Mooie doelen Kelly! Bij mij staan gezonder eten en sporten ook altijd in het lijstje. Met wisselend succes, maar gewoon volhouden die plannen toch? Nog n keer (lang) borstvoeding geven en goeie mama worden van twee ipv één gaat je lukken hoor! Dat kan jij 🙂
  Elisabeth onlangs geplaatst…Ja!My Profile

 • Leonie
  4 januari 2016

  Leuk om jouw doelen te lezen!
  Mijn grootste wens/doel voor 2016 is zwanger/mama worden!
  Leonie onlangs geplaatst…Mamakraamt: BabynamenMy Profile

 • Patricia Schmitz-Heres
  4 januari 2016

  Mooie doelen heb je opgesteld! Heel veel succes met het behalen daarvan, maar dat komt vast wel goed. Ik heb onlangs ook een artikel met mijn doelen online gezet.
  Patricia Schmitz-Heres onlangs geplaatst…Ieder jaar weer een eerste keerMy Profile

 • Diana Carlton
  4 januari 2016

  Leuk om te lezen wat je wensen zijn voor 2016! Nu in 2015 mijn grootste wens is uitgekomen, een 2e kindje op de wereld zetten, ga ik mij dit jaar focussen op fitter worden en hopelijk de laatste kilo’s kwijtraken. Daarnaast wil ik met 2 kindjes op de opvang meer letten op de uitgaven.
  Diana Carlton onlangs geplaatst…Het huishoudboekje #1My Profile

 • Frederique
  4 januari 2016

  Wat een mooie doelen voor 2016. Ik weet zeker dat het je gaat lukken!
  Frederique onlangs geplaatst…Van twee naar drieMy Profile

 • Marieke
  4 januari 2016

  Mooie doelen, Kelly. Ik ben er van overtuigd dat ze je gaan lukken. Op naar een mooi 2016!
  Marieke onlangs geplaatst…2015 een overzichtMy Profile

 • Carlijn
  4 januari 2016

  Nou jouw mooiste en grootste doel is inderdaad overduidelijk. Dat je binnenkort maar een prachtige, gezonde meid op de wereld mag zetten en dat jullie er heel hard van gaan genieten. Super dat je weer borstvoeding gaat geven, hoop dat alles goed zal verlopen.
  Carlijn onlangs geplaatst…Review: Kiehl’s Actively Correcting & Beautifying BB CreamMy Profile

 • Nicole
  4 januari 2016

  Ik hoop dat het je allemaal gaat lukken! Gezonder eten, meer bewegen en afvallen zijn mijn doelen! X

 • Sophie
  4 januari 2016

  Wat een mooie doelen! Ik hoop heel hard met je mee op een fijne en gezonde afloop van de zwangersschap!
  Sophie onlangs geplaatst…Lief dagboek #25 – Rouwen is als varen op een bootMy Profile

 • Sanne Marlijn
  4 januari 2016

  Hele mooie doelen! Wat gaat 2016 een spannend jaar voor jou worden zeg, met twee kindjes. Maar volgens mij heb je er heel erg veel zin in. Ik vind je ook zo heerlijk positief, dat werkt erg aanstekelijk.
  Sanne Marlijn onlangs geplaatst…Rammelende eierstokken voor een tweedeMy Profile

 • Lisanne
  4 januari 2016

  Mooie doelen ook ik heb wat gezonder eten na de afgelopen maand en wat minder koken uit zakjes/pakjes etc. Hierdoor ook wat meer letten op groentes en minder vet. Wat meer tijd aan mezelf besteden ik gaf mezelf geen goede rust was altijd wat aan het doen en sparen om met het geld in 2017 een mooie reis te maken en om af te sluiten veel positiviteit in 2016. Fijne dag liefs Lisanne
  Lisanne onlangs geplaatst…Diario #15My Profile

 • Nesrin
  4 januari 2016

  Je hebt hier prachtige doelen en ik hoop en wens dat al die mooie doelen voor jou en je gezin uitkomen. Een gezond kindje, een goede bevalling en borstvoeding is al een hele opgave. May the force be with be 😉
  Nesrin onlangs geplaatst…Keeping up with Nesrin #1My Profile

 • Amy
  4 januari 2016

  Mooie doelen! Moet je lukken denk ik 🙂 Ik wil ook weer gaan sporten en heb dan ook voor mijzelf een aantal sport doelen opgesteld! Ik ga eind van deze maand maar eens zien hoe goed ik het heb vol gehouden maar de afgelopen 4 dagen is het me gelukt, goed beginnetje al zeg ik het zelf haha 🙂
  Amy onlangs geplaatst…Borrough marketMy Profile

 • Kelly
  4 januari 2016

  Wat een onwijs mooie doelen om te realiseren! Ik ben heel erg benieuwd hoe je het straks gaat doen en je werk gaat combineren met twee kindjes. Ik hoop dat jullie eind dit jaar een mooi koophuis hebben gevonden/ of er mee bezig zijn! Ik heb ook een paar jaar gehuurd, maar het hebben van een huis wat voor de helft van jou is vind ik echt een fijne gedachten.
  Kelly onlangs geplaatst…Photodiary #151 Lunchen, vakantie & 2016My Profile

 • carolien
  4 januari 2016

  Heel veel succes met de persoonlijke doelen! Nog maar een paar weekjes en dan mag je je kleintje in de armen houden. Ik wens je alle goeds toe dit jaar!
  carolien onlangs geplaatst…Happy new month #14My Profile

 • Lifesabout
  4 januari 2016

  Mooie doelen die zeker haalbaar zijn en waar ik van overtuigd ben dat jij ze kunt waarmaken!
  Lifesabout onlangs geplaatst…Waarom geluk in de kleine dingen zit.My Profile

 • Charlotte
  4 januari 2016

  Mooie doelen! Ik hoop voor je dat je ze allemaal waar kan maken!
  Charlotte onlangs geplaatst…Wij gingen naar Sesamstraat!My Profile

 • Myrthe
  4 januari 2016

  Wat heb je een goede doelen opgezet! Hopelijk verloopt alles prima en komt een mooi koophuis op jullie pad!
  Myrthe onlangs geplaatst…Uiteten, bios en Oud en NieuwMy Profile

 • Karlien
  4 januari 2016

  Mooie doelen. Ik hoop dat je een goede bevalling zonder complicaties hebt. En een avond met boek op de bank, heerlijk!
  Karlien onlangs geplaatst…Curacao: dag 12 en 13My Profile

 • Marijke I easydailyfood
  4 januari 2016

  Mooie doelen Kelly! Kan me voorstellen dat je graag een koophuis wil, dan kan je echt helemaal settelen.
  Marijke I easydailyfood onlangs geplaatst…REVIEW I Kruidenpot van Rosti Mepal + WIN!My Profile

 • Joyce
  4 januari 2016

  Wat een mooie doelen! Het gaat een bijzonder jaar voor jullie worden 🙂
  Joyce onlangs geplaatst…Blote mama buik van LeylaMy Profile

 • Marit
  4 januari 2016

  Mooie doelen Kelly. Kan me voorstellen dat je een koophuis wil, het is toch een soort investering en dan van jou. Mijn doelen zijn, afstuderen, fulltime baan vinden, blijven bloggen en mijn bruiloft plannen.
  Marit onlangs geplaatst…Wat voor een betekenis heeft geld in mijn leven?My Profile

 • Drie
  4 januari 2016

  Wat een mooie doelen. Ik hoop voor je dat je ze allemaal mag waar maken. Maar mocht dat niet zo zijn dan hoop ik alsnog dat het een geweldig jaar wordt. En dat zal wel lukken in het jaar waarin jullie 2e kindje komt. Ik hoop voor 2016 ook dat wij een kindje krijgen maar die kans is niet zo groot meer helaas..
  Drie onlangs geplaatst…Mijn doelen voor 2016My Profile

 • Nicole
  4 januari 2016

  Het moederschap van 2 dochters is wel een mooi ‘doel’!
  Ik hoop dit jaar gezond te worden en verder heb ik nog een hele boel andere doelen en wensen op mn blog staan 😛
  Nicole onlangs geplaatst…Opgeruimd huis = opgeruimd hoofdMy Profile

 • Joyce
  4 januari 2016

  Mooie doelen! Wij hopen ook na de zomer te kunnen verhuizen. Als Robert een baan heeft gevonden.
  Joyce onlangs geplaatst…Moments of Joy #8My Profile

 • Colinda
  4 januari 2016

  Mooie doelen Kelly, dat komt vast wel goed. Mijn doel is om ook van mijn 2e blog een groot succes te maken. 😉

 • Doortje
  4 januari 2016

  Leuke doelen, ik vind je altijd al heel positief, dus wat mij betreft heb je die al gehaald! Nu wij van 1 naar 3 kindjes gingen zien we dat het inderdaad heel belangrijk is om samen dingen te blijven doen, dus dat doel moet je zeker behalen, heerlijk even genieten samen is naar mijn idee ontzettend belangrijk 🙂
  Doortje onlangs geplaatst…2e keer kdvMy Profile

 • Elise
  4 januari 2016

  Top doelen! En ik weet zeker dat ook die doelen waar je weinig invloed op hebt helemaal goed gaan komen. <3
  Elise onlangs geplaatst…CITY MEETS COUNTRY | OUTFITMy Profile

 • Manon
  4 januari 2016

  Mooie en realistische doelen! Ik duim voor je mee dat je een voorspoedige, gezonde bevalling gaat hebben, zo spannend…
  Manon onlangs geplaatst…LWW On Tape – 10 dingen die je niet moet zeggen tegen een kersverse mamaMy Profile

 • Bibian
  4 januari 2016

  Mooie doelen Kelly! En ik weet zeker dat je het goed gaat doen als mama van 2 kids! En dat borstvoeden, gaat je zeker lukken! Ik wens je al het geluk toe en een fijne bevalling van je 2e spruit. liefs
  Bibian onlangs geplaatst…LWW On Tape – 10 dingen die je niet moet zeggen tegen een kersverse mamaMy Profile

 • Steffie
  4 januari 2016

  Wat een mooie motiverende doelen!
  Goed bezig Kelly!
  Liefs Steffie.

 • Malou
  4 januari 2016

  Mooie doelen zeg, en leuk dat je ze deelt 🙂
  Malou onlangs geplaatst…Dagboekje #140; jarig, oud & nieuw, vloggen in de dierentuinMy Profile

 • Dina
  4 januari 2016

  Mooie doelen! Lijkt me spannend hoe Lana zal reageren als de baby er straks is! 😀
  Dina onlangs geplaatst…HOERA: Wij krijgen een zoontje!My Profile

 • Kim | Kimsbloglife
  4 januari 2016

  Heel mooi om te lezen Kelly. Je hebt het allemaal goed voor elkaar en dat komt vast ook wel allemaal in orde met het tweede kindje, ondanks dat het toch wel een hele verandering zal zijn. Geniet ervan!
  Kim | Kimsbloglife onlangs geplaatst…Minidagboek #6: Nieuwjaar vieren en genieten van een weekje vakantieMy Profile

 • PatriciaKleijn
  4 januari 2016

  Mooie doelen hoor, gaat je zeker lukken en de kleine op de wereld zetten is een mooi eerste en belangrijkste doel lijkt mij 🙂

 • Vanessa
  4 januari 2016

  Mooie doelen heb je! Ik hoop voor jou dat je ze allemaal mag waarmaken. De maand december was bij mij ook niet zo gezond, maar vanaf vandaag neem ik een nieuwe start 🙂
  Vanessa onlangs geplaatst…Feestdagen en chronisch ziek: mijn ervaringMy Profile

 • Dhini
  4 januari 2016

  mooi doelen. Wat leuk eigen kantoortje op zolder
  Dhini onlangs geplaatst…Mani Monday : Glitters #1My Profile

 • Groceriesglossy
  4 januari 2016

  Leuk om je nieuwe doelen te lezen! Ik herken hetgeen wat je na de geboorte van je twee kindje wil doen: sporten, ritme vinden, borstvoeding etc.

  Gaat je vast helemaal lukken!
  Groceriesglossy onlangs geplaatst…Gelukkig boodschappennieuwjaar!My Profile

 • Dianne
  4 januari 2016

  Hele mooie doelen zeg en ik hoop dat je ze allemaal waar kunt maken! Ik wil ook het sporten weer gaan oppakken, want met al dat lekkere eten en niet sporten zal het vroeg of laat toch een keer mis gaan haha!
  Dianne onlangs geplaatst…Hello January – een nieuw jaar!My Profile

 • Dita
  4 januari 2016

  Wat een mooie doelen Kelly!
  Dita onlangs geplaatst…My Life – Januari 2016 #1 en een bijzondere dag! ♥My Profile

 • Wendy
  4 januari 2016

  Leuk om te lezen Kelly! Volgens mij ga je een heel mooi jaar tegemoet 🙂
  Mijn doelen voor 2016 zijn in het kort (heb er op mijn blog al een heel verhaal over getypt haha): meer zelfvertrouwen opbouwen, leren van mezelf te houden en mezelf te accepteren.
  Ook wil ik het bloggen weer gaan oppakken (ik heb nu twee artikels online staan #gome :p) en het eerste jaar van mijn opleiding goed afronden.
  Verder: lief zijn voor mezelf en voor anderen, anderen inspireren, genieten van alles, in het hier en nu leven etc etc.

  Liefs, Wendy
  Wendy onlangs geplaatst…Wijze lessen uit Matteüs | Wendy’s BijbelstudieMy Profile

 • Rosanne
  4 januari 2016

  Mooie doelen heb je opgesteld!
  Je hebt ook een goede afweging gemaakt tussen wat kleinere en grotere doelen.
  Maar met het andere motiveren en dingen positief bekijken zit het volgens mij al wel goed 🙂
  Rosanne onlangs geplaatst…Check,check dubbel checkMy Profile

 • Michelle
  4 januari 2016

  Dit lijken me prachtige doelen om het nieuwe jaar mee in te gaan. Ik heb eigenlijk maar één doel voor ogen, en dat is begin mei een gezond kindje op de wereld zetten. Zo typisch; ik leef daar zo naartoe dat ik op een of andere manier ook gewoon niet verder plan dan mei.
  Michelle onlangs geplaatst…PLOG#6: TRIP DOWN MEMORYLANEMy Profile

 • sandra
  4 januari 2016

  Prachtige doelen! 1 van mijn doelen is meer van mijn gezin te genieten en meer leren loslaten.

 • Susanne
  4 januari 2016

  Prachtige doelen om het jaar mee te beginnen! Het zal een spannend maar ook mooi jaar worden met de geboorte van jullie tweede kindje! Lekker van genieten meis!
  Susanne onlangs geplaatst…Ziekenhuistermen #3My Profile

 • Cindy
  4 januari 2016

  Wat een prachtige doelen! Ik hoop dat ze allemaal uitkomen. Veel geluk in 2016
  Cindy onlangs geplaatst…What will 2016 bring?My Profile

 • marjon
  4 januari 2016

  Hey wat leuk om naar een koophuis uit te gaan kijken! Kunnen we samen op huizenjacht dit jaar 😉 Willen jullie graag naar een nieuwbouwhuis of meer een ouder herenhuis? liefs xx

 • Ingrid
  4 januari 2016

  Mooie doelen, haalbaar ook en inderdaad vertrouwen hebben in dat waar je geen invloed op hebt… Een fantastisch 2016 meis! X

 • Maike
  4 januari 2016

  Mooie doelen, zo lang je in jezelf gelooft is bijna alles mogelijk!
  Maike onlangs geplaatst…(g)Een social media bruiloft?My Profile

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.